Caby 0 Posted November 4, 2009 Pošto sam već izludio sa "pucanjem" u predjelu gdje se nalazi ista, a i bogu fala sve promijenio od same letve, spona, kugli, zglobova......, e pa više sam ostao bez idea što bi moglo pucati ispod auta kada se lagano kreće naprijed ili nazad i volan se počne okretati, pa pitam i molim za pomoć nekoga tko je to uspio riješiti Unaprijed hvala, plaćam pivu i čevape tko mi pomogne Share this post Link to post Share on other sites
Guest kimi1.8t Posted November 4, 2009 Pošto sam već izludio sa "pucanjem" u predjelu gdje se nalazi ista, a i bogu fala sve promijenio od same letve, spona, kugli, zglobova......, e pa više sam ostao bez idea što bi moglo pucati ispod auta kada se lagano kreće naprijed ili nazad i volan se počne okretati, pa pitam i molim za pomoć nekoga tko je to uspio riješiti Unaprijed hvala, plaćam pivu i čevape tko mi pomogne Promjeni lezajeve amortizera ( gore na nosacu amortizera)! Share this post Link to post Share on other sites
Caby 0 Posted November 4, 2009 Promjeni lezajeve amortizera ( gore na nosacu amortizera)! Novi amortizeri, novi ležajevi amortizera.... ... Share this post Link to post Share on other sites
Atrax 1 Posted November 4, 2009 e kolega, da se nadopisem ako smijem, imam isti problem kao ti, ISTI isto izmjenute krajnice, lezajevi, amorizeri, lezajevi amortizera, cahure lafeta....neznam ni ja vise.... ubija me to sto puca kad se smota volan i krene polako nazad ili naprijed.... Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted November 4, 2009 Odgovor vam je opruga..Na MK3 svaki spusteni ¨pukne¨ kod kretanja sa full smotanim volanom..I to se nemoze izbjec osim ne motanjem punog ajnslaga Share this post Link to post Share on other sites
Atrax 1 Posted November 4, 2009 Odgovor vam je opruga..Na MK3 svaki spusteni ¨pukne¨ kod kretanja sa full smotanim volanom..I to se nemoze izbjec osim ne motanjem punog ajnslaga ali moj golf uopce nije spusten, serijala spirale na njemu. cak je onako, visok, ko koza... Share this post Link to post Share on other sites
Caby 0 Posted November 4, 2009 Odgovor vam je opruga..Na MK3 svaki spusteni ¨pukne¨ kod kretanja sa full smotanim volanom..I to se nemoze izbjec osim ne motanjem punog ajnslaga Da, frende, to sam riješio i to mi je pucalo.... no zvuk dolazi ispod auta, ono, osjetiš ga pod "nogama".... Ajmo dalje sa prijedlozima... Share this post Link to post Share on other sites
smoki 0 Posted November 4, 2009 (edited) Ovo će sad biti stvarno glup primjer ali na mojoj bivšoj duji nije bio dotegnut jedan šaraf koji veže prednji most za šasiju i pucalo je kad motam, u vožnji, na mjestu, svuda.. Edited November 4, 2009 by smoki Share this post Link to post Share on other sites
Caby 0 Posted November 4, 2009 (edited) Hmhmhmh...vidiš, meni puca samo kad se mota na mjestu, u vožnji ne...... Edited November 4, 2009 by Caby Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted November 5, 2009 e kolega, da se nadopisem ako smijem, imam isti problem kao ti, ISTI isto izmjenute krajnice, lezajevi, amorizeri, lezajevi amortizera, cahure lafeta....neznam ni ja vise.... ubija me to sto puca kad se smota volan i krene polako nazad ili naprijed.... Isti problem ja imam. Identican. Stavio sam nove gewinde s novim lezajevima gore, nove odbojne gume. Evo sad doma imam komplet most s vilicama novim, novim selenima, nove kugle, spone i krajnici i gumice balans stange nosace motora. Sve ali sve! Kad to namontiram bas cu vidjeti da li se ista mijenja ali ako je kolega iz prvog posta vec sve to promijenio bojim se da necu postici nista. Mene također jako iritira to kad smotam volan i krenem u rikverc i pukne... Letvu volana nisam dirao ni nista jer nigdje ne curi ulje pa smatram da je jos ispravna, sto nemora biti tocno ali.. btw lazo puca tako isto i na autu od moje mame, sivi golf 4 , serijala visok ko koza. Tak da s gewindama nema veze Share this post Link to post Share on other sites
