mrki 0 Posted September 4, 2009 a jebemu, ja bi trebao svakako ić u os sljedeći tjedan, budem vidio jel će to ić za kraj tjedna pa onda možda ostanem!! Aaaa,dojdi da ti čestitamo rođoš koji ti je danas :fakjea Share this post Link to post Share on other sites
dragan 1 Posted September 4, 2009 nazalost ja nemogu doci na terenu sam u zg!nedjelju se vracam!a i raskopo sam auto radi novog swapa! Share this post Link to post Share on other sites
Guest -kiki- Posted September 4, 2009 1. Srki (sok) 2. Mrki (smislim još) 3.david010 (sok) 4.tomac (sok) 5.said (sok) 6.joole(kao i mrki) 7.jopa i kolega s ventom(mozda)(sokic na slamku) 8. futz (sokić) 9.kiki(sokić) Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted September 4, 2009 znao sam da ce ispasti nekako pa da je necu moci....nazalost ja u srijedu idem za gs na posao pa u petak na strazu pa 1tj dolje....tako da mi je bas žao.... Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted September 5, 2009 steta trojka sto je tako ispalo...nikako nismo uspjeli dogovoriti datum da svima odgovara.. di su ostali pozezani? Share this post Link to post Share on other sites
jooleTDI 0 Posted September 7, 2009 srki jeli sjela koja uplata do sad?ajmo ljudi da napravimo feštu Share this post Link to post Share on other sites
Veki-os 3 Posted September 7, 2009 1. Srki (sok) 2. Mrki (smislim još) 3.david010 (sok) 4.tomac (sok) 5.said (sok) 6.joole(kao i mrki) 7.jopa i kolega s ventom(mozda)(sokic na slamku) 8. futz (sokić) 9.kiki(sokić) 10.Veki-os(kao mrki i joole) Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted September 7, 2009 nije jos bila uplata..barem ih nitko nije javio... ostali? Share this post Link to post Share on other sites
vwgolf3 0 Posted September 7, 2009 (edited) 1. Srki (sok) 2. Mrki (smislim još) 3.david010 (sok) 4.tomac (sok) 5.said (sok) 6.joole(kao i mrki) 7.jopa i kolega s ventom(mozda)(sokic na slamku) 8. futz (sokić) 9.kiki(sokić) 10.Veki-os(kao mrki i joole) 11.vwgolf3 - Mladen (dolazim sa curom i pijemo bezalkoholna pića, a ak će me žena htjet vozit možda koje pivo... ...) Edited September 7, 2009 by vwgolf3 Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted September 7, 2009 e al moras sa audiem doci 1. Srki (sok) 2. Mrki (smislim još) 3.david010 (sok) 4.tomac (sok) 5.said (sok) 6.joole(kao i mrki) 7.jopa i kolega s ventom(mozda)(sokic na slamku) 8. futz (sokić) 9.kiki(sokić) 10.Veki-os(kao mrki i joole) 11.vwgolf3+cura (sok) Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted September 7, 2009 nije jos bila uplata..barem ih nitko nije javio... ostali? Pa odredi neki datum-dan.Mislim da je petak najkasnije ne? Share this post Link to post Share on other sites
vwgolf3 0 Posted September 8, 2009 (edited) e al moras sa audiem doci Neću valjda Anitinim BMWom pa da me kamenuje neko? Di si danas popodne da ti dam pare na ruke? Žurim poslije posla u Dardu pa da nemoram do fine još ić uplačivat... Edited September 8, 2009 by vwgolf3 Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted September 8, 2009 ma nemogu popodne nikako..domaci ce dati lovu u nedjelju ujutro oko 9 kad se skupimo..e jedino ako nemozes doci onda uplati ilicemo se dog jos kad ces dati eto krajnji rok za uplate je subota Share this post Link to post Share on other sites
vwgolf3 0 Posted September 8, 2009 ma nemogu popodne nikako..domaci ce dati lovu u nedjelju ujutro oko 9 kad se skupimo..e jedino ako nemozes doci onda uplati ilicemo se dog jos kad ces dati eto krajnji rok za uplate je subota Ma nije bed, ja ću taj vikend svakako spavat u Dardi, pa dođem ranije ako bude trebalo štogod i pomoći... Share this post Link to post Share on other sites
Mario91 0 Posted September 8, 2009 decki ja bi drage volje doso...al sta me j*** pocela mi skola, i nema prijevoz... ne mogu od starog uzeti auto.. zbog murije.... Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted September 8, 2009 decki ja bi drage volje doso...al sta me j*** pocela mi skola, i nema prijevoz... ne mogu od starog uzeti auto.. zbog murije.... pa ne ides nedjeljom u skolu Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted September 8, 2009 decki ja bi drage volje doso...al sta me j*** pocela mi skola, i nema prijevoz... ne mogu od starog uzeti auto.. zbog murije.... pa je jos nisi polozio? pa ne ides nedjeljom u skolu Share this post Link to post Share on other sites
Mario91 0 Posted September 8, 2009 pa ne ides nedjeljom u skolu nemoj zezati... al starci seru.. znas kak to ide.. pa je jos nisi polozio? jesam, al auto od starog ima 140 ks Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted September 8, 2009 mario probaj ih nekako nagovoriti..ide par pozezana vamo pa nek te povezu Share this post Link to post Share on other sites
Mario91 0 Posted September 8, 2009 mario probaj ih nekako nagovoriti..ide par pozezana vamo pa nek te povezu pa ajd ovako.. od pozezana ko bi me mogo povesti... ko ima mjesta?? a ja cu sa starcima rijesiti nesto... Share this post Link to post Share on other sites
maxicro 0 Posted September 8, 2009 Do kada planirate biti na rostiljadi?BTW najavljuju kisu u Nedjelju,dali ce biti rostilja onda? Share this post Link to post Share on other sites
Veki-os 3 Posted September 8, 2009 Ne vjerujem da če onda biti roštilj ako bude kiše. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Ivica Posted September 9, 2009 mario probaj ih nekako nagovoriti..ide par pozezana vamo pa nek te povezu evo da vam se javim i ja posto sam cesto u OS a i znaju me neki ali od tog susreta nema nista,ja necu moci doci.....srki hvala ti na poziv ali nemoj se ljutit Share this post Link to post Share on other sites
vwgolf3 0 Posted September 9, 2009 1. Srki (sok) 2. Mrki (smislim još) 3.david010 (sok) 4.tomac (sok) 5.said (sok) 6.joole(kao i mrki) 7.jopa i kolega s ventom(mozda)(sokic na slamku) 8. futz (sokić) 9.kiki(sokić) 10.Veki-os(kao mrki i joole) 11.vwgolf3+cura edit:i šogi mi dolazi...-inače mehaničar i vozi MK3 (sok) e, a šta samo moja cura voli aute ili ste vi svojima zabranili izlazak? Share this post Link to post Share on other sites