0
maxicro

BBS Felge 17"

Recommended Posts

Radi se o BBS Felgama 17" samo da jos jednom provjerim da se nebi zaj kao sa prijasnjim felgama od 17" tocnije 215/40/17 (Malo pre siroke)vire van blatobrana.

E sad me zanima i vase misljenje za ove Felge.

Radi se BBS 205/40/17 dali da stavljam ili ne.Molim vas vase misljenje jel bi trebao naruciti gume jedan od ovih modela:

Falken FK452,

Federal SS-595 80V,

Nexen TL N7000 XL 84W

alufelgeslika1189505.th.jpg

Falken FK452 -nebi preporučil trenutno se vozim 215/40/16 i katastrofa nikako zadovoljan čak nezadovoljan i po suhom

Falken FK452 -nebi preporučil trenutno se vozim 215/40/16 i katastrofa nikako zadovoljan čak nezadovoljan i po suhom

Slazem se te gume su cisto samoubojstvo,a ni ove ostale sta si naveo ne vrijede nista.

falken je prema ovim drugim još mila majka. Imal sam ih u 225-45-17 na audiu A3 i bile su cist ok....

Pa ne utječe ti guma oće virit van blatobrana il ne, nego et. Na ovoj je čini mi se 38. Odi kod lika skini svoj kotač i stavi felgu. Najjednostavnije.

Slazem se te gume su cisto samoubojstvo,a ni ove ostale sta si naveo ne vrijede nista.

ljudi s3r3te bez veze po gumama niste se opce vozili na njima imam federal na autu vec dvije godine po suhom i po mokrom guma je odlicna,brat ima dunlop sport maxx pa nista nevaljaju samo nose po zavojima,nemora znacit sto guma kosta 90 eura da nista nevalja tu na ovom forumu si ocito faca ak imas gumu za 300e :palacd

falken,ja ih imam,gume su pri samom kraju i još solidno drže,a inače većina ih stavlja jer se da ljepo razvuć,neće ti bit puno na 7J(pretpostavljam) al će se skužit

Edited by tihca

Sama sirina gume je ok 205 tj. to mi ide seriski na moj auto.Tocnije zanimalo me misljenje samih felgi kao izgled jel se mogu mjenjati za svoje 15_ice sa gumama.

Znaci ja njemu svoje felge i gume on meni samo Felge.Pa me zanima dali to vrijedi mjenjati.Znaci 17" za 15" ali sa gumama.Ja moram da kupim nove gume za te 17" felge.

Edited by maxicro

Pa ne utječe ti guma oće virit van blatobrana il ne, nego et. Na ovoj je čini mi se 38. Odi kod lika skini svoj kotač i stavi felgu. Najjednostavnije.

neće mu strugat sigurno,ja sam probao 17"(sa 205/40 gumom) et-35,moj je samo na sportskim oprugama i sve ok,neznam kako bi bilo ako bi jako zagewindao auto ako imaš tu namjeru

federal su odlične gume,pogotove za te novce

ja sam prodao nekoliko setova(215 40 16,225 40 18,205 55 16,195 50 15) i nitko mi se nije žalio na njih

Auto je vec spusten naprijed 45mm i nazad 40mm Gewinde i lowtec opruge,na njemu su seriske 195/50/15 gume i felge.

Da mjenjam za te felge ili ne.Vrijedi li to toliko?Ove felge sto sam stavio sliku.Znaci moje felge/gume za te BBS 17" felge.

Ubit ce me zena koliko trosim novaca na taj auto pa zato moram da mjenjam jel nece nitko da kupi.

Stavio sam cijenu 2000KN i nitko se ziv ne javlja.

A Tihca se nece mjenjati:)

Edited by maxicro

Najbolje bi bile tanjuraće od freze gore, gume se premalo skližu, tanjuraća je zakon za drift, a i vuća nije bitna, samo malo cimneš i tanjuri se pretvore u fleksu.

;)

0