3 3
smoki

Šta je s avatarima???

Recommended Posts

Potvrđena je moja teorija da ovakvi topici završavaju svađom i stvaraju loše odnose među članovima

Sad zamislite kako bi završilo glasanje o avatarima......

slazem se....ja neznam...al ovde svi nesto kukaju...sta je problem u je...i avatar stavit sliku auta a u signature stavljaj sta hoces...

Guest kimi1.8t
Potvrđena je moja teorija da ovakvi topici završavaju svađom i stvaraju loše odnose među članovima

slazem se....ja neznam...al ovde svi nesto kukaju...sta je problem u je...i avatar stavit sliku auta a u signature stavljaj sta hoces...

Lose odnose medju clanovima stvaraju oni koji imaju moc i koji si time daju pravo da odlucuju o tome sta je dobro a sta lose bez obzira da li je to ispravno ili ne.

Moje misljenje da forum ne cine ni admini ni moderatori ni slicni neki, nego svi oni clanovi koji jesu na forumu.

Pa valjda se i njih nesto treba pitati, bila to tako glupa stvar kao sto je glupi avatar.

Ili sam ja pogrijesio pa je forum necije vlasnistvo?

Ukoliko je to necije vlasnistvo, ja na ovom forumu vise necu napisati ni slovo.

Na VWCS si pokaza umjetnost moderiranja i provođenje pravila,nema šta :palacg šta se mene tiče nek minjaju odma funkcije mene i tebe al ja ne odlučujem o tome

Ako imaš/imate primjedbi na moj rad slobodno se žali/žalite

Psihijatar nema slobodan termin za mene,zva san,tako da če me opet morat liječit šank i žene,pomaže,provajte koji put ako niste :palacg

vwcs, za forum koji ima 15 aktivnih clanova u kojih se ubraja 3 administratora, nebi tribalo biti posla za mene! Ma i predpostavia sam, izlania si se tako brzo za minjanje stolice, budi covik pa odrzi ric, al dobro to je ono ljusko pa nemas sta nego se nasmijati i 2,3 puta glavom :ne2 !

Sta se mene tice pravila su da se postuju i ako je receno nek avatari budu takvi onda neka budu takvi!

Edited by mateo.split

a moj tata je najjaci tata na svijetu..... :lol:

ajmo se oko toga svadjati, bolje nego oko avatara.... ajd nemojte se zamarati time niti se svadjati, pa zar zbog avatara se prepirete ovdje? mislim da ima puno vise topica ovdje na vwcc na koje trebate trosit postove i pomagati drugima nego oko avatara....

uostalom, mislim da je sam smoki bio rekao kako je samo iznesao svoje misljenje te je na tome trebalo i ostati.... po meni, trebalo je taj post ostaviti i odmah ga lockati da se ljudi ne svadjaju oko gluposti..... :palacd

Dok ovo čitam jedna stvar mi pada na pamet i to mi je drago....vidim da većina naših članova ovog foruma nema velikih problema u životu, npr. ova recesija, rad, osiguravanje nekih uvjeta za život...... Drago mi je da vam je ovo jedan od većih problema...a i to se može lako riješit :mah

da nema moderatora i admina nebi bilo ni ovog foruma!!!!!!!

I zaključak je da imamo najbolje moderatore na net-u

mene to s avatarom ne j**** zato što ni nemam auto :rotfl a kad ga budem imo onda cu se žaliti po dobrom starom običaju.... :palacg

Pravila su kakva jesu. Kome ne paše, .....

Ej Pik ne vidim ti ni dio zadnjeg branika kak to prolazi u avataru!!! ha ha

Ma i predpostavia sam, izlania si se tako brzo za minjanje stolice, budi covik pa odrzi ric, al dobro to je ono ljusko pa nemas sta nego se nasmijati i 2,3 puta glavom :ne2 !

JA ROKO POCRNJA aka RROCADO PRI ZDRAVOJ SVIJESTI I PAMETI JAVNO IZNOSIM PRIJEDLOG DA MATEO PREUZME MOJU ULOGU MODERATORA !

Ja nemogu imenovat ni izabrat moderatore,da mogu odma bi sebe izbrisa a tebe imenova ,znači oni koji mogu odlučit sad imaju priliku meni oduzet a tebi dat moderatorske dužnosti,pošto vidim da ti smetam i da ti je to neka vrsta sna i patnje

Ja san čovik veči nego šta ti misliš ,i neman se ja tebi šta opravdavat,imaš ti još puno mlika pit da dođeš do mojih godina

Kad ste se registrirali na forum dobili ste upute da se upoznate s pravilima ili ste se bar jednom susreli s njima,znači imali ste priliku vidit pravila,ako vam se nisu svidila zašto ste onda tu,nitko vas nije prisilno dovea na forum,i nije forum javna kurva pa da pojedinci misle da je sve dopušteno,Svaki forum,svaka kuća,svako društvo,ekipa ima neka pravila kojih se pridržavaju,e pa ima ih i vwcc sviđalo se to vama ili ne

