MarioIV 11 Posted September 22, 2006 ...ponekad mi se zna desiti kada krenem prvom,odnosno kada pustam kvacilo auto mi se zatrese...to mi se zna desavati jedan period i onda malo stane...u cem bi moga biti probkem? ...sto se dogada ako je iskrivljena balans stanga, a gumice su u redu?-ovo sam negdje vidio pa me zanima. Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted September 22, 2006 Vrlo vjerojatno je nosac motora u pitanju ako se motor bas fizicki zatrese, a ako imas samo takav dojam, moguce da je nesto na prijenosu (potisni lezaj, potisna ploca,...) Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted September 22, 2006 Thnx TheFog Mozda i nije nista,najvjerovatnije ja prebrzo kvacilo otustim kad idem uzvislje rikvercom a isto to i kad idem prvom pa malo zatrese. jbg,ko ce ga znat. Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted September 26, 2006 akoliko bi kostao popravak ako su nosaci motra u pitanju Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted September 26, 2006 provjeri u ducanu/servisu koliko kosta(ju) nosac(i) Share this post Link to post Share on other sites