0
AUTOFREAK

Susreti Dubrovačke vw ekipe

Recommended Posts

a vas ostatak nastojte doc,ivo ako treba mogu doc ja po tebe ovaj put ;).

ja dolazim mate i ti takodjer dodji :D

Jebiga drustvo,dobio jucer avionske karte,skoro spakovo torbe i pripremio se za ic doma (jer na brodu sam) i danas me iz firme zovu da me hoce avancat u prvoga,ali trebam ostat jos 4 tjedna?

I jebiga..sta da radim.. prihvatim avancamenat i umjesto sutra u avionu,ja u novoj kabini na novoj poziciji.. a bas sam se veselio uskrsu u Zupi, a ovako,tek sam dole 13.5! :palacd

Uzivajte na novon meetu! Ja opet cekam slike! :palacg

hebes uskrs ka ima 5k eura vecu placu sad :) bit ce uskrsa i meet-ova... :palacg

Ja za nedjelju neznam... 2je sam izbivao a proslu nas bilo samo 4 (toliko o nekim dogovrima) :)

Edited by AUTOFREAK

nesto se ko pocelo,ali dubrovcani su poznati po neorganizaciji,pacemo uzet u obzir :hehe:D :D

i vlaho dolazi sa broda , mozda bi i mogli :) ja za

Prijatelju Vlaho po dolasku prvo mora u ravnu Slavoniju "obavit bracne duznosti" posto me nije bilo 2 mjeseca :rotfl:lol::D

Hebiga, tako ti to ide kod nas pomoraca! A i autic mi je gore..

Kolega Ivo mi je poslo par sitnica,pa moram odma to sredit iduci tjedan..a treba i ljetni setup nabacit,nes sitnica sto se skupljalo

i kupovalo ove zime i tako.. A mozda stignem i na Race u Osijek u nedjelju!

Ali svakako hvala sto mislite na mene :rolleyes: javim se kad budem dolazio u grad! :palacg

ne ova vec sljedeca ned uto ce i imenjak doc dok obavi duznosti :rotfl :rotfl ... ovako je unaprijed sedmicu prije znat...

22.5 tj sljedeca ned u 14h vidimo se,pozvao sam jos par sastrane tj one koji nisu forumasi pa ce doc i oni.

onaj put je bio zajeb bilo,se pricalo da ce popricat tj da ce bit o nekoj organizaciji,mitiga nije nitko ni prisoa ni dosao :rotfl

Edited by VWlaho

Prijatelju Vlaho po dolasku prvo mora u ravnu Slavoniju "obavit bracne duznosti" posto me nije bilo 2 mjeseca :rotfl:lol::D

Hebiga, tako ti to ide kod nas pomoraca! A i autic mi je gore..

Kolega Ivo mi je poslo par sitnica,pa moram odma to sredit iduci tjedan..a treba i ljetni setup nabacit,nes sitnica sto se skupljalo

i kupovalo ove zime i tako.. A mozda stignem i na Race u Osijek u nedjelju!

Ali svakako hvala sto mislite na mene :rolleyes: javim se kad budem dolazio u grad! :palacg

:rotfl :rotfl :rotfl

Edited by spuco

dolazim i ja ali ne s golfom

Ako dođem dođem.. :palacg

Toliko unaprijed nemogu nist planirat... :angry:

:rotfl :rotfl :rotfl

A moj spuco tako ti je to kod nas pomoraca :lol2 :lol2 :palci

Hebi ga... sta da radim.. "zapeo" sam u Slavoniji i nikako maknut se :rotfl ali ne bunim se..ljudi su gore prva liga,

pogotovo ova VW ekipa iz Vinkovaca! Uvijek su tu kad treba pomoc! :respekt

Pozdravw i uzivajte ako se skupit ovu nedjelju! Ja sutra letim za Pariz pa Zagreb.. :fakjea

imanjace uzmi kartu za dubrovnika ja te cekam u clipima :smijeh:D

spuco smiji s ti smiji imas probe priljepi i dolazi da vidmo gejsu na putu ;)

ivo felgice na kecu i da vidimo kako se sijaju na suncu :D :D

ko je sve u ned ne sutra neg sljedeca dolazi :palacg

Edited by VWlaho

vidimo se u 2h samo trebamo kad se nadjemo cim prije nac kakvu hladovinu :P

danas nas je bilo malo 5 kasnije su se prdruzili ivan,i josip s svojim jubijem 16v,ima i opravdano izostalih ;)

DSC01036.jpg

DSC01037.jpg

DSC01038.jpg

sudjelovala je i duja abf :P

ima li zainteresiranih za neku ned ali da bude u sto vecem broju

imenjace jesi ziv kad dolazis u DBK?

Evo ti me druze na Shetlandskim otocima,na sjeveru Skotske. Taman se danas ukrco! :palacg

Sad sam tu 4 tjedna..i onda poslije toga,negdje oko 10.7 bi trebo s curom na godisnji tu kod mojih u Zupu..bar na 2 tjedna! :bravo

Pa eto..cut cemo se kad dodjem.. A dotad,skupi ekipu i uzivajte! Vidis kako su se slavonci odazvali na meet prosli vikend!?

Za svaku pohvalu! :zivio:palci

super samo ti radi jedino mozda ti kad dojes mozda dodje sta,svaka cas i sve pohvale netreba ih molit ko vamo dubrovacke gospare :D :D

prosla organizacija je bila vaka na slici a prosla je bila jos jadnija.nespominjem opravdano izostale.

gori sam jos napisao nitko neobada :D

:zivio

ljudi oce li bit ista za ovaj vikend da se malo skupimo subota je neradna pa se stigne i bucnut a nedjelja da se ostavi za skup aj da nas bude malo vise..... pozdravw

0