1 1
BlackG

dobar limar/lakirer u karlovcu i okolici (može i zg ako nema dugog čekanja)

Recommended Posts

treba mi neki dobar limar/lakirer u karlovcu i okolici (može i zg ako nema dugog čekanja)

znači hrđa mi se pojavila i napuhao se lak negdje u širinu 20cm točno uz rub ispod zadnje šajbe na gepeku

hitno mi je da to riješim što prije, prije nego počne zima :mellow:

Valić - Karlovac

Žanić - Belavići

Auto lim lak - Mostanje Karlovac

e fala na odgovorima!

ajd slikat chu pa stavim

evo slika:

56101.jpg

69082.jpg

70903.jpg

Edited by BlackG

Valić - Karlovac

Žanić - Belavići

Auto lim lak - Mostanje Karlovac

Uhhhhh ajd rađe nemoj reklamirat Auto-Lim-Lak oni su tako loši da glava boli brat mu je malo bolji tam do pivovare al ne tolko da bi auto tam vozil!

AMP Grčić - Belajske poljice

Di je taj lik svaki dan putujem onuda pa neznam!

Krčelič skuplji u pravilu al vjeruj meni isplati se ak te zanima ja moram po auto kod njega za dan dva pa možeš pogledat što uradi

Edited by woodoo

ček di je najbolje odpeljat na kraju od svih ovih, još nikad nisam bio na lakiranju ovog golfa, bio sam sa passatom kod onog "bede" ili tako nesto pa je frajer krivu boju stavio i tvrdio mi da je to ta boja dok nisam sam skuzio da nije več da je totalno kriva nijansa a on je reko da je moja izblijedila pa je na kraju ispalo da je on u krivu pa mi je ponovno lakirao auto odnosno blatobran i vrata, pa kod njega bash i nebi ponovno

znači koji od ovih preporučujete onda:

Valić

Žanić

Krčelič

AMP Grčić

Uhhhhh ajd rađe nemoj reklamirat Auto-Lim-Lak oni su tako loši da glava boli brat mu je malo bolji tam do pivovare al ne tolko da bi auto tam vozil!

Di je taj lik svaki dan putujem onuda pa neznam!

Krčelič skuplji u pravilu al vjeruj meni isplati se ak te zanima ja moram po auto kod njega za dan dva pa možeš pogledat što uradi

nije ti na glavnoj cesti, nego tamo na onoj cestici gdje je DVD u Poljicama, samo tuda, prođi onuda i desnu stranu ogromna žuta kuća i radiona je tamo.

Ja sam tamo lakirao auto i super zadovoljan i ima čovjek sve potrebno.

ako treba broj pitaj na pm, pisao sam već po forumu

inače možda ćeš znat vozio je vectru v6 crvenu, bile su na njoj pod zadnje vrijeme keskin kt4, rade on i stari, stari radi limariju, on lakira

Edited by master

Valić 047 651 434 sin Miro će se javit...

meni je lakirao karavana,bratu g4 i lakira za nas nove suzukije i stvarno nemam ni jedno loše iskustvo s njim...

Svatko ima svoje iskustvo..frend mi je radio prije tamo i odlično je radio, za druge neznam..Starome je lakirao auto(perla) prije par godina i super je pogodio nijansu, lakirao mi je i felge i sam e pohvale imam..Naravno to je sve moj frend radio koji sad radi kod Žanića! :palacg

@Black - Ak ti lova nije problem definitivno valić! :palacg

ajd vidit chu kod tog valića kakvo je stanje!

kolko bi to moglo otprilike koštat ak je boja perla da znam odmah šta me čeka, stavio sam slike gore!

tnx svima na odgovorima

1 1