Šlogi 0 Posted September 25, 2009 Bora TDI 4motion-SVE Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted September 25, 2009 Ovi podizači stakala.... to se poteže od 4orke pa evo i na 6ici ista priča.... Share this post Link to post Share on other sites
paco 0 Posted September 25, 2009 Bora TDI 4motion-SVE :palacd brutalno...... Share this post Link to post Share on other sites
Antonio-zg 0 Posted October 5, 2009 Ovi podizači stakala.... to se poteže od 4orke pa evo i na 6ici ista priča.... čini mi se da se to poteže i od mk3... meni pucketa tak-tak-tak... kada se diže, samo čekam dan kad se više neće zatvorit...a cijeli podizač cini mi se kosta oko 2.500 kn. osim toga centralna brava, getriba... Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted October 5, 2009 G4 vodilice podizaca prozora :plac tu sam strucnjak! drot pomaze uvijek Share this post Link to post Share on other sites
Davorr 0 Posted October 6, 2009 čini mi se da se to poteže i od mk3... meni pucketa tak-tak-tak... kada se diže, samo čekam dan kad se više neće zatvorit...a cijeli podizač cini mi se kosta oko 2.500 kn. osim toga centralna brava, getriba... to za el podizace ili obicne? Share this post Link to post Share on other sites
hrle 0 Posted October 6, 2009 čini mi se da se to poteže i od mk3... meni pucketa tak-tak-tak... kada se diže, samo čekam dan kad se više neće zatvorit...a cijeli podizač cini mi se kosta oko 2.500 kn. osim toga centralna brava, getriba... provjeri si da su ti svi serafi na vodilici dobro zategnuti, pogotovo onaj pri vrhu... Share this post Link to post Share on other sites
FX75 0 Posted October 6, 2009 Polo/6N1: - podizaći prozora - puca sajla, - set spojke + zamašnjak, - pokazivać razine goriva u spremniku (nalazi se na pumpi), - brizgaljke, - razvodnik paljenja - kod nekih odlaze pikse središnje osovine, - elektro pokretač motora (anlaser), - senzor temp. rashladne tekučine (za kokpit i upravljačku jedinicu) - nakupljanje prljavštine/gareži na klapni gasa, - pucanje vijaka ispušne grane, - loša zaštita od korozije - karoserija nije pocinčana, - slabašni (i bučni) benz. motori 1.0L i 1.4L/44kW. Share this post Link to post Share on other sites
boby 1 Posted October 6, 2009 Za G4 ,Seate,Passat neznam za ostale kaj se tiče mikro prekidača u vratima da se riješiti samo je zajebancija da se ubiješ ali ipak ostane vam cca.1000kn. potrebno je rastaviti cijela vrata jer problem je u štampanoj vezi koja se nalazi u bravici(mehanizm za otvaranje vrata) treba ponovno zalemiti i sve je ok. Vodilice stakla treba odmah čim se čuje da počne i malo zezat skinuti i očistiti i malo namazat i dalje je sve ok škare brisača odlaze ali mogu se promijeniti pikse oko osovine i dalje su opet ko nove a trošak vam je oko 20kn. ima još mnoga stvari koje se mogu napravit ali to nekom drugom prilikom evo ove stvari provjerene x puta možda i nije ovaj topić za to ali ak netko ima takav problem možda mu može pomoči da uštedi nekaj kn. ili nek se obriše. :fakjea Share this post Link to post Share on other sites
jady 5 Posted October 6, 2009 G4/Bora/Octavia...........mali izvod kvarova mikroprekidaci na vratima,diskovi,str.celjusti stekaju,rucna ne hvata/radi kak treba,vodilice pod.stakla,letve volana,seleni,gumice balans stange,konektori struje ispod sjedala,izgaranje str.zarulja,vrata preteska pa vise( 3 vratna),skripanje unutarnjih plastika (i ak azto nije spusten),str.motoric brisaca,str.bravica gepeka,getribe kod 1,4 1,6 i sdi preslabe,lamela kod 101ks PD tdi,pr mehanika brisaca,ljustenje unutarnje plastike,MAF senzor,senzor prit.turbine,elek.mag.ventil turbine,........ Share this post Link to post Share on other sites
Antonio-zg 0 Posted October 6, 2009 to za el podizace ili obicne? EL. Share this post Link to post Share on other sites
Antonio-zg 0 Posted October 6, 2009 provjeri si da su ti svi serafi na vodilici dobro zategnuti, pogotovo onaj pri vrhu... nisam nikada rastavljao nadam se da nije problem?.. ako netko zna topic s detaljima nek posta Share this post Link to post Share on other sites
manni 0 Posted October 12, 2009 za POLO 6N ja ga vozim već 240 000 km tri mjenjača sam kupio i neznam koliko puta sam čistio klapnu!! sa ostalim nisam imao problema!!! (kucam u drvo) Share this post Link to post Share on other sites
woodoo 0 Posted October 12, 2009 (edited) Pačime čistite tu klapnu nadam se da ne razređivačem??? Ivasol ne ljepi se tolko više za stjenke Edited October 12, 2009 by woodoo Share this post Link to post Share on other sites
jady 5 Posted October 12, 2009 da.....klapne gasa kod G4 benzinca..isto mana Share this post Link to post Share on other sites
manni 0 Posted October 12, 2009 Pačime čistite tu klapnu nadam se da ne razređivačem??? Ivasol ne ljepi se tolko više za stjenke neki oriđiđi VW sprej!! Share this post Link to post Share on other sites
woodoo 0 Posted October 13, 2009 e onda neznam probaj zamjenit s nečim drugim Share this post Link to post Share on other sites
manni 0 Posted October 13, 2009 ma to mi se nedogađa toliko često da bi me zabrinjavalo!! puno kilometara , pa sam to radio više od nekih drugih!! imam gljivu pa se to više ni nedogađa!! Share this post Link to post Share on other sites