1 1
exfreerider

Novi VW Polo 6R

Recommended Posts

Prisjetimo se 5og mjeseca

25ilule.jpg

16a5dur.jpg

e5fek3.jpg

b5pk3r.jpg

da frice, ali znas i sam da to nije bio finalni proizvod i jos ti na tablici pise: orginal dodatna oprema... :palacg

a sto se tice stednje: ona se vidi ali nije ni cudno kada ti mozes kupiti jednog sparka za 45000kn sa klimom i ok opremom i jos dobijes 5 ili kolko vec godina garanciju i naravno da moraju nekako konkurirati tim kramama a to jedino mogu stednjom iako to nije dobro. :palacd

ne da je visok nego je jebena roda

malo sam gledao prije par tjedana, i moram reći da ima čak nekih stvari koje mi se nikako ne sviđaju, a to je prvenstveno visina ovjesa

Ne kuzim koji je k tim ljudima. Razmak od kotaca do ruba blatobrana 15cm, a karter na 10cm od poda. :( Kad gledas neke druge gradske autice vidis da serijski izgleda nize nego polo kad ga spustis sa -3, a karter im ispadne vise... A da ne pricam kako serijski ovjes bas i nije neki uzor klase.

To prvenstveno ide Polo od 9n na dalje i Golf od IV na dalje...

pa moj bivsi 9n3 je imao sipku a ovaj 6n2 iz 2001 ima amortizer :palacd

6n2 GTI je imao leca far sa xenonima, 9n+ to nije imao u niti jednoj opciji.

a sto se tice stednje: ona se vidi ali nije ni cudno kada ti mozes kupiti jednog sparka za 45000kn sa klimom i ok opremom i jos dobijes 5 ili kolko vec godina garanciju i naravno da moraju nekako konkurirati tim kramama a to jedino mogu stednjom iako to nije dobro. :palacd

Da, ali kaj je najgore, niti je vise VW toliko nepokvarljiv, niti su ta korejska cuda toliko pokvarljiva.

Edited by bjk

Ovaj je ljep i jeftin visok ko koza ! I jadno je sto u najlosijoj opremi ima druagciju armaturu nego u comfort ili highline opremi sto opće dolazi na 14 vila celicicnim ! Ok ima serijske neke opreme tipa abs 4 zračna i rucna klima prednji podizaci ali šta kad sparaju na nekem drugim mjestima !

Najbolji polo ikad je 6n2 gti ;) i Like it !

Ovaj je ljep i jeftin visok ko koza ! I jadno je sto u najlosijoj opremi ima druagciju armaturu nego u comfort ili highline opremi sto opće dolazi na 14 vila celicicnim ! Ok ima serijske neke opreme tipa abs 4 zračna i rucna klima prednji podizaci ali šta kad sparaju na nekem drugim mjestima !

Najbolji polo ikad je 6n2 gti ;) i Like it !

opcenito po meni je 6n2 najbolji polo ikad. :palacg

opcenito po meni je 6n2 najbolji polo ikad. :palacg

Da 9n+ nije narastao u odnosu na 6n2 ja ga nebih uzeo jer mi je 6n2 bio preskucen. :) Sto se tice izgleda 9n3 je meni ljepsi (iznutra i izvana), ali je kvaliteta unutrasnjosti veca kod 6n2. Isto tako izbor masina za 6n2 je bio losiji... 6R izgleda dobro, ali isto ljudi komentiraju losiju kvalitetu unutrasnjosti, a i ne svidja mi se to sto se na prvi pogled vidi da auto mora u pod...

Danas stigao Orange Polo..... Boja je sexy...

sa malo detalja i felgica+ gewindica bi bio pun pogodak!

Danas stigao Orange Polo..... Boja je sexy...

sa malo detalja i felgica+ gewindica bi bio pun pogodak!

frik daj slike od naranče...

Hmm,mogao bi sutra... Na suncu je odlična (metalic)

"Hot Orange"

2i93rqu.jpg

2w4ycsg.jpg

wjv05f.jpg

drbgg7.jpg

:angry:

2eptsva.jpg

Edited by AUTOFREAK

ova narančasta je uživo po meni najgora boja koja se mogla naći na ovom autu, jer izgleda kao da su ubacili malo metalika u onu narančastu boju iz dvojke

baš sam neki dan gledao takvoga u PZ-u kad su stigla dva komada za školovanje

sviđaju mi se prednja svjetla jer imaju povučen zatamnjeni gornji rub, pa sprijeda izgleda agresivniji auto, a zadnja su mi tako-tako, valjda dok se ne navikne čovjek...probao sam malo slagati nekavu bolju opremu, da bi na nešto ličio, ali se onda cijena opasno primiče golfu 6-ici

Da.. zrnca u boji bi trebala biti malo istaknutija..tu se slažem.....

evo danas sam ja i sebi slozio ponudu koju bi jedino uzimao-kada bi uzimao novi polo- cca 17000€....

