0
drake

IAA Frankfurt 2009

Recommended Posts

Golf 6 Votex kit

002.jpg

003.jpg

006.jpg

005.jpg

Golf 6 GTD

031.jpg

032.jpg

033.jpg

Golf 6 R Line

079.jpg

080.jpg

093.jpg

081.jpg

083.jpg

Golf 6 R

062.jpg

067.jpg

074.jpg

078.jpg

058.jpg

057.jpg

060.jpg

Scirocco Votex kit

007.jpg

012.jpg

013.jpg

011.jpg

Scirocco R Line

104.jpg

105.jpg

106.jpg

103.jpg

Scirocco R

039.jpg

043.jpg

046.jpg

041.jpg

Passat CC R line

096.jpg

100.jpg

102.jpg

097.jpg

Nova Buba cabrio

015.jpg

016.jpg

Phaeton Exclusive

020.jpg

021.jpg

024.jpg

oce me netko wodit tamo???? :slin :slin :slin

ovaj pheaton...nekuzim. pa taj auto nema buducnosti nikakve..

ovaj pheaton...nekuzim. pa taj auto nema buducnosti nikakve..

Cudi me da ti nisi upucen u znacenje modela Phaeton!

Cita sam dosta o tome, uglavnom da skratim pricu VW gubi svijesno oko 10 000 eura na svakom prodanom Phaetonu!

Sluzi im samo za podizanje imidza tvrtke, kao da je i VW sposoban proizvesti luksuzno auto, a ne samo ''narodna auta''!

Phaeton je odgovor na BMW 7, S klasu i Audi 8, jednostavno VW radi imidza mora imati auto u toj viskoj klasi premda svijesno gubi na njemu i tesko da ce se u buducnosti ista oko toga promijeniti!

Budimo realni, tko ce pametan pored gori spomenutih modela dat 100 000 eura za auto koje ima VW znak na nosu!

odlično sve, samo ova R linija bi možda mogla biti mrvicu "agresivnija" i privlačnija (sjetimo se samo petice R line)

Cita sam dosta o tome, uglavnom da skratim pricu VW gubi svijesno oko 10 000 eura na svakom prodanom Phaetonu!

Sluzi im samo za podizanje imidza tvrtke, kao da je i VW sposoban proizvesti luksuzno auto, a ne samo ''narodna auta''!

Phaeton je odgovor na BMW 7, S klasu i Audi 8, jednostavno VW radi imidza mora imati auto u toj viskoj klasi premda svijesno gubi na njemu i tesko da ce se u buducnosti ista oko toga promijeniti!

Budimo realni, tko ce pametan pored gori spomenutih modela dat 100 000 eura za auto koje ima VW znak na nosu!

Ma necemo sad o temaciti imena i njihovim kalkulacijama ali neide mi u glavu zasto se jos uvijek proizvodi taj model a za novac koliko on kosta ce ljudi prije kupiti Audi bmw ili mercedes...dok je ovo jos uvijek jedan VW koliko god on bio superioran!

VW je sam svjestan da nikada nece moci bit konkurencija ostalom trojstvu ( gledajuci prodavanost modela ) nego eventualno u tehnickim karakteristikama i bogatoj opremi. Sto bi znacilo da realno bacaju lovu za model koji ih gura u svijet luksuza a vw se tako nikada nece prihvacati..

Ma necemo sad o temaciti imena i njihovim kalkulacijama ali neide mi u glavu zasto se jos uvijek proizvodi taj model a za novac koliko on kosta ce ljudi prije kupiti Audi bmw ili mercedes...dok je ovo jos uvijek jedan VW koliko god on bio superioran!

VW je sam svjestan da nikada nece moci bit konkurencija ostalom trojstvu ( gledajuci prodavanost modela ) nego eventualno u tehnickim karakteristikama i bogatoj opremi. Sto bi znacilo da realno bacaju lovu za model koji ih gura u svijet luksuza a vw se tako nikada nece prihvacati..

Jel kužiš da si rekao u biti istu stvar kao drake samo na malo drugačiji način :)

...meni jedan rocco R molim :D...

prije par dana u RI vodio pheatona sa diodama u farovima i ČK tablicama (valjda je redizajn) i iznenadio me koliko dobro izgleda auto iako je već dosta prošlo od njegovog predstavljanja...ako imaju novaca neka ga proizvode i dalje, meni osobno je fora vidjeti taj auto na cesti...

Ovaj GTD je optićki između GTI-a i obićnog golfa ?

A Pheaton mi je prejak auto. Gledao sam na youtubu uporedbu pheaton i neko od svete trojke, mislim da u fifth gearu i odabrali su pheatona.(naravno)

Ima tko bi dao :rolleyes:

Smatram Phaetona kao neku višu silu,savršenstvo.

Baš me čudi da ni u Americi nije baš "popularan",jer inače auti koji su ovdje nezanimljivi tamo prolaze.

Osvrnuo bih se na 6-icu s Votex kitom-Zanimljivo izgleda,nenametljivo a opet posebno. :palacg

ja sam gledao usporedbu Passat CC i Phaeton i sve je islo na korist passata, osim za mjesta za glavu... ali sve u svemu kad su sumirali passat je bio 15-20 tisuca eura jeftiniji a nudio je sve isto... cak bolja ubrzanja i tako dalje...

