0
AUTOFREAK

Susreti Dubrovačke vw ekipe

Recommended Posts

ja ako nas bude mogu u nedjelju

ja cu doc ali to ovisi sve o broju ljudi koji ce bit,i naravno kasnije sate tamo iza 5-6 po ovoj zeravi nepada mi napamet izlazit ;)

dolazim ako nas se skupi nekoliko ;)

ja ću doći ako ti zapališ gume :vozi hehe

radim do 19.00 ,jednino mozda iza ako stignem na vrijeme.

sutra 18h vidikovac vidmo se u sto vecem broju... sms ostale s vase strane :palacg

1.vwlaho

2.spuco ?

3.mrx ?

Edited by VWlaho

jeli bilo sto proteklih vikenda....postoji li kakva mogucnost u ovu nedjelju da se skupimo...aj zovite ostale da nas bude sto vise

radim a i ostale obaveze tako da nemogu nista znat do same nedjelje il vec koji dan bude... Jbg tako ti to dođe :(

tko kaze da mora bit nedelja ovaj tjedan do ned ;-) ,pa bilo koji u popodnevnim-vecernjim satima :D

lokacija bi dobra bila za poslikat i na kafe poci u tvoje selo doli ispred policije onaj parking,onda u zupcicu na kafe :lol2

Edited by VWlaho

Neznam... a eto skupite se i dođite u mene doma... radim A6 C5 a vjerovatno ce do subote stici i A4 B7 pa mi mozete dat ruke... Pive nema dok se nezavrsi :)

piva i rostilj ;) sto se mene tice moremo se nac u tebe vidit cemo odgovore ostatka :D

nevjerujem da cu moći ovaj tjedan išta, polažem brevete pa mi učenje oduzima slobodno vrijeme :palacd

subota popodne kod frika on neka rece kad se moze doc??? kume nadji vrjeme ;) znas da ces za ucenje naci vremena znam da mi vozimo aute a ti bmw al nema veze :D :D

Sutra da se nacrtate na bredskoj utrci! Šuperak je gazda tamo i imamo privilegiju :) eh da samo ako imamo majice s opel znakom :)

evo sutra dolazim iz zagreba , stizu sa mnom santa monice sa gumama i odma montaza , weeeeeeeeeeeeeeeee tako da mozemo tijekom tjedna , vikend sam u sibeniku :)

:zivio :zivio ekipa evo posto mi je sva strka sa zenidbe prosla i sretno se ozenio sada bi volio znati kada ce biti novi susret da dodem malo pozdravv :zivio

ako sutra da vrijeme moglo bi se na kafe uz koju sliku.ako se uspijete dogovorit ja sam na raspolaganju ;)

ekipa hoce li biti kakva kafica ili sta da se nademo :zivio :zivio mislim bilo bi vrijeme hehehehhehehehe

0