HUZO 0 Posted November 1, 2009 4x75 rms-a na 4 ohma 2x150 rms-a valjda jedan original osigurac 40 ampera ,a drugi je zamjenski,pojacalo sam dobio pod racun i ne treba mi,HPF,LPF,i fale 4 sarafica ona gdje se zice spajaju slike sutra,ako bude interesanata! cijena 400kn da napomenem da pojacalo unutra izgleda high class,nije neko smece izgleda,dvostruka plocica i tak... pod racun moze razno,po mogucnosti graficka kartica pciexpress u tom rangu cijene! Share this post Link to post Share on other sites
HUZO 0 Posted December 6, 2009 4x75 rms-a na 4 ohma 2x150 rms-a valjda jedan original osigurac 40 ampera ,a drugi je zamjenski,pojacalo sam dobio pod racun i ne treba mi,HPF,LPF,i fale 4 sarafica ona gdje se zice spajaju slike sutra,ako bude interesanata! cijena 400kn da napomenem da pojacalo unutra izgleda high class,nije neko smece izgleda,dvostruka plocica i tak... pod racun moze razno,po mogucnosti graficka kartica pciexpress u tom rangu cijene! lock!!!!!!! Share this post Link to post Share on other sites