BlackG 0 Posted October 19, 2009 treba mi neki dobar limar/lakirer u karlovcu i okolici (može i zg ako nema dugog čekanja) znači hrđa mi se pojavila i napuhao se lak negdje u širinu 20cm točno uz rub ispod zadnje šajbe na gepeku hitno mi je da to riješim što prije, prije nego počne zima Share this post Link to post Share on other sites
smoki 0 Posted October 19, 2009 Valić - Karlovac Žanić - Belavići Auto lim lak - Mostanje Karlovac Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted October 19, 2009 daj uslikaj da vidim samo kako izgleda Share this post Link to post Share on other sites
Ernad 0 Posted October 19, 2009 A mozes i do Kladuse doci.. Ima dobrii..A i Cazin nije daleko.. Share this post Link to post Share on other sites
BlackG 0 Posted October 19, 2009 (edited) e fala na odgovorima! ajd slikat chu pa stavim evo slika: Edited October 19, 2009 by BlackG Share this post Link to post Share on other sites
master 2 Posted October 19, 2009 AMP Grčić - Belajske poljice Share this post Link to post Share on other sites
woodoo 0 Posted October 19, 2009 (edited) Valić - Karlovac Žanić - Belavići Auto lim lak - Mostanje Karlovac Uhhhhh ajd rađe nemoj reklamirat Auto-Lim-Lak oni su tako loši da glava boli brat mu je malo bolji tam do pivovare al ne tolko da bi auto tam vozil! AMP Grčić - Belajske poljice Di je taj lik svaki dan putujem onuda pa neznam! Krčelič skuplji u pravilu al vjeruj meni isplati se ak te zanima ja moram po auto kod njega za dan dva pa možeš pogledat što uradi Edited October 19, 2009 by woodoo Share this post Link to post Share on other sites
BlackG 0 Posted October 19, 2009 ček di je najbolje odpeljat na kraju od svih ovih, još nikad nisam bio na lakiranju ovog golfa, bio sam sa passatom kod onog "bede" ili tako nesto pa je frajer krivu boju stavio i tvrdio mi da je to ta boja dok nisam sam skuzio da nije več da je totalno kriva nijansa a on je reko da je moja izblijedila pa je na kraju ispalo da je on u krivu pa mi je ponovno lakirao auto odnosno blatobran i vrata, pa kod njega bash i nebi ponovno znači koji od ovih preporučujete onda: Valić Žanić Krčelič AMP Grčić Share this post Link to post Share on other sites
woodoo 0 Posted October 19, 2009 Krčelić ak trebaš broj olny on PM Share this post Link to post Share on other sites
master 2 Posted October 19, 2009 (edited) Uhhhhh ajd rađe nemoj reklamirat Auto-Lim-Lak oni su tako loši da glava boli brat mu je malo bolji tam do pivovare al ne tolko da bi auto tam vozil! Di je taj lik svaki dan putujem onuda pa neznam! Krčelič skuplji u pravilu al vjeruj meni isplati se ak te zanima ja moram po auto kod njega za dan dva pa možeš pogledat što uradi nije ti na glavnoj cesti, nego tamo na onoj cestici gdje je DVD u Poljicama, samo tuda, prođi onuda i desnu stranu ogromna žuta kuća i radiona je tamo. Ja sam tamo lakirao auto i super zadovoljan i ima čovjek sve potrebno. ako treba broj pitaj na pm, pisao sam već po forumu inače možda ćeš znat vozio je vectru v6 crvenu, bile su na njoj pod zadnje vrijeme keskin kt4, rade on i stari, stari radi limariju, on lakira Edited October 19, 2009 by master Share this post Link to post Share on other sites
Dac 1 Posted October 19, 2009 Valić 047 651 434 sin Miro će se javit... meni je lakirao karavana,bratu g4 i lakira za nas nove suzukije i stvarno nemam ni jedno loše iskustvo s njim... Share this post Link to post Share on other sites
smoki 0 Posted October 19, 2009 Uhhhhh ajd rađe nemoj reklamirat Auto-Lim-Lak oni su tako loši da glava boli brat mu je malo bolji tam do pivovare al ne tolko da bi auto tam vozil! Svatko ima svoje iskustvo..frend mi je radio prije tamo i odlično je radio, za druge neznam..Starome je lakirao auto(perla) prije par godina i super je pogodio nijansu, lakirao mi je i felge i sam e pohvale imam..Naravno to je sve moj frend radio koji sad radi kod Žanića! @Black - Ak ti lova nije problem definitivno valić! Share this post Link to post Share on other sites
BlackG 0 Posted October 20, 2009 ajd vidit chu kod tog valića kakvo je stanje! kolko bi to moglo otprilike koštat ak je boja perla da znam odmah šta me čeka, stavio sam slike gore! tnx svima na odgovorima Share this post Link to post Share on other sites