spuco 0 Posted June 21, 2011 ja ako nas bude mogu u nedjelju Share this post Link to post Share on other sites
VWlaho 0 Posted June 21, 2011 ja cu doc ali to ovisi sve o broju ljudi koji ce bit,i naravno kasnije sate tamo iza 5-6 po ovoj zeravi nepada mi napamet izlazit Share this post Link to post Share on other sites
VWlaho 0 Posted September 7, 2011 nedelja 11.9. 18h staro mjesto ili neko drugo,koliko vas je za ? Share this post Link to post Share on other sites
ANEL_TDI 0 Posted September 7, 2011 ja nemogu steta nikako da se potrefim da dodem Share this post Link to post Share on other sites
spuco 0 Posted September 7, 2011 ako nas bude doc cu Share this post Link to post Share on other sites
MRX 0 Posted September 8, 2011 dolazim ako nas se skupi nekoliko Share this post Link to post Share on other sites
IVAN_VXR 0 Posted September 8, 2011 dolazim ako nas se skupi nekoliko ja ću doći ako ti zapališ gume hehe radim do 19.00 ,jednino mozda iza ako stignem na vrijeme. Share this post Link to post Share on other sites
VWlaho 0 Posted September 10, 2011 (edited) sutra 18h vidikovac vidmo se u sto vecem broju... sms ostale s vase strane 1.vwlaho 2.spuco ? 3.mrx ? Edited September 10, 2011 by VWlaho Share this post Link to post Share on other sites
ANEL_TDI 0 Posted September 16, 2011 jeli bilo sto proteklih vikenda....postoji li kakva mogucnost u ovu nedjelju da se skupimo...aj zovite ostale da nas bude sto vise Share this post Link to post Share on other sites
VWlaho 0 Posted September 27, 2011 skupljamo li nase vwagene ovu sedmicu,ima li tko voljan... Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted September 27, 2011 radim a i ostale obaveze tako da nemogu nista znat do same nedjelje il vec koji dan bude... Jbg tako ti to dođe Share this post Link to post Share on other sites
VWlaho 0 Posted September 27, 2011 (edited) tko kaze da mora bit nedelja ovaj tjedan do ned ,pa bilo koji u popodnevnim-vecernjim satima lokacija bi dobra bila za poslikat i na kafe poci u tvoje selo doli ispred policije onaj parking,onda u zupcicu na kafe Edited September 27, 2011 by VWlaho Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted September 27, 2011 Neznam... a eto skupite se i dođite u mene doma... radim A6 C5 a vjerovatno ce do subote stici i A4 B7 pa mi mozete dat ruke... Pive nema dok se nezavrsi Share this post Link to post Share on other sites
VWlaho 0 Posted September 27, 2011 piva i rostilj sto se mene tice moremo se nac u tebe vidit cemo odgovore ostatka Share this post Link to post Share on other sites
MRX 0 Posted September 28, 2011 nevjerujem da cu moći ovaj tjedan išta, polažem brevete pa mi učenje oduzima slobodno vrijeme Share this post Link to post Share on other sites
IVAN_VXR 0 Posted September 29, 2011 Ako prodjem fiziku dolazim i donosim bocu pića! Share this post Link to post Share on other sites
VWlaho 0 Posted September 29, 2011 subota popodne kod frika on neka rece kad se moze doc??? kume nadji vrjeme znas da ces za ucenje naci vremena znam da mi vozimo aute a ti bmw al nema veze :D Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted October 1, 2011 Sutra da se nacrtate na bredskoj utrci! Šuperak je gazda tamo i imamo privilegiju eh da samo ako imamo majice s opel znakom Share this post Link to post Share on other sites
VWlaho 0 Posted October 23, 2011 ocemo li se nac na kakvoj pivwi ovog tjedna ima li voljnih? Share this post Link to post Share on other sites
Mate 2 Posted October 23, 2011 evo sutra dolazim iz zagreba , stizu sa mnom santa monice sa gumama i odma montaza , weeeeeeeeeeeeeeeee tako da mozemo tijekom tjedna , vikend sam u sibeniku Share this post Link to post Share on other sites
marko-R32 0 Posted November 18, 2011 :zivio ekipa evo posto mi je sva strka sa zenidbe prosla i sretno se ozenio sada bi volio znati kada ce biti novi susret da dodem malo pozdravv Share this post Link to post Share on other sites
VWlaho 0 Posted November 26, 2011 ako sutra da vrijeme moglo bi se na kafe uz koju sliku.ako se uspijete dogovorit ja sam na raspolaganju Share this post Link to post Share on other sites
marko-R32 0 Posted November 27, 2011 Ja sam isto za danas da bude neka kavica samo javite vrijeme kada se moze i dolazim Share this post Link to post Share on other sites
marko-R32 0 Posted December 4, 2011 ekipa hoce li biti kakva kafica ili sta da se nademo :zivio mislim bilo bi vrijeme hehehehhehehehe Share this post Link to post Share on other sites