Guest delboy Posted September 11, 2009 pozdrav ekipa. prilicno sam "friski" ovdje. i uopce po pitanju volkswagena. al normalno, kao zaljubljenik u auta, pogotovo njemacka, nisam ostao ravnodusan na jednu ponudu:-). imam priliku kupit novi gti ili scirocco. i sto sve vise slusam , citam, gledam, analiziram to se vise tjeram u dvojbu. razmisljam o kupnji scirocca 1.4 tsi (160 ks) i gti-a. razmisljao sam i o 2.0 tsi al svi kazu da je to previse za takav auto, da je sasvim dovoljan 1.4 sa 160ks pa cu radje razliku od novaca investirat u opremu. e sada....vas kao "iskusnjare" pitam tj molim da mi pomognete u mojoj slatkoj dvojbi. gti vs scirocco? iako mi je scirocco ljepsi, gti funkcionalniji....neznam...svaki ima svoje cari...pa zato, molim pomoć. hvala unaprijed. pozdrav Share this post Link to post Share on other sites
sandra 0 Posted September 11, 2009 ima kolega u firmi 1.4 tsi i to malo "djubre" ide u pm. heben auto. da imam love to bi si sigurno kupila!! bolje si uzmi taj 1.4 i ostane ti love za sredjivanje. makar na tome autu se nema kaj srdjivat jednostavno je savrsen. Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted September 11, 2009 ti češ se vozit u tome autu, uzmi kaj se ti bolje dopada... ja sam za novi rocco... ali ako imaš volje, vremena i živaca, uzmi rocco mk1 i kreni s njim u restauraciju, moj prijedlog Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted September 11, 2009 rocco onako bijeli mi je preeeeeeeeeee Share this post Link to post Share on other sites
Guest delboy Posted September 11, 2009 hehe....gti vs. scirocco...uvjek vjecna tema razgovora i ukusa. bas sam gledao i jedan test na youtubeu gdje vozac kaze...tj pita se isto pitanje,al nije mi dao odgovor..hehe. ma scirocco je cudesan. stovise ima mjesta iza i to solidno. sa full opremom izgleda savrseno, 19 cola, xenon i svjetlo plavi sa kombinacijom tkanina-aclantara....napravili su odlican auto. iako ni gti nezaostaje, dapace. preformanse su mu najbolje dosada, 210 ks..pfff....to ide ko zmaj od bosne..heheh. zna li netko kakav je scirocco u voznji? to me interesira. jer jednimo me mozda vozna svojsta "prosvijetle" :-) sta je mk1? Share this post Link to post Share on other sites
audicabrio 0 Posted September 11, 2009 pa ako si fakat pred kupnjom, mislim da ćeš dobit probne vožnje bez problema... Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted September 11, 2009 meni osobno scirocco izgleda atraktivnije sad za vozne osobine neznam jer se nisam vozio u nijednom ali kad bih vec kupovao tako nesto mislim da bi pao izbor na sirocco Share this post Link to post Share on other sites
nizde 0 Posted September 11, 2009 najbolje da probaš oba voziti i onda odlučiš...meni osobno je rocco ljepši (pogotovo u viper grun verziji), ali GTI je GTI Share this post Link to post Share on other sites
drake 0 Posted September 11, 2009 Evo ti moje misljenje Scirocco 1.4 TSI vs. mk6 GTI - 0:1 Scirocco 2.0 TSI vs. mk6 GTI - 1:0 Ako imas obitelj onda bi moj izbor bija GTI, dosta je prostraniji od scirocca, pogotovo nazad! Imas stvarno slatke brige koji izabrat, ali ruku na srce ni s jednim ni s drugim neces falit jer su oba auta odlican izbor! Share this post Link to post Share on other sites
Guest delboy Posted September 11, 2009 isitna. znam da snijednim necu falit jer su savrseni i zato mi je "muka" odabrat. nemam familiju i zato mozda vise "drmam" na scirocca. a sto se test voznje tice, obecali su me zvat kad budu imali. al sta je je..oba su remek djela. sto po testovima to po izgledu, interijeru.....sta rec vec "lieblang deutschland"..hehe Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted September 11, 2009 ja sam dosad vozio 2 rocca, i oba su bila 2.0 TSI i neznam gdje bi našao manu... auto ubrzava u svim brzinama ko lud, 1 i 2 trga asfalt... iza ima sasvim dovoljno prostora, na povratku sa ŠI meeta bez problema sam sijedio cijeli put iza (doma smo došli za 4h i 20 min uz stanke )... za vozne osobine gti-a neznam, vidio sam 2 uživo, puno niže i agresivnije izgledaju nego na slikama... istina je da je rocco zvijer, ali sve je to nekako pre NOVO za moj ukus Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted September 11, 2009 sta je mk1? ne ne ne ne ne želiš znat Share this post Link to post Share on other sites
Dac 1 Posted September 11, 2009 da mi susjed kupi gti reko bi kaj si lud mogao si uzet rađe rocca,al da sam sam u toj situaciji,hmm...ne znam kako kažu GTI je GTI,mada ako su obadva 2.0 nema kaj isti vrak,stvar ukusa... Share this post Link to post Share on other sites
drake 0 Posted September 11, 2009 da mi susjed kupi gti reko bi kaj si lud mogao si uzet rađe rocca,al da sam sam u toj situaciji,hmm...ne znam kako kažu GTI je GTI,mada ako su obadva 2.0 nema kaj isti vrak,stvar ukusa... Pa i nije bas isti vrag! Motor iz Scirocca je ''stari'' 2.0 TSI koji ima 200ks i zadovoljava euro 4 norme, dok je kod mk6 GTI novi 2.0 TSI sa 210ks, ispunjava euro 5 norme i malo manje trosi i ima XDS! Share this post Link to post Share on other sites
Multineo 0 Posted September 11, 2009 Pa i nije bas isti vrag! Motor iz Scirocca je ''stari'' 2.0 TSI koji ima 200ks i zadovoljava euro 4 norme, dok je kod mk6 GTI novi 2.0 TSI sa 210ks, ispunjava euro 5 norme i malo manje trosi i ima XDS! Potpis! Mislim da je GTI bolji izbor, tehnološki je noviji, ima više prostora i po meni veću karizmu... Share this post Link to post Share on other sites
paco 0 Posted September 11, 2009 rocco je kvalitetniji i pruza bolji osjecaj u voznji....ako si ozbiljan kupac, dogovorim ti rocca 2.0 da probas(sa suvozackog sica )....ako bi uzimao gti sa trojim vratima-slicna je situacija nazad, samo malo fali mjesta za glavu kod rocca....ahhhhh, slatkih li briga Share this post Link to post Share on other sites
Dusko 0 Posted September 11, 2009 (edited) Rocco 2.0 predobar auto i moj 1izbor,bar meni,preeeedobar je....... Edited September 12, 2009 by Dusko Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted September 12, 2009 (edited) 'rocco Edited September 12, 2009 by VecTDI Share this post Link to post Share on other sites
Luka_R32 0 Posted September 12, 2009 još jednom, čekaj .:R20 Share this post Link to post Share on other sites
MarkoGTi 0 Posted September 12, 2009 (edited) Edited September 12, 2009 by MarkoGTi Share this post Link to post Share on other sites
drake 0 Posted September 12, 2009 razmisljam o kupnji scirocca 1.4 tsi (160 ks) još jednom, čekaj .:R20 Covik razmislja od kupnji 1.4 tsi , a ti mu savjetujes R20... Ono nes ti, razlika je samo cca 10-15 k eura, stvarno se isplati cekat! Share this post Link to post Share on other sites