*Bela Zver* 0 Posted November 2, 2009 Evo nisam ni došao na forum a već nešto organiziram..Ugl neka vas ne zavaraju moje godine i da mislite da sam mlad i ambiciozan za bzvz..Ugl baš bi volio da se održi neko okupljanje na pisti na grobnik (avionskoj)..to se podrazumjeva bnajviše za riječane jer im je najbliže a ako bi došli i nekli iz daljih djelova hrvatske više nego dobro..Ugl ljepo bi bilo kad bi se većina dogovorila oko negog datuma pa da se okupimo..Mislim bilo bi fora da malo pogledamo aute razmjenimo informacije itd lagano muzika i auta itd..još nabavimo i roštilj i zaroštiljamo i naravno ... Volio bi da vi članovi koji ste duže ovdije i u vw opcenito da razmotrite ovaj prijedlog i da pokušamo organizirat spontano okupljanje.. Mislim da je bolje vidjet aute u živo i da ti neko objsni kako i šta nego rpeko foruma..Ugl forum je super stvar ali znate šta mislim...Pa evoo da ne duljim razmotrite moj prijedlog... UŽIVAJTE!! Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted November 2, 2009 Prvo se malo socijaliziraj na ovom okupljanju....pa češ lako za dalje se dogovarat.I sam kažeš da je bolje uživo nego na forumu.Znači ugasi komp i gas na OMV http://www.vwclubcroatia.com/forums/index.php?showtopic=9755 Share this post Link to post Share on other sites
audicabrio 0 Posted November 2, 2009 upravo to sam mu i ja htio reć... Share this post Link to post Share on other sites
*Bela Zver* 0 Posted November 2, 2009 ok sri..ugl i sam sam reko da samk nov u tome...a mozda sam i malo preambiciozan ali ok...hvala Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted November 2, 2009 Prvo malo upoznaj ekipu i tako to, doleti na meet na vratima jadrana nedjeljom, imas u topicu pod susretima, a i vec se odrzava meet kada bude karneval tako da ces biti informiran... Share this post Link to post Share on other sites