Sve odluke koje ste pokušali zajednički donit su završile svađom,zato forum ima administratore i moderatore da drže neki red i disciplinu

Ja odem u kafić i konobarica mi se ne sviđa ili je loša kava.....popijem,platim i više tamo ne idem,ima kafića fala bogu u ovoj lijepoj našoj

ima dana i kafana.... :)

aj roko ne piz*i :):vopi

Stvarno sam se suzdržavao da nešto napišem, al kad vidim čega ovdje ima, strašno. :bag:

Šta vi stvarno nemate pametnijeg posla u životu nego se borit oko *ebenog avatara? :mellow:

:zaboli kakav avatar mora bit, avatar nije poanta ovog foruma.

Žalim vas :(

Edited by TROJAN

Kad ste se registrirali na forum dobili ste upute da se upoznate s pravilima ili ste se bar jednom susreli s njima,znači imali ste priliku vidit pravila,ako vam se nisu svidila zašto ste onda tu,nitko vas nije prisilno dovea na forum,i nije forum javna kurva pa da pojedinci misle da je sve dopušteno,Svaki forum,svaka kuća,svako društvo,ekipa ima neka pravila kojih se pridržavaju,e pa ima ih i vwcc sviđalo se to vama ili ne

Sve odluke koje ste pokušali zajednički donit su završile svađom,zato forum ima administratore i moderatore da drže neki red i disciplinu

Ne postam često na forumu ali svakodnevno sam tu, i svaki dan se nađe netko novi sa nekim svojim prijedlogom. Svaka čast Roko, lijepo objašnjeno i ja ovo potpisujem. :respekt

Šta neču piiiidit,jbte led,tu se vatate ko pijan plota nekih avatara a ja ko budala pokušavan objasnit,onako kulturno,ma ajde moji,kome se ne sviđa forum i moderatori,nek se obrati na neka druga vrata,ima foruma i iskrica i fejsbuka,tamo stavljajte za avatare đinđe minđe,ovo je VWCC i želimo neki prepoznatljivi vizualni indentitet.....nismo vam uzeli kruh iz usta,ni odbili od plaće,imate par pravila kojih se morate pridržavat da bi ličilo sve ovo na nešto,a u ostalim segmentima imate slobodu izražavanja samo takvu

Ako ja nisan za ovo uklonite me odma,iden svojin puten ka i dosad,tu mi glumite nešto a kad prođete kraj mene neznate se ni javit,maca papala jezik,nije sve u ovom virtualnom svijetu,naučite živit malo i uživo

@ rajkec....imas nepropisni sig i avatar :lol:

jel mogu na 40% :)

ajde otvorite topic za x-mas više :)

jel mogu na 40% :)

ajde otvorite topic za x-mas više :)

Sine rajkoooo cekam te za sankom, moramo konacno vidit ko vise moze popit Dalmatinci ili Medimurci, lani je bilo nerjeseno :zivio

@Kolega Mateo smatram da si malo pretjerao!

Ako je icija ljudskost i postenje pod upitnikom na ovom forumu onda to zasigurno nije Rokova!

Iskaza se kao ljudina u 100 situacija i zato nemoj svasta pisat!

Izadi koji pit s Rokom vani ili na pice, zamoli ga za uslugu pa ces vidit o cemu pricam!

Ja osobno nebi ni za zivu glavu bija moderator na ovom forumu, jer to je postala kazna, a ne blagoslov s obzirom kakvi sve likovi dolaze u zadnje vrijeme!

Nije lako zadrzat zivce i svakom posebno odgovarat na kojekakve glupe upite na PM, po 100 puta upozoravat na iste propuste koje clanovi namjerno rade i mogu tako u nedogled....

Cinjenica je da je VWCC jedan od najboljih auto foruma u Hrvatskoj, i to ne samo zahvaljujuci clanovima vec i adminima, moderatorima i vodstvu kluba!

Stado bez pastira nebi dugo opstalo!

A u svakom stadu ima crnih ovaca kao sta je i slucaj s ovim forumom, hebiga neki s posebnom motivacijom jedva cekaju neku novu odluku vodstva kluba da mogu pizdit i napadat do mile volje, svi su oni junaci iza tipkovnice koji zele sve najbolje nasem kubu, da bas tako...

Srecom puno je vise normalnih clanova koji su sposobni rezonirat cinjenicu da sve odluke i pravila vodstvo kluba donosi radi poboljsanja kvalitete naseg foruma, a ne nekih svojih osobnih frustracija!

EOD

JA ROKO POCRNJA aka RROCADO PRI ZDRAVOJ SVIJESTI I PAMETI JAVNO IZNOSIM PRIJEDLOG DA MATEO PREUZME MOJU ULOGU MODERATORA !

