0
Cera

POMOC 8v

Recommended Posts

Motor ide u golfa mk1...u pitanju je motor 1.8 8v iz passata...75kw

E sada treba mi pomoc sta je najbolje da se uradi sa tim motorom(obrada glave,busenje bloka...svi savjeti dobro dosli)!???

Druga stvar je sto ja imam samo glavu i blok a mislio sam ga stavljati na karburatore...pa mi treba savjet koja kombinacija je naj naj naj bolja za taj motor(karburatori i grana)...

Puno HVALA

E sada treba mi pomoc sta je najbolje da se uradi sa tim motorom(obrada glave,busenje bloka...svi savjeti dobro dosli)!???

Druga stvar je sto ja imam samo glavu i blok a mislio sam ga stavljati na karburatore(ostaju agregati od starog motora)...pa mi treba savjet koja kombinacija je naj naj naj bolja za taj motor(karburatori i grana)...

Puno HVALA

HELP ima li iko da pomogne il da preimenujem temu iz pomoc u upomoc...hehe

P ne znam sta ocekujes ti od tog motora?.. slazes nesto za track day i divljanje?

ne znam sta da ti kazem...ide se na nesto sto bi moglo imati najbolje ubrzanje na 402...napomenuti motor je tu...a sta dalje zelim savjet od vas

Guest r32-tuner
ne znam sta da ti kazem...ide se na nesto sto bi moglo imati najbolje ubrzanje na 402...napomenuti motor je tu...a sta dalje zelim savjet od vas
ak vec hoces neka ubrzanja za street race!onda se mani karburatora!sad je era turbaka!em ti fali kak kazes pola dijelova em masu stavri ces trazit i mozda odustat!nadi gotov turbo motor daj si truda i imat ces dobre rezultate na street race!

Kao sto ti R32 kaze... turbo era ti je sad... mani se karbova za SR...

Samo za info... jedan on bržih na SR-u ti je 2.7 biturbo sa malo vise od 700 ks a drugi ti je 10.3L V10 (ako se ne varam)...

Najbolje ti je bit u publici,sa pivom u ruci navijat za nabrijane mašine :palacg

woooow :respekt

karbusi su ok ak ces naganjat neke serijale po semaforima!al pogledaj malo ak ides na race svi rade whooooooooosssshhhh!

Druga stvar je sto ja imam samo glavu i blok a mislio sam ga stavljati na karburatore...pa mi treba savjet koja kombinacija je naj naj naj bolja za taj motor(karburatori i grana)...

Puno HVALA

taj 1.8 ima dosta malu kompresiju tako da ono mozes turbo staviti samo tako,moes na krab od 5 turbo ili na k-jet to je vec malo kompliciranije,klipovi ce izdrzati ako ga nebudes ganjao duugo znaci malo stisnes i pustaj gaaas,ispusna grana pase od turbo diesela tako da si taj problem vec rjesio,za atmosveru nadji bregastu od k-jeta i karbove stavi a kompresiju povecaj minmalno 10.0 po cilindru... o koje god klipove stavis na turbo ce ti biti ono li la jer nemas brizgalice u bloku za hladiti klipove....

0