ljuboje 0 Posted August 31, 2009 (edited) na prodaju felge mattig(celicne) 7JX13" et20 CIJENA 130E Edited August 31, 2009 by ljuboje Share this post Link to post Share on other sites
Gogi 0 Posted August 31, 2009 ajde molim te stavi bolje slike.... Share this post Link to post Share on other sites
ljuboje 0 Posted August 31, 2009 to je sto imam slika... Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted August 31, 2009 jel imas kakvu liniju za to dovesti do banjaluke ili jos bolje gradiske? Share this post Link to post Share on other sites
ljuboje 0 Posted August 31, 2009 kakav si sa direktorom AK crankshaft-a?dottore? on je uzimao od mene i imao je svoj prevoz do banjaluke... ja licno ,dostavu ne vrsim... Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted August 31, 2009 kakav si sa direktorom AK crankshaft-a?dottore? on je uzimao od mene i imao je svoj prevoz do banjaluke... ja licno ,dostavu ne vrsim... pa nekog cemo naci, ili na bus do banjaluke, moram kontaktirat ovog decka sta trazi to, susjed Share this post Link to post Share on other sites
FlashBack 0 Posted September 2, 2009 jel postoje kakve gume gore? Share this post Link to post Share on other sites
ljuboje 0 Posted September 3, 2009 cijena vazi za felge bez guma... Share this post Link to post Share on other sites