AUTOFREAK 218 Posted October 12, 2009 Dakle eto treba probit led. Ništa se nedogađa u nas pa eto da nebudemo po tom pitanju među najlijenijima iako spadamo pod grupu dalmoši Za prvi puta čisto bezveze,nacrtat se u dogovorene ure na dotičnom mjestu popit koje pićence i po dogovoru otići negdje opalit koju sliku te produžit bacit pogled na stazu na Grudi gdje se u nedjelju vozi PH u brdskim utrkama. Za prvi puta dovoljno a dalje ako Bog da susretat se češće Nebitno je imate li il nemate auto bitno je da smo svi u vw-điru a bilo bi dobro da bude kakva djevojčica po mogućnosti crne kose plavih očiju (skorman sam) No dosta laprdanja i evo plana. Subota 17.10.2009 u 15h Župa Dubrovačka-Soline Bistro Župčica Kratak video-ić gdje se to nalazi (smjer Cavtat-Dubrovnik) Karta Do petka bih trebao znat broj zainteresiranih zbog radi rezerviranja stolova a ako nebu kiše imamo mjesta unutra iako je vani dost atraktivnije (vidit cete zasto) Možete se javit odika ili na PM (za one sramežljivije) a imate i moj broj moba u profilu. Naravno i svi Vi koji se nađete u blizini dobrodošli ste. Ako ne meni,možete se javiti MRX-u il VWlaho-u (ovaj drugi je djevica pa imate više šanse ) Cure,isključivo se meni javit na mob Share this post Link to post Share on other sites
pepo1 0 Posted October 12, 2009 bravo friče napokon nešto da se i u nas pokrene na tom pitanju naravno dolazim : Share this post Link to post Share on other sites
Guest MRX Posted October 12, 2009 valjda će nas se skupiti, iako neki imaju obveze na treningu za PH brdskih trka.... Share this post Link to post Share on other sites
pepo1 0 Posted October 12, 2009 nije valjda da si prešo u profiče pa odmah na brdo Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted October 12, 2009 jok.. još mu je desnica dovoljna a za sve stalo tu je mali VWlaho hihi Nema veze ko nemoze nemoze...bit ce jos prilika.... Share this post Link to post Share on other sites
VWlaho 0 Posted October 12, 2009 ajde napokon se nesto pokrenulo,jako dobro,samo je bitno da nas sto vise bude,zato svi su dobro dosli... a zena neka bude u jos vecem broju :D nazalos moj vr6 nece moci doci hmmm ko zna mozda i dodje ako nekome nesto nije jasno brojevi su nam u profilu ili PP,zene molim da frika ne zovu kad je toliko navalio napunite aparate,kamere ITD Share this post Link to post Share on other sites
Guest MRX Posted October 12, 2009 nije valjda da si prešo u profiče pa odmah na brdo Nisam ja, nego neki drugi imaju obveze na tom treningu. jok.. još mu je desnica dovoljna a za sve stalo tu je mali VWlaho hihi Nema veze ko nemoze nemoze...bit ce jos prilika.... Samo ti zajebaji friče....ali ove crnke plavih oči zovu mene na mob a ne tebe skupit će nas se Share this post Link to post Share on other sites
VWlaho 0 Posted October 12, 2009 (edited) pa naravno frik je vise stara lola istrosio se "njemu mu je bilo trosi me trosi ove noci" ,dosta zah3ancije ljudi ajmo da nas sto vise bude kako je frik rekao dalmosi i organicazija nikako nemogu .... Edited October 12, 2009 by VWlaho Share this post Link to post Share on other sites
pepo1 0 Posted October 13, 2009 ako neznate što če te sa tolikim curama ostavite nešto i nama starim zaljubljenicima u vw :P Share this post Link to post Share on other sites
VWlaho 0 Posted October 13, 2009 dobro dobro...koliko nas se broji za sad,petak ce pred vrata 1: VWlaho 2: Frik 3: MRX 4>Pepo1 molim da se upisete... ove sto nisu s foruma biti ce ovdje napisani samo u broju... Share this post Link to post Share on other sites
spuco 0 Posted October 14, 2009 ja mozda ako da cura ali nemam vw jer je tek dosao u garazu s lakiranja Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted October 14, 2009 Pročitaj opet. Nebitno je imas li auto il imas li VW... bitno je da se mi malo okupimo pa išao busom il R32jkom isti klinac Share this post Link to post Share on other sites
IVAN_VXR 0 Posted October 14, 2009 1: VWlaho 2: Frik 3: MRX 4>Pepo1 5: IVAN_VXR IVO hvala na pozivu,doci cu.. Share this post Link to post Share on other sites
VWlaho 0 Posted October 14, 2009 ajde spuco dolazi nema veze,ja cu biti isto su vozac pa sta ces... Share this post Link to post Share on other sites
VWlaho 0 Posted October 16, 2009 onda kolko ce nas biti sve ukupno frice?? Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted October 17, 2009 Jest kišovito al nema izmjena. Selimo se unutra i to je to. Vani ce bit parkiran moj cabrio pa cete lako skontat dje je to iako sve se zna tu smo svi Share this post Link to post Share on other sites
spuco 0 Posted October 17, 2009 steta doso bi ali sam prebacen u drugu smjenu pa sam danas radio i steta i sutra radim a trebo sam ici u konavle na brdsku utrku gledat kako je bilo Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted October 17, 2009 (edited) Eto dečki i curice nije bolilo,šta sam vam ja rekao Ekipa za 5! 7-8ljudi, đast fajn za početak. Ovaj put smo poštedili vwlaha (taktika) Sljedeca kafa i dogovor za nesto ozbiljnije...čuuus Edited October 17, 2009 by AUTOFREAK Share this post Link to post Share on other sites
Petar_im 0 Posted October 17, 2009 Poznata mi ova gostiona nešto . . . . Share this post Link to post Share on other sites
IVAN_VXR 0 Posted October 17, 2009 pocetak,no nije lose bilo.. Share this post Link to post Share on other sites
VWlaho 0 Posted October 17, 2009 bilo je super ispricali smo se.... nadam se da ce nas drugi put biti jos vise...i da cemo se dogovoriti oko pravoga vw susreta u DU gdje ce mo organizirati spavanje i tako te stvar... kec TDI je strasan! steta kise sto nam nije dala bolje uvjete da bacimo koju slikcu a i djir do konavala.... Share this post Link to post Share on other sites
Guest MRX Posted October 17, 2009 Odlično za početak, nadam se sljedeći put još većem broju ljudi Ništa bez našeg organizatora, AUTOFREAK Share this post Link to post Share on other sites
VWlaho 0 Posted September 25, 2010 amo dubrovacka ekipo da se dogovorimo za kakvu kafezu,a taman vidim od prosloga da je to ravno godina sad primjetim da je mrx gost oce li netko od modova i admina odgovoriti zasto? Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted September 25, 2010 sad primjetim da je mrx gost oce li netko od modova i admina odgovoriti zasto? Vjerovatno nije bia aktivan dugo vremena pa je automatski obrisan Share this post Link to post Share on other sites
VWlaho 0 Posted September 25, 2010 (edited) mrx nije aktivan zbog sto je na brodu 8mj i sad ima brzo doc.pa mislim da bi ga trebali vratiti,ako se moze ,ipak je on stari clan i nebi bilo u redu tako nesto.roko ako neces dodju u du i plati kafezu :palci Edited September 25, 2010 by VWlaho Share this post Link to post Share on other sites