1 1
Vlajs

Krovne lajsne

Recommended Posts

Kako skinuti krovne lajsne od golfa dvojke bez da se osteti lajsna ili karoserija? Otkuda krenuti i sa cime skidati?

Kako skinuti krovne lajsne od golfa dvojke bez da se osteti lajsna ili karoserija? Otkuda krenuti i sa cime skidati?

Rijeseno! Poceo sam sarafcigerom od prednje strane, pa malo od zadnje i to od strane krova. Kasnije sam jos izvukao rub gume koji je zavinut ispod lima na krovu. Novog sam montirao pocevsi od prednje strane prema zadnjoj od strane vrata i kasnije jos potukao cekicem preko komada drva da sjedne na plasticne kopce. Prije svega namazao gumu sapunicam. Na kraju jos provjera dal je guma dobro sjela ispod zavinutog lima na krovu.

Nadam se da ce opis nekom bit koristan.

Edited by Vlajs

bdw i mene muci isti problem ... doduše ja sam svoju staru skinio i odmah bacio sad je potrebno montirati drugu a da se ne ošteti.... bdw šta ti je to gumi sapunica?

bdw i mene muci isti problem ... doduše ja sam svoju staru skinio i odmah bacio sad je potrebno montirati drugu a da se ne ošteti.... bdw šta ti je to gumi sapunica?

Krivo slovo. Namazao GUMU sapunicom :-)

Evo, sad cu editirat prvi post.

Eto Vlajs nekome je pomoglo, hvala! :)

Trebam li kupiti nove kopce ako skidam? ( Nije ju netko prije mene dobro uglavio u onu krivinu gdje se prelazi sa krova na šajbu )..

pošto su lajsne 100 godina na autu i na suncu i svemu pa ritko koja priživi skidanje.al probaj skiniti pa vidi šta će priživiti ;-) uvik ih možeš kupiti kasnije pa vratiti lajsnu

1 1