0
HUZO

P: lg cookie i samsung g600

Recommended Posts

cookie,star mjesec dana,kao nov,garancija 2 godine,radi na vip,sva oprema i samsung g600 na sve mreze,5mpx kamera,2gb kartica i punjac

oba za 1100kn

cookie,star mjesec dana,kao nov,garancija 2 godine,radi na vip,sva oprema i samsung g600 na sve mreze,5mpx kamera,2gb kartica i punjac

oba za 1100kn

jel ide smo cookie? kolko hoces za njega?

:zivio

jel ide smo cookie? kolko hoces za njega?

:zivio

sorry samo komplet oba....trebaju mi pare za novi mob na pretplatu :D

sorry samo komplet oba....trebaju mi pare za novi mob na pretplatu :D

kolko ti je samsung star? stanje? kutija? papiri? daj neki broj mobitela na pm posalji da se dog. ak hoces...

kolko ti je samsung star? stanje? kutija? papiri? daj neki broj mobitela na pm posalji da se dog. ak hoces...

neznam koliko je star samsung,to mi je od buraza bio telefon,nemam opremu za njega jer je buraz sve ostavio na moru imam samo punjac za njega!pise ti u prvom postu....ono nije jako izgreban.kuzis ima zeljezno kuciste pa se da ispolirat a moj biraz ga je malo izgrebao ,ali se ne vidi,jedino pod kutem!gle idem na posao sad i radim do 21H tamo oko kvatrica,pa ak hoces javi se i dodji po njih dam ti ih za 1000kn oba

inace samsung kosta minimalno 700kn u oglasnicima a cookie oko 600 pa ti racunaj jel ti se isplati!

broj je 091 5494 837

Guest
This topic is now closed to further replies.
0