Peki 0 Posted September 20, 2009 (edited) Kupujem slijedece: - osvijetljenje unutrasnjosti od golfa 3 - nosac unutrasnjeg retrovizora golf mk3 (dio koji se ljepi na sajbu) - kocioni cilindar od golfa mk2 iskljucivo GTI/G60 (znaci obavezno 22) - km sat za golfa 3 tdi sa board comp-om - motorne instalacije za svijetla od golfa mk3 - instalacije klime golf mk3 - instalacije sata, takoder od golfa 3 - sredisnja plastika koja drzi prekidace, ventilaciju, upaljac, itd za golf mk3, nepotrgana i sa rupom za dijagnostiku oznacenim na slici i pripadajucim poklopcom, mora imati osvjetljene pepeljare, mora biti citava, pepeljara mi netreba, eventualno original upaljac slika - prekidac za grijace straznjeg stakla g3 - gornji pretinac ispred suvozaca umjesto airbaga - ispravan i u dobrom stanju g3 - doljnji pretinac ispred suvozaca, kraci, znaci verzija sa klimom - u dobrom stanju g3 - podni tepih golf2, ali onaj mucasti, u dobrom stanju - MAF senzor za 1,9TDI 90ks 1996. godiste - dio instalacije za MFA rucicu, od same rucice do osiguracke kutije - maglenku za duboki branik mk2, bilo koju, jos bolje da nije original - rucicu za tempomat golf mk3 i rucicu za MFA isto sa instalacijama - u ok stanju, znaci da nije izlizano - kompletni retrovizori od golfa mk3 (struja, releji, mehanika, znaci sve komplet za auto koji nema uopc retrovizore) sa grijanjem - original el. podizaci prozora od golfa mk2 u dobrom stanju - plastike oko volana sa prostorom za podešavanje volana g3 u dobrom stanju - TRAZIM ORIGINAL šarafe za ovo - plasticni poklopci za zvucnike na armaturi, u dobrom stanju g3 Edited June 8, 2010 by Peki Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted September 20, 2009 - motorne instalacije za svijetla od golfa mk3 ??? instalacija za motorica farova? to podrazumijevas pod to ha Share this post Link to post Share on other sites
Peki 0 Posted September 21, 2009 nope, trebam kompletne instalacije svijetala za golfa 3, znaci od onog okruglog konektora do konektora koji idu na farove i zmigavce Share this post Link to post Share on other sites
Peki 0 Posted October 2, 2009 bump za sat i instalacije sata... Share this post Link to post Share on other sites
Ledeni VR6 0 Posted October 2, 2009 bump za sat i instalacije sata... imam ti ja inst. od sata corrado g60, 91g. pase ti.. Share this post Link to post Share on other sites
Peki 0 Posted October 6, 2009 (edited) ja bi ovo bumpnuo ako smijem jer mi je lagano hitno za sat, ako ne brisite post, hvala Edited October 6, 2009 by Peki Share this post Link to post Share on other sites
smoki 0 Posted October 6, 2009 - podizaci prozora od golfa mk2 (moze bez struje) Dali misliš na el podizače bez instalacije, ili palenta podizače? Palentu imam Share this post Link to post Share on other sites
Peki 0 Posted October 7, 2009 ne, ne, na struju mi treba, ali uzeo bi samo mehaniku od elektricnih od mk2 i slagao struju posebno ali ako netko ima komplet za mk2 sa svime za normalnu cijenu, uzeo bi i to Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted October 7, 2009 ono za retrovizro na sajbi dolazi sa sajbom , bar je meni tak bilo kad sam novu kupio Share this post Link to post Share on other sites
bakcil7777 0 Posted October 10, 2009 - nosac unutrasnjeg retrovizora golf mk3 (dio koji se ljepi na sajbu) - instalacije sata, takoder od golfa 3 imam ti ja nosac, samo bih ga morao skinuti sa razbijene sajbe... imas nekog u okolici vukovara da ti to moze pokupiti? Share this post Link to post Share on other sites
nikola24 0 Posted October 11, 2009 Kupujem slijedece: - osvijetljenje unutrasnjosti od golfa 3 - nosac unutrasnjeg retrovizora golf mk3 (dio koji se ljepi na sajbu) - kocioni cilindar od golfa mk2 iskljucivo GTI/G60 (znaci obavezno 22) - km sat za golfa 3 tdi sa board comp-om - motorne instalacije za svijetla od golfa mk3 - instalacije klime golf mk3 - maglenku za duboki branik mk2, bilo koju, jos bolje da nije original - rucicu za tempomat golf mk3 i rucicu za MFA isto sa instalacijama - u ok stanju, znaci da nije izlizano - kompletni retrovizori od golfa mk3 (struja, releji, mehanika, znaci sve komplet za auto koji nema uopc retrovizore) - podizaci prozora od golfa mk2 (moze bez struje) - instalacije sata, takoder od golfa 3 imam ti ja ovo prvo dvoje,, Share this post Link to post Share on other sites
Peki 0 Posted October 17, 2009 hvala decki, javim vam se danas/sutra Share this post Link to post Share on other sites
Liga 0 Posted October 17, 2009 (edited) Kao nisi jos nasao i ako ti nije daleko (jer sam iz Sarajeva)... - imam el. podizace za Golfa mk2 originalne x2 (novi model)... - imam i 2 univerzalna koji se postavljaju na postojeci mehanicki podizac... - imam i par prekidaca za el. podizace sa pravljenom instalacijom i osugiracem... javi na PM ako te nesto zanima... poz... Edited October 17, 2009 by Liga Share this post Link to post Share on other sites
Dizelaš 2 Posted December 23, 2009 Ja ti imam: -središnju plastiku s dijagnostikom -prekidač -pretinac "gornji"(u biti za model bez zračnog jastuka) Share this post Link to post Share on other sites