3 3
dvojka

golf IV r32 bodykit

Recommended Posts

bila je tema da se dosta trazi, da cetvorka najbolje tako lici,

mogu izraditi po originalima bodykit, no potrebno je trziste, ako ima zainteresiranih, mozete se javiti ovdje, a ako postoji kakvo pitanje pitajte takodjer, prednji branik, zadnji branik i pragovi, ocjenio sam da bi kostali u kompletu 2500kn,

samo ozbiljni kupci neka se oglase pod rednim brojevima, ako se skupimo 3+ s akontacijama cu kupiti kit, odliti kalupe i vama poslati kvalitetne lagane, jednostavne i indenticne odljeve

100_0352.jpg

GolfR32011.jpg

sig-2.jpg

BBSRAAlloys005.jpg

GolfR32021.jpg

GolfR32018.jpg

GolfR32017.jpg

GolfR32006.jpg

GolfR32005.jpg

http://images2.rdefined.com/d/77957-1/708.jpg

Edited by dvojka

Zentrix said:
Onda stavi mene prvog na popis za jedan set.......

1. ZENTRIX

1. ZENTRIX

Edited by dvojka

bojan24 said:
kolko love samo prednji branik?

cijene van seta:

branik po 1200kn

pragovi 800kn oba

Edited by dvojka

Ma dvojka ti si legenda,ako se netko brine da HR scena zablista u punom sjaju,onda si ti jedan od njih.Takvih ljudi nam nedostaje.Probaj napravit VR-a od plastike,nebi se čudio da ti uspije!!! :respekt:respekt

:respekt stari ... :palacg

u buducnosti mi mozda zatrebas :)

Edited by VecTDI

VecTDI said:
:respekt stari ... :palacg

u buducnosti mi mozda zatrebas :)

nema za mene buducnosti decki ako ovo neko ne kupi i ako je ovo skupo :palacg prilika je tu

ionako taj posao potraje . u tom vremenskom roku moguce je otplatit u 2 rate

Edited by dvojka

dvojka said:
nema za mene buducnosti decki ako ovo neko ne kupi i ako je ovo skupo :palacg prilika je tu

ionako taj posao potraje cca, 30 dana, u tom vremenskom roku moguce je otplatit u 2 rate

ne kazem drito za to...

nego opcenito dio plastike ...

glavno da su ideje tu :palacg

vidim da zainteresiranih baš i nema... ako hoćeš ja sam spreman i da otkupim sam kit, i ti mi uletiš sa 500 kn da si odliješ to, meni ostane kupljeni kit i to je to

Zentrix said:
vidim da zainteresiranih baš i nema... ako hoćeš ja sam spreman i da otkupim sam kit, i ti mi uletiš sa 500 kn da si odliješ to, meni ostane kupljeni kit i to je to

polako. bit ce. a kalupi su daleko skuplji od 500 kn :palacg zato moram imati minimum trojicu zbog racunice

zapravo kako hoces, ako imas priliku uzmi odlit cemo, platit cu ti

occito ljudi ne reagiraju na ponudu jer su opet skepticni kao svaki put

Edited by dvojka

dvojka said:
polako. bit ce. a kalupi su daleko skuplji od 500 kn :palacg zato moram imati minimum trojicu zbog racunice

zapravo kako hoces, ako imas priliku uzmi odlit cemo, platit cu ti

occito ljudi ne reagiraju na ponudu jer su opet skepticni kao svaki put

dobro, pričekat ćemo kraj ovog tjedna da vidimo dal bude još zainteresiranih, ako nebude, ja ću skoknuti po to u slo..

Zentrix said:
dobro, pričekat ćemo kraj ovog tjedna da vidimo dal bude još zainteresiranih, ako nebude, ja ću skoknuti po to u slo..

:palacg

more i lako moguce da nece poslije toga biti ovakva cijena i prilika prema drugima

jer ovo na 2 mjesecne rate je fulll smijesno a svi bi kao r32 loook ovo ono

Edited by dvojka

Ne želim se nametati, ali imam orginalni R32 branik kod kuće, mogu Vam ga dat (posudit) da izlijete kalup...

Branik je skinut s auta dolje i malo je ogreban ali je čitav....

Odmah da napomenem da branik nije na prodaju već možete s njega skinuti kalup.

I da se odmah ogradim.

Kako branik nije na prodaju, a mi se osim preko foruma neznamo niti smo poslovali ikada, a zivimo u relativno nepovjervljivim vremenima...do kada je branik kod vas da se odlije kalup do toga ćete mi ostaviti neki oblik pologa u gotovini.

Kada zavrsite, vratite mi branik i ja vam vraćam natrag polog i svi sretni...

Za tu uslugu platite jedan ledeni caj i to je to.....

Scorpion said:
Ne želim se nametati, ali imam orginalni R32 branik kod kuće, mogu Vam ga dat (posudit) da izlijete kalup...

Branik je skinut s auta dolje i malo je ogreban ali je čitav....

Odmah da napomenem da branik nije na prodaju već možete s njega skinuti kalup.

I da se odmah ogradim.

Kako branik nije na prodaju, a mi se osim preko foruma neznamo niti smo poslovali ikada, a zivimo u relativno nepovjervljivim vremenima...do kada je branik kod vas da se odlije kalup do toga ćete mi ostaviti neki oblik pologa u gotovini.

