Vec 1 Posted September 23, 2009 ja ionak nisam fan R32 looka na TeDeIju ... ne pucam na to ... tko je to zelio sad mu se nudi prilika ... Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted September 23, 2009 ma smjesno je sve ovo svi bi sve, svi samo pricaju da im je ovo ono, daju jaje bubreg i sta vec ne a kad se to nabavi, uradi onda sipak. javi se sasvim netko deseti neprozivam nikog samo kazem ono sto se vidi .@dvojka moj ti je savjet, ili digni cijenu il odustani pa tko hoce,tko nece. Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted September 23, 2009 ma ovo je friska tema, dobio sam par obecavajucih pmova ali sve kasnije, samo polako, ali ako nece ici nece, kupovat ce se kasnije branik po 2500 negdje okolo ljudi nemaju para, to je istina, pa se tjese forsiranjima ko sam ja sam na forumima i okolo, a da ti pice plate ne mogu evo to ja otprilike ovako; pogledajte krenite gledat nakon 1. min, kad ga zenska trazi profesora pare, kad skrtome kazes da nema para, uuuu onda mu ponos jednostavno poludi i onda se razbaca parama, to je slika naseg drustva krenite gledat na 1:00 min http://www.youtube.com/watch?v=sTq34xZhns8...feature=related Share this post Link to post Share on other sites
Zentrix 0 Posted September 23, 2009 ma smjesno je sve ovo svi bi sve, svi samo pricaju da im je ovo ono, daju jaje bubreg i sta vec ne a kad se to nabavi, uradi onda sipak. javi se sasvim netko deseti neprozivam nikog samo kazem ono sto se vidi .@dvojka moj ti je savjet, ili digni cijenu il odustani pa tko hoce,tko nece. koja bi bila fora u dizanju cijene? pa to ti je slično ko i da odustaneš, kaj pričaš ti? pa uzmi i ti jedan body kit i ne stvarajte bezveze offtopic, sigurno ova prepucavanja tu ne privlače kupce. molim moderatore da očiste ovaj topic malo Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted September 23, 2009 koja bi bila fora u dizanju cijene? pa to ti je slično ko i da odustaneš, kaj pričaš ti? pa uzmi i ti jedan body kit i ne stvarajte bezveze offtopic, sigurno ova prepucavanja tu ne privlače kupce. molim moderatore da očiste ovaj topic malo niko neka ne dira ovaj topic od njih sve je ok, ima i vec pravo a ja sam takav da ne dizem cijenu iz nekakvih glupiranja, samo s razlozima, cijena stoji 2500kn i tako ce da bude Share this post Link to post Share on other sites
Caspero1986 0 Posted September 23, 2009 Ja sam zainteresiran ali tek na proljeće vidjet ćemo kakva će situacija bit pošto mi je sad faks ma redu za plaćanje Share this post Link to post Share on other sites
Caspero1986 0 Posted September 23, 2009 Ja sam zainteresiran ali tek na proljeće vidjet ćemo kakva će situacija bit pošto mi je sad faks ma redu za plaćanje Share this post Link to post Share on other sites
bojan24 0 Posted September 24, 2009 ja sam tražio r32 branik ali sad sam radio servis za auto,moram mjenjat prednji blatobran i chipirat tako da je 5000 otišlo....ali bit će božičnica valjda ... ja sam zainteresiran samo za prednji jer mi zadnji nepaše s obzirom da je tdi a auspusi idu van (crni zadnji kraj) 2dvojka: sigurno češ imat kupce,ak hočeš stavim ti oglase na hraweb ...išlo bu ti to jer je cijena korektna. Share this post Link to post Share on other sites
DEVLA 0 Posted September 25, 2009 dvojka ako te zanima,ja imam cijeli r 32 kit.znači orginal prednji i zadnji branik(r line,tj isti samo što ima blendu bez otvora za auspuhe)i pragove za pet vrata ako te zanima možemo se dogovoriti pa ti to posudim da skineš kalup uz uvjet da mi sve to ponovno prelakiraš zovi me na 0959126560 vladimir Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted September 25, 2009 dvojka ako te zanima,ja imam cijeli r 32 kit.znači orginal prednji i zadnji branik(r line,tj isti samo što ima blendu bez otvora za auspuhe)i pragove za pet vrata ako te zanima možemo se dogovoriti pa ti to posudim da skineš kalup uz uvjet da mi sve to ponovno prelakiraš zovi me na 0959126560 vladimir Share this post Link to post Share on other sites
tomica 0 Posted September 25, 2009 dvojka ako te zanima,ja imam cijeli r 32 kit.znači orginal prednji i zadnji branik(r line,tj isti samo što ima blendu bez otvora za auspuhe)i pragove za pet vrata ako te zanima možemo se dogovoriti pa ti to posudim da skineš kalup uz uvjet da mi sve to ponovno prelakiraš zovi me na 0959126560 vladimir evo slike: Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted September 25, 2009 zgodno, danas sam malo u trcanjima od jutra, uhvatit cu vremena da te nazovem Share this post Link to post Share on other sites
