*Bela Zver* 0 Posted November 3, 2009 Evo pošto se spremam ofarbati novog keca imao bi par pitanja...Meni je kec jednostavno ljepši bez branika pa vi recite šta hoćete..ugl..da nebi ponovio istu grešku sa onim rebrastim aliminijem ko na oprvom kecu imao bi pitanja..di i kako uglavit žmigavce a da to ok izgleda? Jeli OK da ispod branika onaj hrapavi materijal ni sam neznamkako se zove ali je tvrd ko kamen pokitam i pošlajfam da auto bude ko jedna cjelina..Smatram da nebi bila baš pametna ideja začepit one prednje rupe ispred hladnjaka jer zrak pripomaže hlaćenju jelda?..ugl pokitat ću sigurno ali glavno pitanje za svih je;"DI I KAKO UGLAVIT ŽMIGAVCE I NA KOJI NAČIN ZAČEPIT RUPE?" UNAPRIJED HVALA!! http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....ost&id=9710 EVO TO SU TI "PLEŠIĆI KOJE BI HTIO IZBJEĆ.. Share this post Link to post Share on other sites
Gogi 0 Posted November 3, 2009 a zasto bi ti skidao branik? cemu ta odluka? sta fali ovome: Share this post Link to post Share on other sites
Dusko 0 Posted November 3, 2009 Meni je isto ovako puuuuuno ljepsi neg bez branika......razmisli jos o tom skidanju branika.. Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted November 3, 2009 Čovik pita di stavit žmigavce!! Znaći nema priče o branicima,oni se skidaju Nabavi blatobrane,žmigavce i farove od amerikanca i nemaš brige Prolistaj ovaj topic,imaš svega http://www.vwclubcroatia.com/forums/index.php?showtopic=4438 Share this post Link to post Share on other sites
*Bela Zver* 0 Posted November 3, 2009 aha a čuj volio bi stavit jedio one llimene branike ali nema nigdje za nabavit u normalnom stanju.. Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted November 3, 2009 Ima za nabavit,normalni su ali onda je cijena nenormalna Kontaktiraj 'dvojku',al na PM,nauči koristit dodatne opcije,kao i editiranje postova Share this post Link to post Share on other sites
vw bubi 0 Posted November 3, 2009 aha a čuj volio bi stavit jedio one llimene branike ali nema nigdje za nabavit u normalnom stanju.. svega ima za nabavu,samo para nema . meni je bolje sa branicima a šta se tiče žmigavaca ,sve se da kod limara rješit... Share this post Link to post Share on other sites
Gogi 0 Posted November 3, 2009 (edited) baljulji ih prodaje.... http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....hl=krom,branici edit: dvojka pravi branike, moze napraviti da izgledao kao krom, ali od plastike, vrhunski kvalitet..... evo i link: http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....&hl=branici, Edited November 3, 2009 by vw_golf_gtd Share this post Link to post Share on other sites
*Bela Zver* 0 Posted November 3, 2009 jooojj ljudi šta ste mi napraviliii... a čuj ma neznam ni sam...a sad je gotovo...plastike idu u prajmer onda farba rubić i bijeli žmigavci..šta ću sad...a ok hvala...ma bolje je sa branikom.. o da vidio sam one kkrom ma nemam baš toliko para...ali ček ono šta dvojka radi ono su oba branika za 800 kn? Share this post Link to post Share on other sites
Gogi 0 Posted November 3, 2009 najbolje da prolistas ovaj link sto ti je roko dao, imas mali milijun slika sredjenih keceva, sigurno ces nesto dobro odabrat... btw. kad hoces nesto nadodat u post, nemoj opet postat nego odi na "edit" i zatim na "quick edit" i dodaj i "Complete edit" Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted November 3, 2009 800 kn oba branika, 300 kuna gti ralica, na bijeli kec stavis, poslije ti prodam bbs rs felge i imas ovo ...i curice skacu i zvakace zvacu... Share this post Link to post Share on other sites
*Bela Zver* 0 Posted November 3, 2009 (edited) 800 kn oba branika, 300 kuna gti ralica, na bijeli kec stavis, poslije ti prodam bbs rs felge i imas ovo ...i curice skacu i zvakace zvacu... cuj šta ove felge mi prodaš??..ugl branike cu uzet od tebe 100 posto samo da placu dobijem i odmah ti naručim ali kad bi mi9 ovakve felge našo super koliko bi došle felge? Edited November 3, 2009 by *Bela Zver* Share this post Link to post Share on other sites