0
joke

P:1.6 i 1.9TD

Recommended Posts

1.6 je moj stari motor 51kW, turbina nije u bajnom stanju, punila je max 0.4 bara, trebalo bi mu napravit neku polu generalku, pali odlično, samo što je ulja trošio... uz njega se dobije i novi dihtung glave.

Bosh pumpa je predihtavana prije cca 20tkm, dizne isto tada reparirane. Alternator repariran, nova remenica na njemu...

Na motoru je rađena generalka prije cca 200tkm....

Uglavnom ako netko ima volje s tim se zezat cijena je za komplet 100€ :palacg

Slike:

dsc01312_44a2a.jpg

dsc01313_89d1b.jpg

Drugi motor je 1.9 TD iz passata, na njemu je turbina otišla skroz, stanje nemam pojma kakvo je, on se prodaje u dijelove ili komplet isto za

:palacg 100€

dsc01276_049e7.jpg

dsc01274_feb9d.jpg

0996960115;: Josip

Edited by joke

Ova generalka ne 1,6 prije 200tkm? jel bušen blok na specijalu il je ostao u standardu a mjenjani samo prstenovi?

Imaš možda i koju getribu od TDa?

Specijala klipovi su gore.... :D

Nemam getribe nažalost, i meni bi trebala jedna :lol: :lol:

imam vam ja getribu od td-a, 700 kuna

joke, ako hoces dam getribu za ovog 1.6 td.a

Edited by wicked hitrec

1.6 je moj stari motor 51kW, turbina nije u bajnom stanju, punila je max 0.4 bara, trebalo bi mu napravit neku polu generalku, pali odlično, samo što je ulja trošio... uz njega se dobije i novi dihtung glave.

Bosh pumpa je predihtavana prije cca 20tkm, dizne isto tada reparirane. Alternator repariran, nova remenica na njemu...

Na motoru je rađena generalka prije cca 200tkm....

Uglavnom ako netko ima volje s tim se zezat cijena je za komplet 100€ :palacg

Slike:

dsc01312_44a2a.jpg

dsc01313_89d1b.jpg

Drugi motor je 1.9 TD iz passata, na njemu je turbina otišla skroz, stanje nemam pojma kakvo je, on se prodaje u dijelove ili komplet isto za

:palacg 100€

dsc01276_049e7.jpg

dsc01274_feb9d.jpg

dsc01275_3a952.jpg

je jos u djiru ovaj 1.6 td...ja nisam jak sa cijenama,je znas cca koliko love pita to sredjivanje...i jos pitanje,ja imam obican diesel u duji sa pet brzina,je bi isao tj td bez da moran mjenjat mjenjac..??

Mene zanima taj 1.6TD! Može kakva korekcija cijene pa da se dogovorimo...ako je sve tako kako kažeš!? Evo ti moj broj moba pa se javi da se dogovorimo!

098/221-896 Zoky

Netko me zvao za crijevo između zračnog filtera i turbine, imam to... Pa ako nije problem da se javi ponovno....

kad smo vec kod crijeva, crijevo koje ide sa poklopca ventila na cijev od fitera zraka, da li je citavo i koliko trazis za to?

Auto je palio samo što nije primo gas... samo je na leru radio :huh:

To može bit samo do turbine jer je totalno zablokirala, a može bit i nešto drugo... najbolje bi bilo pogledat da nebi bilo nismo znali...

I dajte upite na PM da ne pišemo tu bezveze :palacg

0