2eptsva.jpg

Kupcima novog Pola: kad se budete htjeli rijesiti ovih dosadnih serijskih cartagena felgi u 7x16 i isli na nesto atraktivnije imajte me u vidu. :zivio

:angry:

2eptsva.jpg

Jao, za cross polo trebaju samo plastike sastrane stavit... :D

Fakat je visok, ali mislim da će bit super osvježenje na cesti :palacg

Vjerojatno je za naše tržište 2 cm viši od normale

a jbg,zato i postoje gewinde i sve ostalo da se auto spusti :D

bio danas u salonu i gledao auto-imaju trendline i comfortline za pogledati....sto da kazem, nit smrdi nit mirisi- prednji kraj super izgleda, dosta agresivno kad se spusti auto biti ce super, otraga nije tako spektakularan, ali vjerojatno treba malo upasti u oko....mjerio sam-rub blatobrana do gume je ravno 8cm, kao i na sestici, corradu :ne i golfu plusu( to im je valjda neka standardizirana mjera), dok passat cc im 5cm razmaka(on ima sportsko podvozje)....unutra kvalitetno poboljsanje u odnosu na moj auto, ali ne toliko da bi bilo nesto revolucionarno i meni pozeljno....uglavnom, moram provozati onog diesela od 105ks i dsg-a 7 da vidim kakvi su u voznji- pa da cekam godinu, dvije za neki tdi gt paket od 120ks..... :grrr ....toliko.

Vjerojatno je za naše tržište 2 cm viši od normale

ma to su telembusi zaboravili skinuti one plastike za transport :lol:

I u tome ima istine :rotfl

Da podjetim TDI i DSG samo u verziji sa 90ks!

da, znam-tipfeler...kasnije sam pisao u mnozini-mislio sam na 2 auta...jaci manuelni i slabiji dsg...

Aha.. i ti si se toga nagledao dakle :fakjea

:)

Guest polo_v_gti

Vidim ima svakakvih mišljenja o novom Polu, meni se recimo sviđa i to do boli! :palacg

Moj je Polo 2001. godište i okac nakon njega mi je bio potpuni promašaj.

Frend je kupio redizajniranog al' je unutra i dalje sve ostalo sivo i tvrdo, i dalje mi je bio draži moj.

volkswagenpolo2010livea.jpgvolkswagenpolo2010livea.jpg

Ovo čudo kad sam vidio prvi put rekao sam sebi pa ovo je mini Golf - što može biti samo dobro.

Bio prije koji tjedan na testnoj vožnji... vozio neki Trendline i auto je ok, ništa posebno i u svakom slučaju bolji od prethodne generacije bez obzira na nedostatak opreme. Nakon toga sam u salonu sjeo u Comfortline i da mi je netko stavio povez na oči kad sam ulazio rekao bi da sjedim u Golfu, toliko mi je dobar unutra. Kvaliteta je očita i ne postoji niti jedan auto u klasi koji mu može parirati. Auto je stvarno klasu iznad svih - pravi "mini" Golf :) Plastika armature u Trendline i Comfrotline/Highline opremi se razliku i u prvo navedenoj opremi je tvrda dok je u druge dvije varijante mekana za nepovjerovat. Sve je na svom mjestu i meni dok sjedim u njemu je stvarno osjećaj da sam u autu za klasu više.

Vidim govori se o tome kako je visok :huh: ...ne znam dal' ste vidjeli da se pod dodatnom opremom može uzeti "sportski ovjes" - karoserija (podvozje) sniženo cca 15 mm :palacg

Malo mi je trebalo a i još se uvijek prilagođavam stražnjem dijelu odn. svjetlima, al ukupan dojam auta mi je dovoljno dobar da bi ga kupio. Iza Nove godine ako bude sve ok uplatit ću ili Highline TDI DSG (volio bih da je 105KS, a ne "samo" 90KS) ili GTI ako bude dobro izgledao i naravno ako ne bude preskup... koliko sam čuo biti će 1.4 TSI DSG 170KS i početna cijena bi mu mogla biti oko 170tkn... nadam se da će bti manje.

Jednostavno kad pogledam što mogu dobiti u Highline opremi s DSG mjenjačem za manje od 170tkn neda mi se uopće razmišljati o Golfu koji bi me isti takav ispao 208tkn i to u Comfortline opremi i bez 17" felgi. Djecu nemam, curu imam :P i 90% sam sam u autu...

* 4 g. jamstva

* Sportska prednja sjedala u kombinaciji Alcantara - umjetna koža, podesiva po visini, s pretincima ispod sjedala

* Automatsko zatamnjivanje unutarnjeg osvrtnog zrcala

* Grijanje prednjih sjedala

* Tempomat

* Komande putnog računala pored volana

* Mekano obložena instrument ploča

* Središnji naslon za ruke naprijed, s pretincem

* Klimatizirani pretinac ispred suvozača

* Dnevna svjetla

* El. podizači prozora (4x)

* Dodatno zatamnjena bočna stakla

* Ultrazvučna pomoć pri parkiranju otraga - Parkpilot

* Uređaj za pranje svjetala

* Grijane mlaznice za pranje vjetrobranskog stakla

* Svjetlo upozorenja za razinu vode za pranje

... a ovo je dio opreme koju me privukao i koju želim imati u novom autu, a Polo mi to daje za ok cijenu.

Ne znam samo da li uzeti (opet) srebrnog ili bijelog :P

I jedino što me brine je visina novih 17" guma = 40... jer sam do sada imao mišljenje da je za naše ceste sve ispod 50 prenisko :blink:

61084161.jpg61084162.jpg

1 1