Damir 2 Posted November 5, 2009 Imam ja sličan problem, u biti skoro pa isti. Meni isto puca, samo dok motam i usporavam (npr. skretanje s ceste u dvorište). Nekaj kao pukne u predjelu ispod nogu. Moj bratić imao G3 GTi '96 imao isti problem. Kak je imao auto 5 godina nije uspio rješiti problem. Čak je išao u Zaprešić jednome mehaničaru, promjenili sve kaj su mislili da je mogući razlog....ništa Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted November 5, 2009 Imam ja sličan problem, u biti skoro pa isti. Meni isto puca, samo dok motam i usporavam (npr. skretanje s ceste u dvorište). Nekaj kao pukne u predjelu ispod nogu. Moj bratić imao G3 GTi '96 imao isti problem. Kak je imao auto 5 godina nije uspio rješiti problem. Čak je išao u Zaprešić jednome mehaničaru, promjenili sve kaj su mislili da je mogući razlog....ništa Meni se također dešava ista stvar. Usporavam i skrecem na svoj ulaz u dvoriste. Onaj klasičan plocnik snižen tamo gdje je ulaz..kuzite sta hocu reci. Taman dok mi auto dođe u neku vagu, kad sam na pola...nekako pukne! Share this post Link to post Share on other sites
zizz 0 Posted November 5, 2009 meni samo na mjestu puca kad se isparkiravam... kad smotam... i na tdiu i sad na cabriu.. smeta, al kad vidim da nisam jedini... naviknut cu se Share this post Link to post Share on other sites
sanel_g3 1 Posted November 5, 2009 meni isto puca na pregibima i kad primjer krečem s parkinga ,smotam i krećem onda pukne imam filing kao da se nešto odkvačilo koda zapinje nešto za nešto (ovo sam baš sročio),samo šta meni kad je auto suh onda ništa , čim ga operem ili sad kad je kiša pada odma puca , Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted November 5, 2009 Meni se također dešava ista stvar. Usporavam i skrecem na svoj ulaz u dvoriste. Onaj klasičan plocnik snižen tamo gdje je ulaz..kuzite sta hocu reci. Taman dok mi auto dođe u neku vagu, kad sam na pola...nekako pukne! to isto imam i ja na golfu 4 samo sto emni puca stalno i kad jace smotam kad skrecem itd. a nekad nista auto bio na dizalici sve pregledano, i sve ok nisam pametan sta raditi Share this post Link to post Share on other sites
Damir 2 Posted November 5, 2009 Meni se također dešava ista stvar. Usporavam i skrecem na svoj ulaz u dvoriste. Onaj klasičan plocnik snižen tamo gdje je ulaz..kuzite sta hocu reci. Taman dok mi auto dođe u neku vagu, kad sam na pola...nekako pukne! E da...mada je taj "ulazni rubnik" povišen od ceste nekih 2 cm, auto kao da dođe na vagu i još dok je malo jače smotan volan...kaBum. Mislim ne smeta to meni previše, ali sam se već bio zabrinuo da nije zupčasta letva Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted November 5, 2009 E da ...to je to! Neznam sto je i odakle je i nije mi to jasno. @mario-sto je pregledano na autu na dizalici? Mislim..sto je uopce bilo sumnjivo? Share this post Link to post Share on other sites
Vlajs 0 Posted November 5, 2009 Mozda pakne imaju lufta u nosacima. Tamo gdje su oni limici koji se mijenjaju zajedno sa paknama. Cini mi se da je neko pisao o tome vec na forumu. Share this post Link to post Share on other sites
Speedline 0 Posted November 5, 2009 možda puca ispod one gume na spoju kardana Share this post Link to post Share on other sites
Trojan 0 Posted November 5, 2009 Meni niš ne puca Još Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted November 5, 2009 Sta su to pakne na nosacima ? Nosacima motora pretpostavljam...one limene podloške velike kao ili !? Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted November 5, 2009 meni samo na mjestu puca kad se isparkiravam... kad smotam... i na tdiu i sad na cabriu.. smeta, al kad vidim da nisam jedini... naviknut cu se Potpuno ista stvar i kod mene Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted November 5, 2009 Gle koliko ljudi ima isti problem.. Stvarno neznam sto bi mogao biti moguci problem.. Ovih dana cu zamijenit sve moguce komponente i dijelove ovjesa pa da vidimo. Jos uvijek imam sanse izgubit ali.. Share this post Link to post Share on other sites
zizz 0 Posted November 5, 2009 Gle koliko ljudi ima isti problem.. Stvarno neznam sto bi mogao biti moguci problem.. Ovih dana cu zamijenit sve moguce komponente i dijelove ovjesa pa da vidimo. Jos uvijek imam sanse izgubit ali.. mozda homokineticki... nekak si na to sumnjam.... Share this post Link to post Share on other sites
Atrax 1 Posted November 5, 2009 mozda homokineticki... nekak si na to sumnjam.... e vidis jos to nisam izmjenuo... Share this post Link to post Share on other sites