blaze 0 Posted November 1, 2009 gdje najblize ima za kupit stakleni osigurac od 60 A za kablove od 20 kv?? pomoc Share this post Link to post Share on other sites
Scorpion 0 Posted November 1, 2009 pošaljem ti na kućnu adresu...javi mi se na pm, kosta 15 kn Share this post Link to post Share on other sites
joke 0 Posted November 1, 2009 Pa što nisi tražio Imaš u chipoteci par kuna ti dođe... Share this post Link to post Share on other sites
wildD 1 Posted November 2, 2009 gdje najblize ima za kupit stakleni osigurac od 60 A za kablove od 20 kv?? pomoc wtf??? 20kV , jel si svjestan kaj tražiš? još tome 60A...ja ću se ubiti :rotfl :rotfl :rotfl :rotfl tražiš osigurač za trafostanicu Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted November 2, 2009 mislio je na 20 kvadrata.... Share this post Link to post Share on other sites
wildD 1 Posted November 2, 2009 te sam struke pa kad netko pita osigurač za kablove od 20kv,moram se nasmijati...isto tak bi svi pisali da prodaje stan od 60kv,a ne 60m2,mislim to su osnovne stvari Share this post Link to post Share on other sites
blaze 0 Posted November 2, 2009 wtf??? 20kV , jel si svjestan kaj tražiš? još tome 60A...ja ću se ubiti :rotfl :rotfl :rotfl :rotfl tražiš osigurač za trafostanicu kv kao kvadrata, nije mi se dalo pisat , nemoj se ubit Share this post Link to post Share on other sites
blaze 0 Posted November 2, 2009 Pa što nisi tražio Imaš u chipoteci par kuna ti dođe... ok, sutra cu onda tamo potraziti, za frenda trazim... Share this post Link to post Share on other sites
wildD 1 Posted November 2, 2009 kv kao kvadrata, nije mi se dalo pisat , nemoj se ubit zayebavam se Share this post Link to post Share on other sites