Ima tko bi dao :rolleyes:

Smatram Phaetona kao neku višu silu,savršenstvo.

Baš me čudi da ni u Americi nije baš "popularan",jer inače auti koji su ovdje nezanimljivi tamo prolaze.

Osvrnuo bih se na 6-icu s Votex kitom-Zanimljivo izgleda,nenametljivo a opet posebno. :palacg

Svi zagrizeni vw-ovci koji nevide dalje od vw-a dijele isto misljenje. Bez uvrede tebi osobno..

Meni zalosno sto je ovaj forum prepun takvih , ( cast iznimkama ) uz duzno postovanje vw-u kojeg i osobno vozim i koji mi je jeben ali sam ipak objektivan i znam sto je mercedes jer sam i njega imao a isto tako i bmw.

Clarkson je jednom spomenuo u emisiji kako bi on u garazi definitivno imao pheatona v10 tdi jer je kao prejeben za vozit , snaga moment, jedini auto valjda cija se stakla iznutra nemogu zamaglit kakvu ventilaciju ima tid itd ... ali to je sve iz stajalista neke garaze snova a ne iz stajalista nekog direktora koji odabire vozilo u kojem ce provesti dvije trecine svog radnog vremena!

Edited by sven

Moje mišljenje je da je pheaton auto u kojem te voze a ne auto u kojem bi se svaki dan vozil na posal

:palci Kužim,ja sam isto za Mercedesa,to mi je odma poslje Vw-a,vozio sam par Mercedesa(da,imam 15g,pa šta!!!) i mogu reć da je nešto fantastično.Malo kad razmislim i nije Phaeton baš nešto,ali kad vidim da je to VW-ov model u konkurenciji s s-class,a8,7, lijepo mi je za zamislit.Možda sam malo preburno reagirao,ali bih kod kupnje takvog auta sigurno phaetona uzeo u obzir. :rolleyes:

:palci Kužim,ja sam isto za Mercedesa,to mi je odma poslje Vw-a,vozio sam par Mercedesa(da,imam 15g,pa šta!!!) i mogu reć da je nešto fantastično.Malo kad razmislim i nije Phaeton baš nešto,ali kad vidim da je to VW-ov model u konkurenciji s s-class,a8,7, lijepo mi je za zamislit.Možda sam malo preburno reagirao,ali bih kod kupnje takvog auta sigurno phaetona uzeo u obzir. :rolleyes:

da provozas passata cc-a par dana , pa onda pheatona- mislim da bi malo promjenio misljenje....a i dosta jeftinije bi prosao...

ipak, taj auto je star neke godine-tehnologija napreduje-to se u voznji osjeti....

a sa tim v10 tdi monstrumom, sigurno je bolesno za voziti( vozio sam touarega v10tdi- to je prestrasno :care )

ma ko kod proba zna kaj to je,nije ni vw loš meni je odma poslje mercedesa,bmw ne volim

kad se zasitim vozit u starom mercedesu kupim kakvog golfa,svako malo šerafim i ja sretan

odošmo iz teme,daj još slika :lol2:zivio

kaj nije Phaeton doživio redizajn pred godinu/dvije (pritom dobio LED svjetla)?

vjerujem da su onda poboljšali i ostale karakteristike..

meni je osobno phaeton jako lijep auto ali kao sto su neki vec rekli kad bih uzimao takav luksuzni auto to bi sigurno bio A8

:wub: scirocco R line je odlican

meni je osobno phaeton jako lijep auto ali kao sto su neki vec rekli kad bih uzimao takav luksuzni auto to bi sigurno bio A8

:wub: scirocco R line je odlican

Moj covjek! Eto to je ono sta ja tvrdim. Daleko od tog da je pheaton ruzan ovo ono, ali ako se trazi luksuzna gospodska limuzina onda A8 ili novi zibner a ne tu neki pheaton jer je on vw i jako fora...

Jbt prodat 7 godina starog pheatona jednako je dobitku na lutriji , ok da imam lovu za takav auto nebi se zamarao time ali kad vec spominjemo neka se nađe..

ja sam u phateona mislim jos prije godinu-dvije imao prilike pogledat,sjest...auto je tako temeljito napravljen, sve je oblozeno, debelo, masivno, elektricno :D ali nista nakidjureno i bespotrebno. Perfektan

2002 god u njemackoj ispod 15 t eura

steta sto ej uvoz u hr preskup

u munchenu sam osobno vidio 7 phateona, bijeli je jednostavno prebolestan... uglavnom, nebi nikad takav auto...

mislim da još nitko nema g4 country :rolleyes:

ja sam u phateona mislim jos prije godinu-dvije imao prilike pogledat,sjest...auto je tako temeljito napravljen, sve je oblozeno, debelo, masivno, elektricno :D ali nista nakidjureno i bespotrebno. Perfektan

2002 god u njemackoj ispod 15 t eura

steta sto ej uvoz u hr preskup

Nema smisla uopce kupovat polovnog phaetona jer to auto je preskupo za odrzavanje!

Onaj tko ga moze odrzavat kupit ce ga novog!

A sta se tice izrade slazem se s tobom! Auto sam detaljno pogledao lani u VW salonu u Splitu i stvarno odise luksuzom i kvalitetom! Jos je bio u perla bijeloj boji sa 19'' felgama, perverzija ga je vidit u zivo...

0