16v.turbo 0 Posted September 23, 2006 07.10.2006. odgadja se ako bude ki??a za tjedan dana. Link za prijavu: http://amknitro.com/streetraceprijava.php Link za spisak prijavljenih: http://amknitro.com/php/SpisakPrijavljenih.htm Ja sam prijavljen, sve su prilike da cu se vratiti na trkaliste ponovo, motor je zavrsen. Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted October 5, 2006 Dolazim! Ako bude suncano onda s Kawom a ako bude mirisalo na ki??u.... hm... mozda s frendom a mozda solo s Golfom. Sea Ya! Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted October 7, 2006 Ćestitam na osvojenom 3em mjestu u svojoj klasi : Si vidio kako Edova Ascona leti ha Share this post Link to post Share on other sites
16v.turbo 0 Posted October 8, 2006 Hvala.. Uzeo sam trece mjesto u klasi 15s, s tim da me Mazamali prosao doslovno u zadnji cas u samom cilju pogonjen nitrom. I mislim da se to nebi desilo da nisam lose uvalio u drugu (iako je nisam promasio ali izgubio sam mali djelic sekunde), sto su svi mogli primjetiti koju su gledali tu trku. Ni na jednoj trci nisam pogrijesio nista osim to na toj zadnjoj za drugo mjesto to, ali nema veze, dugo me nije bilo i ovo je super, i jos sam vozio na svojim 9x16 215 40 16. Ovaj SR je po meni inace bio odlican. Ako netko zna kako se moze snimak uploadat ili nekako omoguciti na forumu, moze mi reci, pa da postavim snimak taj. Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted October 8, 2006 repo, koje ti je naj vrijeme na 400m dosad s tim 2.0 16 pa zasto na 9x16 vozis Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted October 8, 2006 Eh da si imo i ti NITRO onda bi ga dobio definitivno Da, sto se tiče tih felni..... to sam primjetio ne samo kod tebe. Dosta ovih Street racera ima prevelike felge tj da su felge manje imali bi bolji rezultat... Al eto vecini vozača izgled je bitan : BTW imas heeeben start : Share this post Link to post Share on other sites
16v.turbo 0 Posted October 8, 2006 Da sam imao nitro nebi niti vozio u toj klasi. Tocno to ??altanje me je stajalo gubitka zadnje trke ali nema veze sad, opet je do mene. Fog - nemam pojma koje vrijeme, nitko mi nista nije rekao. Nisam samo stavio 9A blok pa da ti znam reci razliku jer sam radio svasta jos na motoru, kako bilo razlika je ogromna. A to kako ide na sve četiri 9x16 samo govori opet o snazi motora. Prosle godine sam stavio 13", ovaj put sam zelio voziti na 16" i nitko me nije uspio odgovoriti . Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted October 8, 2006 neznas jesi imao ikad ispod 15s? ne samo sad u mostaru, nego opcenito i prije? Share this post Link to post Share on other sites
16v.turbo 0 Posted October 9, 2006 Fog - nemam pojma. Iduce godine jos dosta brze bude li sve ok. Ukrao mi netko brave i brisače : Share this post Link to post Share on other sites
Dottore 0 Posted October 9, 2006 repo čestitam na uspjehu (malo kasnim) i hvala ??to si mi poslao male filmiće Share this post Link to post Share on other sites
16v.turbo 0 Posted October 9, 2006 Slu??beni rezultati MOSTAR STREET RACE 2006/2 http://amknitro.com/php/article_view.php?aid=51 Moje vrijeme je 15.663 Dottore - Hvala! I pozz seku Share this post Link to post Share on other sites
Petar_im 0 Posted October 11, 2006 U mostaru je bilo OK al je upeklo popodne, ajme Tko to tamo leti ispred neke Honde?? Repo svaka čast auto ide predobro : Share this post Link to post Share on other sites