3 3
dvojka

golf IV r32 bodykit

Recommended Posts

ja ionak nisam fan R32 looka na TeDeIju ...

ne pucam na to ...

tko je to zelio sad mu se nudi prilika ... :palacg

ma smjesno je sve ovo

svi bi sve, svi samo pricaju da im je ovo ono, daju jaje bubreg i sta vec ne

a kad se to nabavi, uradi onda sipak. javi se sasvim netko deseti

neprozivam nikog samo kazem ono sto se vidi

.@dvojka moj ti je savjet, ili digni cijenu il odustani pa tko hoce,tko nece.

ma ovo je friska tema, dobio sam par obecavajucih pmova ali sve kasnije, samo polako, ali ako nece ici nece, kupovat ce se kasnije branik po 2500 negdje okolo :angry:

ljudi nemaju para, to je istina, pa se tjese forsiranjima ko sam ja sam na forumima i okolo, a da ti pice plate ne mogu

evo to ja otprilike ovako; pogledajte krenite gledat nakon 1. min, kad ga zenska trazi profesora pare, kad skrtome kazes da nema para, uuuu onda mu ponos jednostavno poludi i onda se razbaca parama, to je slika naseg drustva

krenite gledat na 1:00 min

http://www.youtube.com/watch?v=sTq34xZhns8...feature=related

ma smjesno je sve ovo

svi bi sve, svi samo pricaju da im je ovo ono, daju jaje bubreg i sta vec ne

a kad se to nabavi, uradi onda sipak. javi se sasvim netko deseti

neprozivam nikog samo kazem ono sto se vidi

.@dvojka moj ti je savjet, ili digni cijenu il odustani pa tko hoce,tko nece.

koja bi bila fora u dizanju cijene? pa to ti je slično ko i da odustaneš, kaj pričaš ti?

pa uzmi i ti jedan body kit i ne stvarajte bezveze offtopic, sigurno ova prepucavanja tu ne privlače kupce.

molim moderatore da očiste ovaj topic malo

koja bi bila fora u dizanju cijene? pa to ti je slično ko i da odustaneš, kaj pričaš ti?

pa uzmi i ti jedan body kit i ne stvarajte bezveze offtopic, sigurno ova prepucavanja tu ne privlače kupce.

molim moderatore da očiste ovaj topic malo

niko neka ne dira ovaj topic od njih :palacg sve je ok, ima i vec pravo

a ja sam takav da ne dizem cijenu iz nekakvih glupiranja, samo s razlozima, cijena stoji 2500kn i tako ce da bude :palacg

Ja sam zainteresiran ali tek na proljeće vidjet ćemo kakva će situacija bit pošto mi je sad faks ma redu za plaćanje :(

Ja sam zainteresiran ali tek na proljeće vidjet ćemo kakva će situacija bit pošto mi je sad faks ma redu za plaćanje :(

ja sam tražio r32 branik ali sad sam radio servis za auto,moram mjenjat prednji blatobran i chipirat tako da je 5000 otišlo....ali bit će božičnica valjda ...

ja sam zainteresiran samo za prednji jer mi zadnji nepaše s obzirom da je tdi a auspusi idu van (crni zadnji kraj)

2dvojka: sigurno češ imat kupce,ak hočeš stavim ti oglase na hraweb ...išlo bu ti to jer je cijena korektna.

dvojka ako te zanima,ja imam cijeli r 32 kit.znači orginal prednji i zadnji branik(r line,tj isti samo što ima blendu bez otvora za auspuhe)i pragove za pet vrata

ako te zanima možemo se dogovoriti pa ti to posudim da skineš kalup uz uvjet da mi sve to ponovno prelakiraš

zovi me na 0959126560 vladimir

dvojka ako te zanima,ja imam cijeli r 32 kit.znači orginal prednji i zadnji branik(r line,tj isti samo što ima blendu bez otvora za auspuhe)i pragove za pet vrata

ako te zanima možemo se dogovoriti pa ti to posudim da skineš kalup uz uvjet da mi sve to ponovno prelakiraš

:palacg

evo slike:

picture164a.th.jpg

picture175l.th.jpg

zgodno, danas sam malo u trcanjima od jutra, uhvatit cu vremena da te nazovem :palacg

Miro svaka čast na želji i volji za ovim projektom - ne sumnjam da će biti prvoklasan kao i onaj G60 body - kit :palacg

Možemo biti sretni što imamo ovakvog čovjeka u zajednici koji svoj posao shvaća ozbiljno i kvalitetno odrađuje svega što se primi za realne novce - koliko bi samo takvi novi dijelovi koštali po našim lijepim trgovinama...

