matko 0 Posted December 2, 2009 Trebao bi mi zadnje lijevo štop svijetlo. Koliko novaca? pozdrav 50kn, u odlicnom stanju!! Share this post Link to post Share on other sites
Guest Palac-Polo Posted December 4, 2009 zainteresiran sam za Polo 1.3D 88. g. jel kompletan i jel u voznom stanju? znači ja dođem sa tablicama i vozim? Share this post Link to post Share on other sites
matko 0 Posted December 6, 2009 zainteresiran sam za Polo 1.3D 88. g. jel kompletan i jel u voznom stanju? znači ja dođem sa tablicama i vozim? Imate pm..... Share this post Link to post Share on other sites
matko 0 Posted January 10, 2010 Znaci imam svih mogucih dijelova za naveden auto. a)Jedna školjka s dizel 1.3D motorom, getribom 5brzina, papiri-200€( taj cak ima šiber i krovne nosace ) b)Jedna školjka s benzinacom 1.0i motorom, getribom 5brzina, bez papira, osim što je udaren (sprijeda) ostalo je u odlicnom stanju(pragovi, rubnjaci, podovi i ostalo što se može vidjeti na slikama)-komplet samo 150€ Razni dijelovi a)-gore detaljan opis b )-gore detaljan opis Neke manje dijelove mogu poslati poštom Cijene su povoljne Svaki dio mogu još posebno slikati po želji kupca Hvala Getriba od benzinca rezervirana, ostalo još u ponudi Share this post Link to post Share on other sites
Cole POLO 0 Posted January 10, 2010 koliko trazis za kilometar sat, lijevo štop svijetlo, desni retrovizor i one sjajne lajsne s kvake, oba dvije.... i ukoliko je u ispravnm stanju jedinica za grijanje... molim te ako nije problem da mi odgovoris na mail cole@inet.hr Pozdrav Share this post Link to post Share on other sites
Cole POLO 0 Posted January 10, 2010 koliko trazis za kilometar sat, lijevo štop svijetlo, desni retrovizor i one sjajne lajsne s kvake, oba dvije.... i ukoliko je u ispravnm stanju jedinica za grijanje... molim te ako nije problem da mi odgovoris na mail cole@inet.hr Pozdrav Share this post Link to post Share on other sites
matko 0 Posted January 10, 2010 (edited) koliko trazis za kilometar sat, lijevo štop svijetlo, desni retrovizor i one sjajne lajsne s kvake, oba dvije.... i ukoliko je u ispravnm stanju jedinica za grijanje... molim te ako nije problem da mi odgovoris na mail cole@inet.hr Pozdrav Poslao sam Vam mail!! -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Motori u ponudi: 1.0i, odlicno stanje- 100€ 1.3D, loše stanje-550kn 1.3D, vrhunsko stanje, mogucnost probe-350€ U ponudi ostali dijelovi limarije, mehanike, unutrašnjosti i ostalog. Ako imate pitanja slobodno pitajte! Slike na zahtjev Edited January 10, 2010 by matko Share this post Link to post Share on other sites
matko 0 Posted January 12, 2010 U ponudi i tonirana stakla. Komplet 500kn U ponudi dva seta. Share this post Link to post Share on other sites
BISer 0 Posted January 14, 2010 Pozz, trebaju mi retrovizora oba (namještaju se iz cockpita) za pola, da li možda imaš i more koja slika (nravno da rade) thx Share this post Link to post Share on other sites
matko 0 Posted January 14, 2010 Pozz, trebaju mi retrovizora oba (namještaju se iz cockpita) za pola, da li možda imaš i more koja slika (nravno da rade) thx Pozdrav. Imam samo obicne(namjestanje izvana)! Share this post Link to post Share on other sites
BISer 0 Posted January 15, 2010 Šteta, te imam i ja hvala svejedno Share this post Link to post Share on other sites
matko 0 Posted January 15, 2010 U ponudi unutrašnjost od CL opreme! Polica gepeka Dijelovi zadnjeg kraja:( vrata, staklo, lampe, branik i ostalo) Share this post Link to post Share on other sites
BISer 0 Posted January 15, 2010 Koje su dimenzije police? da vidim da li mi paše na coupea? Share this post Link to post Share on other sites
matko 0 Posted January 15, 2010 Koje su dimenzije police? da vidim da li mi paše na coupea? Imate PM... Share this post Link to post Share on other sites
matko 0 Posted January 17, 2010 (edited) Sat od benzinca100kn Plastika20kn ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Obloge Dvije za pod: Za mjenjac: I obloga ispod istrumet table: Prodaja iskljucivo u kompletu Edited January 17, 2010 by matko Share this post Link to post Share on other sites
matko 0 Posted January 18, 2010 (edited) Sjedala prednja. Stanje je dobro. Cijena je 250kn, imam i bolja ta su 350kn!! Potrebno zamjeniti saile koje služe za preklapanje sjedala! Cijena: 250kn Edited January 18, 2010 by matko Share this post Link to post Share on other sites
matko 0 Posted January 22, 2010 Akcija na sve djelove Komplet motori benzin, dizel, getribe, limarija, unutrašnjost.SVE :bravo Share this post Link to post Share on other sites
matko 0 Posted January 28, 2010 Prodana getriba od benzinca(5brz.), ostalo u ponudi Share this post Link to post Share on other sites
matko 0 Posted March 1, 2010 Bump.... jos uvijek sve u ponudi, motori, limarija unutrasnjost...sve Share this post Link to post Share on other sites
matko 0 Posted May 2, 2010 KOmplet auto s papirima, motorom(losim), bez mjenjaca-1000kn Share this post Link to post Share on other sites
matko 0 Posted October 31, 2010 Mali bumpic. Prodan motor (1.0), jedan komplet siceva i podni tepih.... Ostalo jos u ponudi, lample, stakla, unutrasnjost.... Moguca zamijena za dijelove od Golfa 1!! Share this post Link to post Share on other sites