0
AUTOFREAK

Susreti Dubrovačke vw ekipe

Recommended Posts

Poznata mi ova gostiona nešto . . . . :)

Koja gostiona tebi NIJE poznata :rotfl ja bi došao ali ipak mi je malo pre daleko onima koji idu sretan put i svima dobru zabavu ! :palacg

a e i to moze doc ko god hoce,samo se jos nezna nista ceka se ekipa da se dogovori posto smo mi poznati po tome da nemozemo nis organzirat :palacd,tek tolko da se satanemo,bacimo kakav djir,kafeza,okaciti fotku :palacg

sinisa nadam se da ces dolaziti nekad i u ove krajeve s r32 :zivio

petre svrati ti s gtd-om vam blizu si :lol2:bravo

Edited by VWlaho

Neznam na koga mislis al na forumu nas ima aktivnih svega 2je.... :palacd

Pa se nema s kim dogovorit a nema se ni volje.....

ej kolega!

vidim dogovarate se za meet u gradu,ha?

a jebiga..doso bi i ja ,ali danas putujem za Škotsku. Nazad sam za mjesec dana pa cemo onda radit servis na golfu. tu kod tebe.

cujemo se kad se vratim.

pozdrav!

to nije susret to je vise kafeza djir i slikica u kojoj bi mogli pridruziti svi,ali kao sto vidis pre malo nas je :palacd :palacd

ajde ajde..pa dogovorit cemo se bar za kavu..

nema veze koliko nas je.. mozda nas je malo al' smo.. :palci

ja nisam trenutno tu,ali dolazim krajem mjeseca..pa se mozemo onda cut i dogovorit..

da se upoznamo..popijemo pice..djir i napravimo par slikica..

bar nesto..

luka gruz bi trebala bit setnjica ubrzo jedan dio,kad bi mi mogli uvalit nase autice tamo i poslikat :D

Cim prije,tim bolje! Da preduhitrimo ostale! :palci

Sto ima novoga u gradu?

Ja sam jos na moru..ali vidimo se valjda na nekoj kavi za 2 tjedna?

pozdrav!

alo ekipa :D tek sad obado ovo :D al dobro , jos je na vrijeme , posto sam ja vikendom u zg onda ne mogu nikako mozda nedjelja bi mi vise odgovarala al eto kako se vecina dogovori .... mk4 je spreman za meet :D

evo datuma 13.11.2010 isto zupcica u 15h...nek nas se skupi sto veci broj auta i ekipe,sve ovo vrjedi ako se mozemo skupit .

stavite se na spis

1.VWlaho

:zivio

evo datuma 13.11.2010 isto zupcica u 15h...nek nas se skupi sto veci broj auta i ekipe,sve ovo vrjedi ako se mozemo skupit .

stavite se na spis

1.VWlaho

:zivio

E je.. ga! :angry: Ja sam jucer doso u Župu i bit cu tu 7-8 dana.. Tako da cu nazalost opet propustit taj meet.. Bar da je ovaj vikend,odma bi doso!

Nista..uzivajte!

nitko ne kaze da se nemoze pomjerit ali neci bit ni tako ni tako nista imenjace,odgovor je slab

nitko ne kaze da se nemoze pomjerit ali neci bit ni tako ni tako nista imenjace,odgovor je slab

Ja sam se danas cuo sa Ivom, i dogovor je da se nadjemo u ponedjeljak ili utorak popodne negdje na kavi.. pa eto,mozemo se jos cut i dogovorit,ako ti vrijeme bude odgovaralo mozes i ti doc..bilo bi super.. Malo da poćakulamo i napravimo mali photosesion za uspomenu. Ako nekome odgovara ja sam slobodan i ovaj vikend..pa se mozemo nac i popit kavu negdje..

Samo javite..

Trebalo bi se čuti sa Ivanvxr, Josipgtitdi(ABF) :) , Pepo1, Golf 3 G60,Spuco, Autofreak........ možda im poslat poruku na PM ili mob i dogovoriti se s njima......

Što se mene tiče ja mogu bilo kad, ali sve mi se čini da ću ja još i na na brod poć prije nego se dogovorimo :rotfl

Edited by MRX

Ja mogu slj tjedan... Za vikend sam u splitu....

evo i ja se odazivam da mozda naletim ako ne sa dujom onda sa skuterom hahaha..

autofreak sreli smo se danas oko 18-19 preko boninova ja sam preticao sa skuterom heh. ljep kec.

0