nizde 0 Posted September 16, 2009 jel zna ko vlasnika ovog polića? Share this post Link to post Share on other sites
KEC 0 Posted September 16, 2009 da decko se zove Toni zivi u vrb, vec sam ja nas naveo da cemo doci ako ce biti vrmene posto on nije reg na forumu.... Share this post Link to post Share on other sites
Guest davor007 Posted September 17, 2009 Ja sam isto za recite samo kad i gdje pozz Share this post Link to post Share on other sites
Guest davor007 Posted September 17, 2009 (edited) Jel se u medjuvremenu javio jos tko ili je ovo konacan popis? 1. Nizde VZ 2. Bube SK 3. Woodoo - ??? (ako auto bude gotov) 4. tihca 5. bjk ~VG 6. Sokre - možda.... 7. Emi? Gti 8. Marco Polo 9. Petar001 10.Exfreerider 11.Žac -Bj 12.paco 13.cuky 14.Veky_CK (Pitam ove dečke moje ko još dolazi, samo nek se objavi datum i mjesto, kamo treba doči!) 15.Matija0311 (dečko sa hraweba vozi 6N nije 100% ziher al vjerovatno dolazi) 16.Sushi 17.Slatki & Darac mk1 -ide sigurno 18.mrak 19.Jura 20. 2 x Vrbovec najvjerojatnije kada se dogovorite kada i gdje 21.Davor007 Edited September 17, 2009 by davor007 Share this post Link to post Share on other sites
tihca 0 Posted September 17, 2009 2 Davor007,imaš pola,ili? Share this post Link to post Share on other sites
woodoo 0 Posted September 17, 2009 1. Nizde VZ 2. Bube SK 3. Woodoo - ??? (ako auto bude gotov)(A auto vjerojatno nebude gotov :plac ) 4. tihca 5. bjk ~VG 6. Sokre - možda.... 7. Emi? Gti 8. Marco Polo 9. Petar001 10.Exfreerider 11.Žac -Bj 12.paco 13.cuky 14.Veky_CK (Pitam ove dečke moje ko još dolazi, samo nek se objavi datum i mjesto, kamo treba doči!) 15.Matija0311 (dečko sa hraweba vozi 6N nije 100% ziher al vjerovatno dolazi) 16.Sushi 17.Slatki & Darac mk1 -ide sigurno 18.mrak 19.Jura 20. 2 x Vrbovec najvjerojatnije kada se dogovorite kada i gdje 21.Davor007 Share this post Link to post Share on other sites
tihca 0 Posted September 17, 2009 ajde woodoo odi se primi posla umjesto da tu tipkaš Share this post Link to post Share on other sites
Bube 1 Posted September 17, 2009 http://prognoza.hr/sedam.php?id=sedam&...&code=14240 Share this post Link to post Share on other sites
woodoo 0 Posted September 17, 2009 ajde woodoo odi se primi posla umjesto da tu tipkaš Nije do mene... Auto je u špric kitiču al moram odmjerit težinu mita i kvalitetom proizvodnje svega skupa A da mi majstor kaže u nedjelju u 9 u jutro da mogu po auto do 4 popodne bi s autom kompletno složenim ja bil u zg Share this post Link to post Share on other sites
Petar 001 0 Posted September 17, 2009 e a ko nosi janjetinu ?? Share this post Link to post Share on other sites
paco 0 Posted September 17, 2009 e a ko nosi janjetinu ?? onaj ko dodje, a nema Pola .....mora se neka dobra volja pokazati.... Share this post Link to post Share on other sites
woodoo 0 Posted September 17, 2009 A ček ako dojdem u polu a nije moj Share this post Link to post Share on other sites
Guest davor007 Posted September 17, 2009 2 Davor007,imaš pola,ili? imam golf 4 i novi sam član pa bi se malo htio upoznati s ekipom jel smijem doći pošto nemam pola hehe Share this post Link to post Share on other sites
slatki 0 Posted September 17, 2009 imam golf 4 i novi sam član pa bi se malo htio upoznati s ekipom jel smijem doći pošto nemam pola hehe pa onda bolje dodji na billu u 18 na kraju ce nas vecina zavrsit tamo ili barem ja http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....&start=2240 Share this post Link to post Share on other sites
Guest davor007 Posted September 17, 2009 (edited) pa onda bolje dodji na billu u 18 na kraju ce nas vecina zavrsit tamo ili barem ja http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....&start=2240 ok moze javim ti se onda kad dodem na bilu Edited September 17, 2009 by davor007 Share this post Link to post Share on other sites
Brutale 0 Posted September 18, 2009 petare, slatki - obecavam da cu doci neki iduci meet, 20. mi je frka.. fax mi pocinjie 21. tako da sam u stisci planiram par bolesnih stvari za svog pola pa svakako dok to skuckam.. bice zanimljivij (: Share this post Link to post Share on other sites
exfreerider 1 Posted September 18, 2009 Ekipa baš mi je žao što neću moći biti na prvom Polo meet-u već sam rekao da idem kod cure u Split Lijepo se zabavite i poslikajte pa se sljedeći puta obavezno pridružim Share this post Link to post Share on other sites
nizde 0 Posted September 18, 2009 izdajico za naslikavanje ne brini, a nadam se da bude i ugodno ozračje Share this post Link to post Share on other sites
suky 0 Posted September 18, 2009 (edited) devedesdevet posto sam i ja tamo sto zena dvjesto sisa, 20 pola 10 auta eh da, moramo nabacit i neku turažu, ponesite kamereeeee Edited September 18, 2009 by suky Share this post Link to post Share on other sites
bjk 0 Posted September 19, 2009 Ekipa baš mi je žao što neću moći biti na prvom Polo meet-u već sam rekao da idem kod cure u Split Vidio sam ti auto prosli vikend kod Piranhe, ali nisam isao gledati izbliza reko pogledati cu ja to detaljnije na meet-u, kad ono nista. Ajde, barem imas dobro opravdanje. CU next time... Share this post Link to post Share on other sites
tihca 0 Posted September 19, 2009 ma cura može pričekat,može i nekog drugog poslat k njoj dok na meet nemre drugi auto poslat Share this post Link to post Share on other sites
slatki 0 Posted September 19, 2009 ma cura može pričekat,može i nekog drugog poslat k njoj dok na meet nemre drugi auto poslat potpis evo ako treba ja idem dole a ti odi na meet sve za prijatelja Share this post Link to post Share on other sites
Davorr 0 Posted September 19, 2009 e slatki..jel mozemo frend i ja s tobom? ak ga uspijem nag..i ako ne nag starog da idemo IMAM POLO Share this post Link to post Share on other sites
slatki 0 Posted September 19, 2009 e slatki..jel mozemo frend i ja s tobom? ak ga uspijem nag..i ako ne nag starog da idemo IMAM POLO zemi polica i gas ja ti nemrem pomoc imam nesto u planu pa nemogu Share this post Link to post Share on other sites