Guest zrdesing Posted August 29, 2009 Da li netko zna internet stranicu ili ima link na stranicu gdje se upise broj sasije VW vozila i on izbaci tvornicke podatke o samom vozilu (tipa original masine, opreme serijeske, dodatne, broj boje i sl.)? Ja se ispricavam unaprijed ako je vec negdje otvorena tema s ovakvim necim. Probao sam na Search ali nisam nista nasao vezano uz ovo. Share this post Link to post Share on other sites
woodoo 0 Posted August 29, 2009 (edited) http://www.dubnetworks.net/vw-vin-decoder.htm Nije baš da pokaže broj boje al barem neš Edited August 29, 2009 by woodoo Share this post Link to post Share on other sites
Dizelaš 2 Posted September 1, 2009 Ako se ne varam u etki ti po broju šasije izbaci osnovne podatke, boju, gdje je proizveden, tip motora.. Share this post Link to post Share on other sites
vwpiston 0 Posted August 31, 2012 mozda je istara tema ja se ispricavam unapred ...treba mi pomoc. kako mogu po broja sasije utvrditi dali je rec o golfu mk2 g60 ? ili je nemoguce Share this post Link to post Share on other sites
MATAVR6 0 Posted August 31, 2012 mozda je istara tema ja se ispricavam unapred ...treba mi pomoc. kako mogu po broja sasije utvrditi dali je rec o golfu mk2 g60 ? ili je nemoguce Otvoris ovaj gore link, ukucas broj šasije i pod engine bi valjda trebalo pisati? Share this post Link to post Share on other sites
vwpiston 0 Posted August 31, 2012 po broju sasije nisam dobio podreban odgovor...dali je 1779cm radni prostor g60 samo me to cudi...zna li neko ili po tezine 970 kg ? Share this post Link to post Share on other sites
Pantic 0 Posted August 31, 2012 (edited) evo slične teme pa ako pomogne http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....%C5%93&st=0 Edited August 31, 2012 by Pantic Share this post Link to post Share on other sites
del 0 Posted September 1, 2012 Da li moze da se proveri ima li na autu da se odradi neki recall fabricki preko sasije? Ima li neko tu mogucnost, Golf mk 5 2005 god? Pozdrav ! Share this post Link to post Share on other sites