joke 0 Posted October 24, 2009 (edited) 1.6 je moj stari motor 51kW, turbina nije u bajnom stanju, punila je max 0.4 bara, trebalo bi mu napravit neku polu generalku, pali odlično, samo što je ulja trošio... uz njega se dobije i novi dihtung glave. Bosh pumpa je predihtavana prije cca 20tkm, dizne isto tada reparirane. Alternator repariran, nova remenica na njemu... Na motoru je rađena generalka prije cca 200tkm.... Uglavnom ako netko ima volje s tim se zezat cijena je za komplet 100€ Slike: Drugi motor je 1.9 TD iz passata, na njemu je turbina otišla skroz, stanje nemam pojma kakvo je, on se prodaje u dijelove ili komplet isto za 100€ 0996960115;: Josip Edited December 18, 2009 by joke Share this post Link to post Share on other sites
Medo-12v-VD 0 Posted October 24, 2009 Ova generalka ne 1,6 prije 200tkm? jel bušen blok na specijalu il je ostao u standardu a mjenjani samo prstenovi? Imaš možda i koju getribu od TDa? Share this post Link to post Share on other sites
joke 0 Posted October 24, 2009 Specijala klipovi su gore.... Nemam getribe nažalost, i meni bi trebala jedna :lol: Share this post Link to post Share on other sites
wicked hitrec 0 Posted October 25, 2009 (edited) imam vam ja getribu od td-a, 700 kuna joke, ako hoces dam getribu za ovog 1.6 td.a Edited October 25, 2009 by wicked hitrec Share this post Link to post Share on other sites
joke 0 Posted November 16, 2009 Motori.... motori.... :lol: Share this post Link to post Share on other sites
sb_oy 0 Posted November 16, 2009 E prodajes ovu 1.9td u djelovima.Meni treba bosch pumpa Share this post Link to post Share on other sites
dax 0 Posted November 23, 2009 1.6 je moj stari motor 51kW, turbina nije u bajnom stanju, punila je max 0.4 bara, trebalo bi mu napravit neku polu generalku, pali odlično, samo što je ulja trošio... uz njega se dobije i novi dihtung glave. Bosh pumpa je predihtavana prije cca 20tkm, dizne isto tada reparirane. Alternator repariran, nova remenica na njemu... Na motoru je rađena generalka prije cca 200tkm.... Uglavnom ako netko ima volje s tim se zezat cijena je za komplet 100€ Slike: Drugi motor je 1.9 TD iz passata, na njemu je turbina otišla skroz, stanje nemam pojma kakvo je, on se prodaje u dijelove ili komplet isto za 100€ je jos u djiru ovaj 1.6 td...ja nisam jak sa cijenama,je znas cca koliko love pita to sredjivanje...i jos pitanje,ja imam obican diesel u duji sa pet brzina,je bi isao tj td bez da moran mjenjat mjenjac..?? Share this post Link to post Share on other sites
zoky_zmay_vk 0 Posted December 3, 2009 Mene zanima taj 1.6TD! Može kakva korekcija cijene pa da se dogovorimo...ako je sve tako kako kažeš!? Evo ti moj broj moba pa se javi da se dogovorimo! 098/221-896 Zoky Share this post Link to post Share on other sites
zoky_zmay_vk 0 Posted December 3, 2009 U srijedu popodne... dolazim po mašinu! Javim ti se kad budem pred ZG! Poozzzzz! Share this post Link to post Share on other sites
joke 0 Posted December 13, 2009 Netko me zvao za crijevo između zračnog filtera i turbine, imam to... Pa ako nije problem da se javi ponovno.... Share this post Link to post Share on other sites
Gogi 0 Posted December 13, 2009 kad smo vec kod crijeva, crijevo koje ide sa poklopca ventila na cijev od fitera zraka, da li je citavo i koliko trazis za to? Share this post Link to post Share on other sites
wicked hitrec 0 Posted December 13, 2009 si rijesio ovog 1.6 td-a? Share this post Link to post Share on other sites
bica-ri 0 Posted December 14, 2009 dali je ovoj 1.9td blokana radilica?ili je vozila pa je izvadena iz auta? Share this post Link to post Share on other sites
joke 0 Posted December 14, 2009 Auto je palio samo što nije primo gas... samo je na leru radio To može bit samo do turbine jer je totalno zablokirala, a može bit i nešto drugo... najbolje bi bilo pogledat da nebi bilo nismo znali... I dajte upite na PM da ne pišemo tu bezveze Share this post Link to post Share on other sites
joke 0 Posted December 18, 2009 1.9 motor je prodan Share this post Link to post Share on other sites
eDoGTD 0 Posted December 20, 2009 bosch pumpa 1,6 td????? Share this post Link to post Share on other sites
joke 0 Posted December 20, 2009 1.6 samo u kompletu.... Share this post Link to post Share on other sites