Kada zavrsite, vratite mi branik i ja vam vraćam natrag polog i svi sretni...

Za tu uslugu platite jedan ledeni caj i to je to.....

ljudina i pol :palacg

ovakvih se trazi, no svjeca je pri kraju, sve manje ce se naci, pouka svima :respekt

mozda uspijem pronaci ostatak dijelova, tako da nas ispadne jeftinije, jer ja sam ionako u pusinku par mjeseci, dok ne prodju barem 3 seta prodana onda mi je cista nula ne racunajuci rad i vriejme

Edited by dvojka

dvojka jedno pitanje kolko9 bi kostalo znaci prednji zadnji branik i pragovi s pripasivanjem i farbanjem moj auto ti je 5 vrata tak da ne pasu pragovi.

tomica said:
dvojka jedno pitanje kolko9 bi kostalo znaci prednji zadnji branik i pragovi s pripasivanjem i farbanjem moj auto ti je 5 vrata tak da ne pasu pragovi.

pa ja mislio da si oko farbanja barem ti maher, vidim ti po autu, ma ja ti ne bih to lakirao, kod nas su komore koma, plako sam skoro nedavno kako sam se namucio na jednom meganeu 2005. i on mi na kraju ne istera vodu i smece iz kuke za slepanje i razbaca to po laku poslije

pripasat i lakirat mogu da, mozemo se na PM dog.

ovo sa 5 vrata za pragove, a cuj, mogu napraviti i tu verziju

dvojka said:
pa ja mislio da si oko farbanja barem ti maher, vidim ti po autu, ma ja ti ne bih to lakirao, kod nas su komore koma, plako sam skoro nedavno kako sam se namucio na jednom meganeu 2005. i on mi na kraju ne istera vodu i smece iz kuke za slepanje i razbaca to po laku poslije

pripasat i lakirat mogu da, mozemo se na PM dog.

ovo sa 5 vrata za pragove, a cuj, mogu napraviti i tu verziju

ma ne samo pitam zanimalo me.

eto zvao sad u ivanic-grad, oni nemaju pojma sta to je r32, da ja dodjem k njima, reko pogledajte na netu sliku dvije, mozda imate to u ponudi a ne znate, neeeeeee r32 nikad culi, dodi ti k nama, onda me tamo ko na placu nagovaraju na cuninge :doh

dvojka said:
ljudina i pol :palacg

ovakvih se trazi, no svjeca je pri kraju, sve manje ce se naci, pouka svima :respekt

mozda uspijem pronaci ostatak dijelova, tako da nas ispadne jeftinije, jer ja sam ionako u pusinku par mjeseci, dok ne prodju barem 3 seta prodana onda mi je cista nula ne racunajuci rad i vriejme

Hvala.

Još jedno pitanje.

Budući da se baviš plastikom...ali plastikom ne poliesterom....mogu ti pomoći da se probiješ na tržište sa još jednim artiklom.

Naime na seatclub croatia velik broj članova vozi Ibize 6L....i svi pate za cupra prednjim i straznjim cupra/fr branikom.

Branika ima dovoljno da se može uzeti kalup i ono najvažnije da se sakupe potencijlni kupci za te branike.

Ispričavam se što sam uletio sa ovim postom, nije bila namjera pametovat ili nesto prodat...ali kako kolega radi "made in croatia" proizvode mislim da nisam pogrijesio.

Kolega "dvojka" zamolio bih Vas da se probate očitovati oko cijene za ta dva branika, a ja ću pogledati koliko bi članova sa scc-a bilo zaintersirano.(naravno, vrlo bitan faktor je cijena navedenih dijelova)

Što se tiće prednjeg r32..ponuda i dalje stoji....

jedno pitanje...

jesu li blatobrani na r32 širi od blatobrana na 'običnom' golfu?

ako su ti branici od kojih bi dvojka kalup napravio original kak budete pripasali na vaše strojeve to...

čisto informacije radi

sorry ako griješim

ne. isti su blatobrani

ne bi se dvoijka ni upusto u to da nije proije toga prvjerioo kako sta

MarioIV said:
ne. isti su blatobrani

ne bi se dvoijka ni upusto u to da nije proije toga prvjerioo kako sta

bez prejakih uzbudjenja :P

ide to sve na klasicnu cetvorku, mexx je imao

tomica88 said:
jedno pitanje...

jesu li blatobrani na r32 širi od blatobrana na 'običnom' golfu?

ako su ti branici od kojih bi dvojka kalup napravio original kak budete pripasali na vaše strojeve to...

čisto informacije radi

sorry ako griješim

isti su blatobrni.

sekirate se bezveze

nemorate oko nicega, to je moj posao da se sekiram dajte vi meni konkretno recite jel tko hoce

pa hebemu ljudi ako moram biti naporan i bezobrazan, nemam racunice od toga vjerujte, pa se pitam zasto bi se i sekirao, nego smijesno mi je sto bi svi to a niko nebi ili sta je

ovaj mjesec 1000kn rata, iduci mjesec kada ujedno i dobijete paket na kucnu adresu 1500kn platite, ovo je pisurija :mellow:

mogu ja cekat koliko hecete, ali sve mi se cini da je to kao sa trojkinim pragovima ona stara prica

3 3