R32 0 Posted September 25, 2010 Poznata mi ova gostiona nešto . . . . Koja gostiona tebi NIJE poznata ja bi došao ali ipak mi je malo pre daleko onima koji idu sretan put i svima dobru zabavu ! Share this post Link to post Share on other sites
Petar_im 0 Posted September 26, 2010 Koja gostiona tebi NIJE poznata Share this post Link to post Share on other sites
VWlaho 0 Posted September 26, 2010 (edited) a e i to moze doc ko god hoce,samo se jos nezna nista ceka se ekipa da se dogovori posto smo mi poznati po tome da nemozemo nis organzirat ,tek tolko da se satanemo,bacimo kakav djir,kafeza,okaciti fotku sinisa nadam se da ces dolaziti nekad i u ove krajeve s r32 petre svrati ti s gtd-om vam blizu si Edited September 26, 2010 by VWlaho Share this post Link to post Share on other sites
VWlaho 0 Posted September 30, 2010 jos nema nikakvih odgovora znaci niste za... a bit ce drugi put bolje Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted September 30, 2010 Neznam na koga mislis al na forumu nas ima aktivnih svega 2je.... Pa se nema s kim dogovorit a nema se ni volje..... Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted October 1, 2010 ej kolega! vidim dogovarate se za meet u gradu,ha? a jebiga..doso bi i ja ,ali danas putujem za Škotsku. Nazad sam za mjesec dana pa cemo onda radit servis na golfu. tu kod tebe. cujemo se kad se vratim. pozdrav! Share this post Link to post Share on other sites
VWlaho 0 Posted October 6, 2010 to nije susret to je vise kafeza djir i slikica u kojoj bi mogli pridruziti svi,ali kao sto vidis pre malo nas je :palacd Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted October 6, 2010 ajde ajde..pa dogovorit cemo se bar za kavu.. nema veze koliko nas je.. mozda nas je malo al' smo.. ja nisam trenutno tu,ali dolazim krajem mjeseca..pa se mozemo onda cut i dogovorit.. da se upoznamo..popijemo pice..djir i napravimo par slikica.. bar nesto.. Share this post Link to post Share on other sites
peko_gti 4 Posted October 6, 2010 Naravno,bitno je druzenje Share this post Link to post Share on other sites
VWlaho 0 Posted October 10, 2010 luka gruz bi trebala bit setnjica ubrzo jedan dio,kad bi mi mogli uvalit nase autice tamo i poslikat Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted October 15, 2010 Cim prije,tim bolje! Da preduhitrimo ostale! Sto ima novoga u gradu? Ja sam jos na moru..ali vidimo se valjda na nekoj kavi za 2 tjedna? pozdrav! Share this post Link to post Share on other sites
VWlaho 0 Posted October 15, 2010 imenjace naravno sto se mene tice Share this post Link to post Share on other sites
VWlaho 0 Posted October 23, 2010 amo se napokon dogovoriti za 11mj i naci neki datum Share this post Link to post Share on other sites
VWlaho 0 Posted October 24, 2010 13,14,20 21-(11MJ), bilo bi dobro da bude neka sub ili ned Share this post Link to post Share on other sites
Mate 2 Posted October 25, 2010 alo ekipa tek sad obado ovo al dobro , jos je na vrijeme , posto sam ja vikendom u zg onda ne mogu nikako mozda nedjelja bi mi vise odgovarala al eto kako se vecina dogovori .... mk4 je spreman za meet Share this post Link to post Share on other sites
VWlaho 0 Posted November 3, 2010 evo datuma 13.11.2010 isto zupcica u 15h...nek nas se skupi sto veci broj auta i ekipe,sve ovo vrjedi ako se mozemo skupit . stavite se na spis 1.VWlaho Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted November 4, 2010 evo datuma 13.11.2010 isto zupcica u 15h...nek nas se skupi sto veci broj auta i ekipe,sve ovo vrjedi ako se mozemo skupit . stavite se na spis 1.VWlaho E je.. ga! Ja sam jucer doso u Župu i bit cu tu 7-8 dana.. Tako da cu nazalost opet propustit taj meet.. Bar da je ovaj vikend,odma bi doso! Nista..uzivajte! Share this post Link to post Share on other sites
VWlaho 0 Posted November 4, 2010 nitko ne kaze da se nemoze pomjerit ali neci bit ni tako ni tako nista imenjace,odgovor je slab Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted November 4, 2010 nitko ne kaze da se nemoze pomjerit ali neci bit ni tako ni tako nista imenjace,odgovor je slab Ja sam se danas cuo sa Ivom, i dogovor je da se nadjemo u ponedjeljak ili utorak popodne negdje na kavi.. pa eto,mozemo se jos cut i dogovorit,ako ti vrijeme bude odgovaralo mozes i ti doc..bilo bi super.. Malo da poćakulamo i napravimo mali photosesion za uspomenu. Ako nekome odgovara ja sam slobodan i ovaj vikend..pa se mozemo nac i popit kavu negdje.. Samo javite.. Share this post Link to post Share on other sites
MRX 0 Posted November 4, 2010 (edited) Trebalo bi se čuti sa Ivanvxr, Josipgtitdi(ABF) , Pepo1, Golf 3 G60,Spuco, Autofreak........ možda im poslat poruku na PM ili mob i dogovoriti se s njima...... Što se mene tiče ja mogu bilo kad, ali sve mi se čini da ću ja još i na na brod poć prije nego se dogovorimo Edited November 4, 2010 by MRX Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted November 4, 2010 Ja mogu slj tjedan... Za vikend sam u splitu.... Share this post Link to post Share on other sites
narc. 0 Posted November 4, 2010 Ja mogu slj tjedan... Za vikend sam u splitu.... evo i ja se odazivam da mozda naletim ako ne sa dujom onda sa skuterom hahaha.. autofreak sreli smo se danas oko 18-19 preko boninova ja sam preticao sa skuterom heh. ljep kec. Share this post Link to post Share on other sites