VWlaho 0 Posted April 14, 2011 a vas ostatak nastojte doc,ivo ako treba mogu doc ja po tebe ovaj put . ja dolazim mate i ti takodjer dodji Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted April 14, 2011 Jebiga drustvo,dobio jucer avionske karte,skoro spakovo torbe i pripremio se za ic doma (jer na brodu sam) i danas me iz firme zovu da me hoce avancat u prvoga,ali trebam ostat jos 4 tjedna? I jebiga..sta da radim.. prihvatim avancamenat i umjesto sutra u avionu,ja u novoj kabini na novoj poziciji.. a bas sam se veselio uskrsu u Zupi, a ovako,tek sam dole 13.5! Uzivajte na novon meetu! Ja opet cekam slike! Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted April 15, 2011 (edited) hebes uskrs ka ima 5k eura vecu placu sad bit ce uskrsa i meet-ova... Ja za nedjelju neznam... 2je sam izbivao a proslu nas bilo samo 4 (toliko o nekim dogovrima) Edited April 15, 2011 by AUTOFREAK Share this post Link to post Share on other sites
Mate 2 Posted April 17, 2011 ja mogu tek oko 3 malo prije Share this post Link to post Share on other sites
VWlaho 0 Posted April 17, 2011 nesto se ko pocelo,ali dubrovcani su poznati po neorganizaciji,pacemo uzet u obzir :D Share this post Link to post Share on other sites
ivicadragic100 0 Posted April 17, 2011 pozz ekipa.eto i ja bi doso prvom prilikom da upoznam ekipu.(ako smijem)kad se opet nalazite? Share this post Link to post Share on other sites
marko-R32 0 Posted April 19, 2011 Kada je susret došao bi i ja Share this post Link to post Share on other sites
VWlaho 0 Posted May 10, 2011 pa ako cemo ovu ned ja mozda dodjem Share this post Link to post Share on other sites
Mate 2 Posted May 10, 2011 i vlaho dolazi sa broda , mozda bi i mogli ja za Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted May 11, 2011 Prijatelju Vlaho po dolasku prvo mora u ravnu Slavoniju "obavit bracne duznosti" posto me nije bilo 2 mjeseca Hebiga, tako ti to ide kod nas pomoraca! A i autic mi je gore.. Kolega Ivo mi je poslo par sitnica,pa moram odma to sredit iduci tjedan..a treba i ljetni setup nabacit,nes sitnica sto se skupljalo i kupovalo ove zime i tako.. A mozda stignem i na Race u Osijek u nedjelju! Ali svakako hvala sto mislite na mene javim se kad budem dolazio u grad! Share this post Link to post Share on other sites
ANEL_TDI 0 Posted May 11, 2011 ima li ista od ove nedjelje da i ja dodem da upoznam ostatak ekipe, Share this post Link to post Share on other sites
VWlaho 0 Posted May 11, 2011 (edited) ne ova vec sljedeca ned uto ce i imenjak doc dok obavi duznosti :rotfl ... ovako je unaprijed sedmicu prije znat... 22.5 tj sljedeca ned u 14h vidimo se,pozvao sam jos par sastrane tj one koji nisu forumasi pa ce doc i oni. onaj put je bio zajeb bilo,se pricalo da ce popricat tj da ce bit o nekoj organizaciji,mitiga nije nitko ni prisoa ni dosao Edited May 11, 2011 by VWlaho Share this post Link to post Share on other sites
spuco 0 Posted May 12, 2011 (edited) Prijatelju Vlaho po dolasku prvo mora u ravnu Slavoniju "obavit bracne duznosti" posto me nije bilo 2 mjeseca Hebiga, tako ti to ide kod nas pomoraca! A i autic mi je gore.. Kolega Ivo mi je poslo par sitnica,pa moram odma to sredit iduci tjedan..a treba i ljetni setup nabacit,nes sitnica sto se skupljalo i kupovalo ove zime i tako.. A mozda stignem i na Race u Osijek u nedjelju! Ali svakako hvala sto mislite na mene javim se kad budem dolazio u grad! :rotfl Edited May 12, 2011 by spuco Share this post Link to post Share on other sites
spuco 0 Posted May 12, 2011 dolazim i ja ali ne s golfom Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted May 12, 2011 Ako dođem dođem.. Toliko unaprijed nemogu nist planirat... Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted May 12, 2011 :rotfl A moj spuco tako ti je to kod nas pomoraca :lol2 Hebi ga... sta da radim.. "zapeo" sam u Slavoniji i nikako maknut se ali ne bunim se..ljudi su gore prva liga, pogotovo ova VW ekipa iz Vinkovaca! Uvijek su tu kad treba pomoc! Pozdravw i uzivajte ako se skupit ovu nedjelju! Ja sutra letim za Pariz pa Zagreb.. Share this post Link to post Share on other sites
VWlaho 0 Posted May 14, 2011 (edited) imanjace uzmi kartu za dubrovnika ja te cekam u clipima spuco smiji s ti smiji imas probe priljepi i dolazi da vidmo gejsu na putu ivo felgice na kecu i da vidimo kako se sijaju na suncu :D ko je sve u ned ne sutra neg sljedeca dolazi Edited May 14, 2011 by VWlaho Share this post Link to post Share on other sites
VWlaho 0 Posted May 22, 2011 vidimo se u 2h samo trebamo kad se nadjemo cim prije nac kakvu hladovinu Share this post Link to post Share on other sites
VWlaho 0 Posted May 22, 2011 danas nas je bilo malo 5 kasnije su se prdruzili ivan,i josip s svojim jubijem 16v,ima i opravdano izostalih sudjelovala je i duja abf Share this post Link to post Share on other sites
VWlaho 0 Posted May 31, 2011 ima li zainteresiranih za neku ned ali da bude u sto vecem broju Share this post Link to post Share on other sites
VWlaho 0 Posted June 10, 2011 imenjace jesi ziv kad dolazis u DBK? Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted June 10, 2011 imenjace jesi ziv kad dolazis u DBK? Evo ti me druze na Shetlandskim otocima,na sjeveru Skotske. Taman se danas ukrco! Sad sam tu 4 tjedna..i onda poslije toga,negdje oko 10.7 bi trebo s curom na godisnji tu kod mojih u Zupu..bar na 2 tjedna! Pa eto..cut cemo se kad dodjem.. A dotad,skupi ekipu i uzivajte! Vidis kako su se slavonci odazvali na meet prosli vikend!? Za svaku pohvalu! Share this post Link to post Share on other sites
VWlaho 0 Posted June 10, 2011 super samo ti radi jedino mozda ti kad dojes mozda dodje sta,svaka cas i sve pohvale netreba ih molit ko vamo dubrovacke gospare :D prosla organizacija je bila vaka na slici a prosla je bila jos jadnija.nespominjem opravdano izostale. gori sam jos napisao nitko neobada Share this post Link to post Share on other sites
ANEL_TDI 0 Posted June 20, 2011 ljudi oce li bit ista za ovaj vikend da se malo skupimo subota je neradna pa se stigne i bucnut a nedjelja da se ostavi za skup aj da nas bude malo vise..... pozdravw Share this post Link to post Share on other sites