Al_Galone 0 Posted September 8, 2009 OK znam raspoznati razliku kada vidim jedan i drugi,znam da K-Jet ima WUR,znam da K-Jet nema nikakvu struju na glavi. Mislim da K-Jet radi na nizem pritisku goriva? Razlog zasto pitam jeste taj sto trenutno na autu imam 9A sa KE-Jetronicom i kompletnom instalacijom pa me interesuje da li je bolja opcija postaviti K-Jetronic u smislu performansi ili je to isto sranje samo drugo pakovanje! Hvala svima na odgovorima. Share this post Link to post Share on other sites
LamaMk1 0 Posted September 8, 2009 OK znam raspoznati razliku kada vidim jedan i drugi,znam da K-Jet ima WUR,znam da K-Jet nema nikakvu struju na glavi. Mislim da K-Jet radi na nizem pritisku goriva? Razlog zasto pitam jeste taj sto trenutno na autu imam 9A sa KE-Jetronicom i kompletnom instalacijom pa me interesuje da li je bolja opcija postaviti K-Jetronic u smislu performansi ili je to isto sranje samo drugo pakovanje! Hvala svima na odgovorima. evo koliko ja znam, 9a ide super sa K-jetronicom od KR motora, ali mu fali goriva na velikom broju okretaja, ako ti je ke-jetronic original od 9a motora onda bolje ništa ne diraj i ako to radi sve skupa donekle dobro, u pravu si da KE-jetronic nema WUR, koliko znam pumpa goriva daje isti pritisak i na KE-jetronicu i na K-jetronicu(5.5bara) K-jetronic nema nikakve žice po sebi dok KE-jetronic ima. Ako želiš staviti K-Jetronic na 9A motor prvo se moraš potruditi da nabaviš k-jetronic od KR motora, svakako bi trebao povećati i podesiti količine goriva prema diznama, i preštelati motor nakon toga(Lambda omjer)... onda tek vidjeti dal će to raditi, i naravno ugraditi WUR... jer bez njega nema vožnje... Share this post Link to post Share on other sites