Edited by Kazaam

Kaj ti nisi širio branike zbog proširenih blatobrana?

Miro svaka čast na želji i volji za ovim projektom - ne sumnjam da će biti prvoklasan kao i onaj G60 body - kit :palacg

Možemo biti sretni što imamo ovakvog čovjeka u zajednici koji svoj posao shvaća ozbiljno i kvalitetno odrađuje svega što se primi za realne novce - koliko bi samo takvi novi dijelovi koštali po našim lijepim trgovinama...

reci sta me trebas ovih dana? :)

ne. isti su blatobrani

ne bi se dvoijka ni upusto u to da nije proije toga prvjerioo kako sta

Blatobrani od r32 nisu isti ko od običnog širi su 1-2 cm al to vam mc dvojka napravi tak da vam paše na normalne mk4

problem rješen

hahahaha pivu barem :rotfl

onda dodji danas u pakrac, oko 4 sam tamo da pivu platis

nemojte se decki sekirat za sirinu,mexx je imao na autu napiso covjek lijepo u topicu toi potvrdio, a i znaju svi kako je to izgledalo i ja nisam vidio razliku na braniku, mene zanima ko oce to kupit

mexxov nije ni bio orginal branik,znam ja jer sam i ja prije imao takvog a i ja sam mu ga nabavio

treba provjeriti,ja sam odmah izvlačio vrhove tako da ne znam jesu li iste širine ili ne

mogu samo potvrditi da je u dnu dosta širi i da više ne pašu plastike ispod blatobrana kakve imaju ostale četvorke,tj r 32 branici i prednji i zadnji imaju ta proširenja na sebi

mexxov nije ni bio orginal branik,znam ja jer sam i ja prije imao takvog a i ja sam mu ga nabavio

treba provjeriti,ja sam odmah izvlačio vrhove tako da ne znam jesu li iste širine ili ne

mogu samo potvrditi da je u dnu dosta širi i da više ne pašu plastike ispod blatobrana kakve imaju ostale četvorke,tj r 32 branici i prednji i zadnji imaju ta proširenja na sebi

lako cemo za dno,slozit cu neku plastiku da se veze sa plastikom blatobrana

zanimaju me spicevi

meni je taj branik pasao na oem blatobrane ....isti su blatobrani u r32 i sdi

eto zvao sad u ivanic-grad, oni nemaju pojma sta to je r32, da ja dodjem k njima, reko pogledajte na netu sliku dvije, mozda imate to u ponudi a ne znate, neeeeeee r32 nikad culi, dodi ti k nama, onda me tamo ko na placu nagovaraju na cuninge :doh

Ja sam 10 min od ivanic grada ako hoces mogu otic pitat samo reci adresu i sta da pitam :palacg

ma bio sam ja tamo osobno, seljo tuning samo, nemaju trunkice onog stila koji ja radim, normalan stil

ma bio sam ja tamo osobno, seljo tuning samo, nemaju trunkice onog stila koji ja radim, normalan stil

potpis ko kuca :palacg Njihov nacin rada je plastic fantastic za mene i koliko znam uzasno su skupi sto se vidi po autima koji su tamo dolazili (nedavno bio viper)

potpis ko kuca :palacg Njihov nacin rada je plastic fantastic za mene i koliko znam uzasno su skupi sto se vidi po autima koji su tamo dolazili (nedavno bio viper)

pa ja sam plastic fantastic isto, tako su me tu nazvali otkad sam dosao, ma nek im i kec gti dodje ako je budala ja znam da to sta rade nije u topu danasnjice

radio sam i ja corvette i cuda pa nisam ni slikao, imao sam repliku ferrarija na dvoristu vise su mi ljudi se motali oko njega i naslikavali nisam vise mogao ni radit u miru

Edited by dvojka

3 3