Bravo-ri 0 Posted September 5, 2009 Dogovorio sam zamjenu felge za felge,ja njemu 16" s gumama + još dvije gume,on meni felge + još 2 gume(znaći ukupno 6 guma ja njemu i on meni.plus ja njemu 400 kuna kao za farbanje.pitam dali su felge udarene dali tresu kaže ne ne..u četvrtak slao felge za osijek svoje i sačekao njegove,navečer oko 22 sata.sljedeći dan pregledao samo dve felge vidim sve ok.danas ih u firmi idem montirat kad bokte jedna jaje jaje .felge su na autu,vozim tako ali lagano se osjeti da je ta felga udarena,treba ju ravnat...on meni jučer poslao da je namontirao moje bivše sve ok.i ja danas ovo vidim,poslao sam 3 poruke i 7 puta sam ga zvao jel sam lud.nije mi rekao za tu jednu felgu + šta nije rekao da su felge naknadno farbane i to jako loše,ljušti se boja.ok s time sam se pomirio budem ja rješio to farbanje .Ali ostaje trošak ravnanja felge i plus šta mi nije poslao još dve gume,kao u ponedjeljak će...hm ajde da i to vidimo...najgore mi je što se lik ne javlja na mobitel ni na jedan ni na drugi broj....šta raditi? evo filmića dok se ta felga balansirala http://tinypic.com/player.php?v=2sblg89&s=3 Nikad nisam bio u ovoj situaciji da me neko "zahebao" ...pod navodnike sam to stavio jel se nejavlja cijeli dan a i jebemu mater ako se prodaju felge pa valjda se zna dal su bile lupljene negdje ili ne...Možda slučajno mada ćisto sumljam...a ja još svoje išao prat pa mater mu...:doh: U međuvremenu vidim da je na forumu bio,a ja sam uplatu povukao budući da sam jučer navečer uplatio pa je trebala uplata ići u ponedjeljak ujutro .Dok se ovdje ne izjasni nedam mu ni kune...tih 400 kuna će bit za plastificiranje i još za popravak felge i pljeskarenje sam ja u minusu :palacd Share this post Link to post Share on other sites
Bagi 0 Posted September 5, 2009 eto ga na...kud je ovaj svijet otišao? Za ovo se može reći da je "felga do jaja"...valjda će se kolega izjasniti oko ovoga. Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted September 5, 2009 (edited) :doh ... dooo'rooo ... ovo je vec ludnica ... nadam se da ce se rijesit sve bez problema... admini... dajte ovoj temi prikladno ime za prituzbe i ostalo... da se novi topići ne otvaraju... makar ih ne treba ni bit... Edited September 5, 2009 by VecTDI Share this post Link to post Share on other sites
Baljulji 0 Posted September 5, 2009 Javlja se novi trend među nama... :palacd Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted September 5, 2009 spominjao je igor da je prodao felge..i sve to... te felge su bile na njegovom autu i nije uopce spominjao da jedna "ne valja" tako da vjerujem da nije ni on to bas skontao... ali vidit cemo sta ce on reci u svoju obranu na sve ovo Share this post Link to post Share on other sites
Bravo-ri 0 Posted September 5, 2009 spominjao je igor da je prodao felge..i sve to... te felge su bile na njegovom autu i nije uopce spominjao da jedna "ne valja" tako da vjerujem da nije ni on to bas skontao... ali vidit cemo sta ce on reci u svoju obranu na sve ovo Ma desi se hebiga,ako tokom vožnje nije osjetio,pa nije niti obračao pozornost na to dok ih je pakirao..ok...ali zašto se nejavlja danas na 5 poruka šta sam mu poslao i 10-ak poziva na dva broja moitela?i zašto se ljušti boja i zašto su felge sprejem prefarbane...čekam i ja njega da se izjasni ovdje javno kad već neće preko mobitela pa nebi ni došlo do ovoga... Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted September 5, 2009 to ne bih znao..kazem vidit cemo sta ce on reci Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted September 5, 2009 (edited) ko ce koga ako neces svoga haha naforumu najvise threada ima tko je kog zajebo Edited September 5, 2009 by MarioIV Share this post Link to post Share on other sites
green devil 0 Posted September 5, 2009 to ne bih znao..kazem vidit cemo sta ce on reci zanimljiva stvar!ja se nadam da ćeš doć sve na svoje! ja sam dao neke djelove na majke mi i dečko mi se ne javlja nekih mj. dana! za sada još neču govorit o kome je riječ.,ali bi i mogao Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted September 5, 2009 Te felge su bile užas ofarbane ali yayavost ne kužim,to ne da se moralo primjetit u vožnji nego je korak bliže do dijalize bubrega Ne kužim ni ja,Igor mi se ne čini kao momak koji bi nekog zayebo pa sam i ja radoznao u vezi ove situacije pogotovo što nemogu smislit takve postupke prema nekome Share this post Link to post Share on other sites