Kazaam 0 Posted September 25, 2009 (edited) Miro svaka čast na želji i volji za ovim projektom - ne sumnjam da će biti prvoklasan kao i onaj G60 body - kit Možemo biti sretni što imamo ovakvog čovjeka u zajednici koji svoj posao shvaća ozbiljno i kvalitetno odrađuje svega što se primi za realne novce - koliko bi samo takvi novi dijelovi koštali po našim lijepim trgovinama... Edited September 25, 2009 by Kazaam Share this post Link to post Share on other sites
Nick 0 Posted September 25, 2009 dvojka ako te zanima,ja imam cijeli r 32 kit.znači orginal prednji i zadnji branik(r line,tj isti samo što ima blendu bez otvora za auspuhe)i pragove za pet vrata ako te zanima možemo se dogovoriti pa ti to posudim da skineš kalup uz uvjet da mi sve to ponovno prelakiraš zovi me na 0959126560 vladimir Kaj ti nisi širio branike zbog proširenih blatobrana? Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted September 25, 2009 Miro svaka čast na želji i volji za ovim projektom - ne sumnjam da će biti prvoklasan kao i onaj G60 body - kit Možemo biti sretni što imamo ovakvog čovjeka u zajednici koji svoj posao shvaća ozbiljno i kvalitetno odrađuje svega što se primi za realne novce - koliko bi samo takvi novi dijelovi koštali po našim lijepim trgovinama... reci sta me trebas ovih dana? Share this post Link to post Share on other sites
woodoo 0 Posted September 25, 2009 ne. isti su blatobrani ne bi se dvoijka ni upusto u to da nije proije toga prvjerioo kako sta Blatobrani od r32 nisu isti ko od običnog širi su 1-2 cm al to vam mc dvojka napravi tak da vam paše na normalne mk4 problem rješen Share this post Link to post Share on other sites
Kazaam 0 Posted September 25, 2009 reci sta me trebas ovih dana? hahahaha pivu barem Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted September 25, 2009 hahahaha pivu barem onda dodji danas u pakrac, oko 4 sam tamo da pivu platis nemojte se decki sekirat za sirinu,mexx je imao na autu napiso covjek lijepo u topicu toi potvrdio, a i znaju svi kako je to izgledalo i ja nisam vidio razliku na braniku, mene zanima ko oce to kupit Share this post Link to post Share on other sites
DEVLA 0 Posted September 25, 2009 mexxov nije ni bio orginal branik,znam ja jer sam i ja prije imao takvog a i ja sam mu ga nabavio treba provjeriti,ja sam odmah izvlačio vrhove tako da ne znam jesu li iste širine ili ne mogu samo potvrditi da je u dnu dosta širi i da više ne pašu plastike ispod blatobrana kakve imaju ostale četvorke,tj r 32 branici i prednji i zadnji imaju ta proširenja na sebi Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted September 25, 2009 mexxov nije ni bio orginal branik,znam ja jer sam i ja prije imao takvog a i ja sam mu ga nabavio treba provjeriti,ja sam odmah izvlačio vrhove tako da ne znam jesu li iste širine ili ne mogu samo potvrditi da je u dnu dosta širi i da više ne pašu plastike ispod blatobrana kakve imaju ostale četvorke,tj r 32 branici i prednji i zadnji imaju ta proširenja na sebi lako cemo za dno,slozit cu neku plastiku da se veze sa plastikom blatobrana zanimaju me spicevi Share this post Link to post Share on other sites
Mexx 1 Posted September 25, 2009 meni je taj branik pasao na oem blatobrane ....isti su blatobrani u r32 i sdi Share this post Link to post Share on other sites
Car GTI 0 Posted October 8, 2009 eto zvao sad u ivanic-grad, oni nemaju pojma sta to je r32, da ja dodjem k njima, reko pogledajte na netu sliku dvije, mozda imate to u ponudi a ne znate, neeeeeee r32 nikad culi, dodi ti k nama, onda me tamo ko na placu nagovaraju na cuninge :doh Ja sam 10 min od ivanic grada ako hoces mogu otic pitat samo reci adresu i sta da pitam Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted October 8, 2009 ma bio sam ja tamo osobno, seljo tuning samo, nemaju trunkice onog stila koji ja radim, normalan stil Share this post Link to post Share on other sites
Car GTI 0 Posted October 8, 2009 ma bio sam ja tamo osobno, seljo tuning samo, nemaju trunkice onog stila koji ja radim, normalan stil potpis ko kuca Njihov nacin rada je plastic fantastic za mene i koliko znam uzasno su skupi sto se vidi po autima koji su tamo dolazili (nedavno bio viper) Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted October 9, 2009 (edited) potpis ko kuca Njihov nacin rada je plastic fantastic za mene i koliko znam uzasno su skupi sto se vidi po autima koji su tamo dolazili (nedavno bio viper) pa ja sam plastic fantastic isto, tako su me tu nazvali otkad sam dosao, ma nek im i kec gti dodje ako je budala ja znam da to sta rade nije u topu danasnjice radio sam i ja corvette i cuda pa nisam ni slikao, imao sam repliku ferrarija na dvoristu vise su mi ljudi se motali oko njega i naslikavali nisam vise mogao ni radit u miru Edited October 9, 2009 by dvojka Share this post Link to post Share on other sites