0
iTox

pomoc golf 6 puno pitanja

Recommended Posts

bok bok prvo da napomenem da sam mobile pa neznam dali ce se vidit slike.. dakle, planiram kupnju nove sestice sa 3 vrata bijeli trendline, 1.6 tdi 77kw.. ono sto me zanima je sljedece: sa felgama 17x7.5 dali cu nes izgubit, dali tko nes zna o ovima?

http://tmtuning.com/HOME/catalog/product_d...lt_product=1973

... ovaj koji gledam od opreme ima sport interijer, chrom paket, chrom maglenke, stakla bi bila tamno reflektirajuca, ima onaj 310 radio pa bi ga mjenjao nekim sa ebaya.. uglavnom zanimaju me dojmovi o autu .. dali ce oni koji se prodaju na ebay (kopija 510) podrzavati cca 1400 W sistem i pojacalo... info :) tnx

Edited by iTox

dali je xenon moguce samo dodat 2 balasta, 2 zarulje i radi?

xenon hid ide kao ikod svakog drugog auta

samo trebas preko vagcoma ukljucit funkciju xxx da ne svjelti lampica

felge 17" je premalo...nebude to neka razlika

a radio nemam pojma...ja bih radije trazio oem

Edited by MarioIV

sa većim (težim) felgama ćeš izgubit malo, pošto je tdi ima momenta pa se neće previše osjetit,

Radio koji god oćeš možeš stavit jer se koriste izlazi na pojačalo a ne vlastito pojačalo u radiu. Tj možeš ti i 1500w spojit na IPOD kao izvor zvuka.

za xenon neznam, ovi noviji auti imaju problema sa aftermarket xenonima, komp zna bacat greške da je kao pregorjela žarulja i sl. NEznam kak je konkretno sa G6

hvala, koja lampica da ne svijetli? pozicija? nju jednostavno zamjenis sa led pozicijom?

o onim felgama koje sam stavio gore link zna itko ista? kostaju dost malo, pa me zanima kvaliteta, dali se isplati uzimat, da odmah narucim..

0