Arrow 0 Posted October 20, 2009 eto, celicane nisu udarane, crne su i ocuvane jer su uvjek ratkape bile na njima... 800 kn trazim ili igra neka zamjena za 15" sa gumama, mogu biti losije... ponude na pm, ili na broj... hitno mi je pa nek se sto prije jave zainteresirani... 098/936-2629 robi Share this post Link to post Share on other sites
eDoGTD 0 Posted October 20, 2009 strijelo ajd baci slike.....ocemo zamjenu za klimu?? Share this post Link to post Share on other sites
Arrow 0 Posted October 20, 2009 strijelo ajd baci slike.....ocemo zamjenu za klimu?? ne, iskljucivo felge ili pare me zanimaju jer mi je trenutno celicane stoje na autu a uzasan mi je na njima... Share this post Link to post Share on other sites
Arrow 0 Posted October 24, 2009 moguca zamjena i za aluminijske 14" Share this post Link to post Share on other sites
bramba 0 Posted October 24, 2009 (edited) imam ja 15' ats cup 7j 4x100 i dao bi ih sa 2 dobre gume + 2 zimske (malo kilometara) za tvoje 14 sa dobrim zimskim gumama... samo vidim da mi nisi baš blizu a prije primopredaje bi volio da ti osobno vidiš moje felge i da odluciš dali želiš trampu ili ne jer nisu u idealnom stanju jer inace ih ni nebi mjenjao. Felge su 100% ispravne, ne tresu. Meni služe kao zimske jer preko ljeta imam druge flge... zamjenio bi ih iskljucivo zato što bi za zimske htijeo ipak malo užu gumu a i u prometnoj mi stoje 14'! Edited October 24, 2009 by bramba Share this post Link to post Share on other sites
Arrow 0 Posted October 25, 2009 Prodano! Može lock! Share this post Link to post Share on other sites