Sparky 0 Posted September 5, 2009 nooke je pokrenuo lavinu...sranje...dajte ljudi ne zej..te Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted September 5, 2009 (edited) dobro, svatko od nas voli sto bolje proci i sto bolje prodati ali kud ces ic prodat nesto sto je nazigledno sjebano.... trebo si je igore malo cekicem popeglat Edited September 5, 2009 by MarioIV Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted September 5, 2009 ako se ne bude javio vidit cemo ga mi sutra na meetu pa cemo vidjeti u cemu je stvar Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted September 5, 2009 ako se ne bude javio vidit cemo ga mi sutra na meetu pa cemo vidjeti u cemu je stvar Ma u duminama če doći,uostalom ako je situacija takva kakva izgleda je nek ostane doma slobodno,fuj! Zvao sam ga i ja sad-nix od javljanja Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted September 5, 2009 ja cu ga sutra probati zvati.. Share this post Link to post Share on other sites
mateo.split 0 Posted September 5, 2009 pa i meni nekada dan zna biti takva ludnica da me niko nemoze dobiti, pa baren jos dan pricekajte pa onda drvlje i kamenje Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted September 5, 2009 pa i meni nekada dan zna biti takva ludnica da me niko nemoze dobiti, pa baren jos dan pricekajte pa onda drvlje i kamenje Čekao bi kad bi našao kakvo racionalno objašnjenje za sve ovo,ali takva pizdarija se morala dogodit dok je auto vožen,nije mu sigurno točak ispao dok ga je tovario na put pa da se iskrivio,nemojte me krivo shvatit ali meni se bljuje od takvih stvari i osim toga ovo nije drvlje i kamenje nego mlačenje prazne slame,šteta je tu,pitanje je kako je popraviti? Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted September 5, 2009 joj kupite si nove felge i mir, stare felge ne mogu nikada biti vrhunske, sacekaj, ko zna gdje je covjek Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted September 5, 2009 Dvojka:znam malo više o ovoj situaciji nego li se čini a zbog sličnih pizdarija ovdje na forumu sam popušio neku lovu bez veze pa imam neki extra interes jer se radi o čovjeku s kojim pijem cugu nedjeljom a ako je takav yebem ja onda to.Pogledaj cifru u oglasu,neki za to rade mjesec dana,krvavo! Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted September 5, 2009 Dvojka:znam malo više o ovoj situaciji nego li se čini a zbog sličnih pizdarija ovdje na forumu sam popušio neku lovu bez veze pa imam neki extra interes jer se radi o čovjeku s kojim pijem cugu nedjeljom a ako je takav yebem ja onda to.Pogledaj cifru u oglasu,neki za to rade mjesec dana,krvavo! onda nas prosvijetli Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted September 5, 2009 Ne igrajte se odvjetnika i savjetnika,nek se Igor javi Ivanu i nek riješe to na bezbolan način Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted September 5, 2009 (edited) Vec,da ti crtam? quote mene samog: Te felge su bile užas ofarbane ali yayavost ne kužim,to ne da se moralo primjetit u vožnji nego je korak bliže do dijalize bubrega thumbdown.gif Ne kužim ni ja,Igor mi se ne čini kao momak koji bi nekog zayebo pa sam i ja radoznao u vezi ove situacije pogotovo što nemogu smislit takve postupke prema nekome mad.gif S tim felgama je dolazio na meet...i ipak ima još šansu da se objasni jer kako je moj stari drug Mr. Spock govorio:Kad iscrpite sve logične i racionalne odgovore na postavljeno pitanje ono zadnje što vam ostane mora biti istina koliko god da se nevjerovatnim čini! Edited September 5, 2009 by mrki OS Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted September 5, 2009 Vec,da ti crtam? quote mene samog: Te felge su bile užas ofarbane ali yayavost ne kužim,to ne da se moralo primjetit u vožnji nego je korak bliže do dijalize bubrega thumbdown.gif Ne kužim ni ja,Igor mi se ne čini kao momak koji bi nekog zayebo pa sam i ja radoznao u vezi ove situacije pogotovo što nemogu smislit takve postupke prema nekome mad.gif S tim felgama je dolazio na meet...i ipak ima još šansu da se objasni jer kako je moj stari drug Mr. Spock govorio:Kad iscrpite sve logične i racionalne odgovore na postavljeno pitanje ono zadnje što vam ostane mora biti istina koliko god da se nevjerovatnim čini! promaklo mi ocito ... fala na detaljnom crtezu e hebiga onda... on izgleda nije osjetio jajavost... il' je "zaboravio" na to prilikom prodaje... ugl.,ostaje na njemu gdje?,sta?,i kako? ... Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted September 5, 2009 promaklo mi ocito ... fala na detaljnom crtezu e hebiga onda... on izgleda nije osjetio jajavost... il' je "zaboravio" na to prilikom prodaje... ugl.,ostaje na njemu gdje?,sta?,i kako? ... Znam,vidit ćemo šta je bilo.Uostalom,Rocco je u pravu donekle,nek se rasprave sami,iako se dotični neče ukazat možda sutra u njegovoj "Planki" nego vamo.Adio svima Share this post Link to post Share on other sites
matija_1988 0 Posted September 6, 2009 opet pišem isto kaj i neki dan...... pa kaj je to ljudi?..... počeli smo trgovat ko cigani na hreliču!!! Share this post Link to post Share on other sites