wildD 1 Posted October 1, 2009 svi kukate kak je visok,konačno sam naletio na sliku,samo se nisam mogao sjetiti di sam je vidio,usporedba sa 9n3,u milimetar http://img2.imageshack.us/i/1020511xscfg6mglr.jpg/ Share this post Link to post Share on other sites
Guest polo_v_gti Posted October 1, 2009 Evo pravog prikaza sjedenja straga... ja sam preko 180cm visok i upravo sam toliko imao mjesta kad mi je prednje sjedalo bilo podešeno kako meni odgovara... mjesta ima, al' da je moglo biti bolje moglo je. Share this post Link to post Share on other sites
Guest polo_v_gti Posted October 7, 2009 (edited) VW Polo - Back To The Future Edited October 7, 2009 by polo_v_gti Share this post Link to post Share on other sites
exfreerider 1 Posted October 7, 2009 Hehe prejaka fora Share this post Link to post Share on other sites
NeniGTI 0 Posted October 24, 2009 heben mi je novi polo....to kaj je visok to se gewindama riješava.moj 6n je spušten 6 cm(ak ne i više) i još mi izgleda visoko kad gledam branik i pragove,ali zato me vilice,karter i auspuh svako malo podsjete kolko je nizak. pošto sam planirao uzet novi auto za kojih 6 mj. polo je došao ko naručen,nakon malo razmišljanja između audija a3 i pola,definitivno budem uzel pola sa 3 vrata 1.9 tdi 105ks i vjerojatno highline opremom.razlog je tak kaj je jeftiniji a i servisi budu isto tak jeftiniji.je da je audi prava mrcina ali opet malo mi je preskup Share this post Link to post Share on other sites
Leo 0 Posted October 25, 2009 budem uzel pola sa 3 vrata 1.9 tdi 105ks 6R nema 1,9 tdi. Ima 1,6tdi (CR) i to snage 75ks, 90ks i 105ks Share this post Link to post Share on other sites
NeniGTI 0 Posted October 25, 2009 (edited) 6R nema 1,9 tdi. Ima 1,6tdi (CR) i to snage 75ks, 90ks i 105ks mislil sam na 1.6 tdi al sam krivo napisal.... negdje na netu sam čital da bude izašel i sa 1.9 tdi motorm od 139 ks il tak slično :slin Edited October 25, 2009 by NeniGTI Share this post Link to post Share on other sites
Leo 0 Posted October 25, 2009 (edited) Hehe Ne bih znao, mislim, da neće. Gdje si to pročitao? Ili će možda GTD verzija doći? Mda čisto sumljam! Koliko znam navodno je ABT izbacio tuniranog najačeg 1,6tdi-a sa 130ks. Edited October 25, 2009 by Leo Share this post Link to post Share on other sites
Guest polo_v_gti Posted October 25, 2009 (edited) Spominjao se model tipa GTD sa 135 KS... Edited October 26, 2009 by polo_v_gti Share this post Link to post Share on other sites
wildD 1 Posted October 25, 2009 vidio sam danas uživo jednog crvenog ljepotana,svarno je krasan i jako mi se sviđa,čak je simpatičniji od šestice Share this post Link to post Share on other sites
dado3101 0 Posted October 29, 2009 jutros ga vozio mogu samo rec extra,meni koji imam 9n3 mogu rec da je auto pomak nasprem starog puno ljepsi Share this post Link to post Share on other sites
Guest polo_v_gti Posted November 1, 2009 (edited) Neki dan vidio crvenog u CityCentruOne... i jednog na Slavonskoj... stvarno izgleda odlično i samo šteta što iza nema malo više mjesta... auto mi uživo izgleda puno bolje... i bolje od Golfa 6 :bilder Edited November 1, 2009 by polo_v_gti Share this post Link to post Share on other sites
tihca 0 Posted November 1, 2009 (edited) i ja sam ga jučer upoznao ovako u prirodi,kupio ga je moj rođak,ne kao prvi put kad sam ga vidio samo u salonu,sjedio sam iza imam 180cm i iznad glave nije ostalo puno mjesta,ali ipak to je mali auto,ne izgleda tako visok na cesti uopće kao u salonu,unutrašnjost mi se čini tolko kvalitetna oni obrubi kromirani,bjelo osvjetljenje instrumentne table,onaj mali volan trokraki,izgled sjedala ma savršeno,maglenke se pale kako okrečeš volan,inače krut je ko i svaki VW što sam odmah primjetio,sve mi se svidja na autu stvarno nemam nikakvu zamjerku,jedino kad sam otvarao prednju haubu mislim si pa šta je teška i skužim da nema amortizer i moram vuć onu šipku,moj je 2003. a hauba sama skoči u zrak,inače sve ostalo izgleda odlično i meni je bolje sjeo od golfa šestice,presudna je guzica jer kod šestice se još nisam navikao Edited November 1, 2009 by tihca Share this post Link to post Share on other sites
Guest Ninja Posted December 6, 2009 evo jedna slika pola sa snimanja, prebrutalno izgleda iz tog kuta Share this post Link to post Share on other sites
Guest voda-os Posted December 11, 2009 nagledam se tog pola svaki dan u gradu, autoškola jedna je kupila crvenog pola, pa onda "mučenici" teraju ta nova kola da se nadovežem, realno g6 i polo novi u serijali izgledaju socijalno, ružne ratkape ma ono golo golo, potpisujem što je netko rekao ovdje da felga digne više od 50 posto izgleda, ipak su na polu puno više napredovali u odnosu na starog pola, a i uveli su nove motore pa nekako imam dojam da vw ipak malo "čeka" da vidi kako će to sve funkcionirat jel je dost kasno vw počeo sa common rail-om...a da nije sve tako crno spomenit ću one famozne amortizere haube, kupio susjed mazdu 6 novu full oprema 200k+ kn također ni A od amortizera... Share this post Link to post Share on other sites
Rudy 0 Posted January 16, 2010 Danas sam probao novi polo i mogu reći da sam ugodno iznenađen,od interijera koji je kvalitetan za tu klasu,bijelo osvjetljenje jako lijepo izgleda,ručke vratiju su masivne,nema cvrčaka,što se tiče motora od 75ks ravnomjerno razvija snagu,mirno i uglađeno radi.Ovjes je dobar,mekano upija rupe,mao se naginje pri jačem forsiranju Sicevi su VWovski tvrdi,kočnice dobre,daju se dozirati i pri jačem kočenju.Ukupan dojam odličan,tj najbolji u toj klasi! Još jedna stvar otkud vam to da je mehanički isto sve na 75 i 105ks,jer npr kočnice nisu iste,puno su manje na 75ks(230mm) ili 105ks(288mm)?!? Share this post Link to post Share on other sites
Tequila1984 0 Posted January 16, 2010 Neki dan vidio crvenog u CityCentruOne... i jednog na Slavonskoj... stvarno izgleda odlično i samo šteta što iza nema malo više mjesta... auto mi uživo izgleda puno bolje... i bolje od Golfa 6 :bilder hehehe a vidi ispred njega crveni 9n3 pa si usporedjujte malo Share this post Link to post Share on other sites
exfreerider 1 Posted March 2, 2010 Ovakvoga bi ja http://www.auto-power-girl.com/cars-2010/v...ce_version-3855 Share this post Link to post Share on other sites