Ja nemogu imenovat ni izabrat moderatore,da mogu odma bi sebe izbrisa a tebe imenova ,znači oni koji mogu odlučit sad imaju priliku meni oduzet a tebi dat moderatorske dužnosti,pošto vidim da ti smetam i da ti je to neka vrsta sna i patnje

Ja san čovik veči nego šta ti misliš ,i neman se ja tebi šta opravdavat,imaš ti još puno mlika pit da dođeš do mojih godina

Ja odem u kafić i konobarica mi se ne sviđa ili je loša kava.....popijem,platim i više tamo ne idem,ima kafića fala bogu u ovoj lijepoj našoj

ako ti neodlucujes o tome biti nebiti moderator onda se lipo nisi triba puvati ja ovo, ja ono, minjanje statusa. Ovde nije pitanje avatara i pravila jer ih se striktno drzim koliko mogu i umijem, falia jesam par puta, al tamo di falim gresku neponavljam istu! sta se tice avatar cim sam procita predstavljanje pravila koje je prezentira matavr6, isti dan sam si stavia avatar odgovarajucih pravila a nisan protestom mica avatare(da ih uopce nema) ka sta su neki makli!

ovde je kvaka da se roko pocrnja aka roccado nabrija i u tom trenu se obrusia na sve izrevoltiran cinjenicom da se clanovi jos bune (a nebi tribali).

Ja sam na to reagira i dodje do toga da ja imam jos puno mlika piti, hvala jer se stvarno trudim i pijem svaki dan mlika posteno, ma sigurno litra ipo prodje kroz mene, netrazim od tebe nikakva opravdanja nit ja znam jesi ili nisi covik jer te neznam, a forum mi nesluzi da ja procjenjivam ljude kakvi je ko!

na forum sam se registrira jer ja to zelim i pase mi!

sta se tice vlasti nezelim govoriti jer ce doc do velikih...svacega valjda :mellow:

Sine rajkoooo cekam te za sankom, moramo konacno vidit ko vise moze popit Dalmatinci ili Medimurci, lani je bilo nerjeseno :zivio

@Kolega Mateo smatram da si malo pretjerao!

Ako je icija ljudskost i postenje pod upitnikom na ovom forumu onda to zasigurno nije Rokova!

Iskaza se kao ljudina u 100 situacija i zato nemoj svasta pisat!

Izadi koji pit s Rokom vani ili na pice, zamoli ga za uslugu pa ces vidit o cemu pricam!

Ja osobno nebi ni za zivu glavu bija moderator na ovom forumu, jer to je postala kazna, a ne blagoslov s obzirom kakvi sve likovi dolaze u zadnje vrijeme!

Nije lako zadrzat zivce i svakom posebno odgovarat na kojekakve glupe upite na PM, po 100 puta upozoravat na iste propuste koje clanovi namjerno rade i mogu tako u nedogled....

Cinjenica je da je VWCC jedan od najboljih auto foruma u Hrvatskoj, i to ne samo zahvaljujuci clanovima vec i adminima, moderatorima i vodstvu kluba!

Stado bez pastira nebi dugo opstalo!

A u svakom stadu ima crnih ovaca kao sta je i slucaj s ovim forumom, hebiga neki s posebnom motivacijom jedva cekaju neku novu odluku vodstva kluba da mogu pizdit i napadat do mile volje, svi su oni junaci iza tipkovnice koji zele sve najbolje nasem kubu, da bas tako...

Srecom puno je vise normalnih clanova koji su sposobni rezonirat cinjenicu da sve odluke i pravila vodstvo kluba donosi radi poboljsanja kvalitete naseg foruma, a ne nekih svojih osobnih frustracija!

EOD

najgora stvar je eod jer eod dolazi tek kada se neke stvari rijese a to ovdi nije slucaj!

ka sta sam reka covika neznam nit forum moze posluziti za neku procjenu covika!

to jel on covik i jeli cini usluge njemu svaka cast... u to se neuplicem

a to da ja svasta pisem...nebih bas rekao, pisem odgovor na njegovo, kada je poceo "prozivati" osjecao sam se prozvanim i imam pravo odgovoriti, nek me netko uvjeri u suprotno

...ostalo sta si pisa stoji

lani je bilo neriješeno a bili smo samo ja i tonac :rotfl:rotfl

a ove godine dolazim s pojačanjem, samo trenirajte :zivio

Edited by rajkec

lani je bilo neriješeno a bili smo samo ja i tonac :rotfl:rotfl

a ove godine dolazim s pojačanjem, samo trenirajte :zivio

Haha, vidija si slike iz Trilja od proslog vikenda na forumu, trenira se punom parom i krajnje ozbiljno, jos malo triba poradit na nizinskim i visinskim pripremama, tj. penjanju na sank sa tri promila u krvi i padanju s istog! :lol2

Dosta OT-a, ipak je ovo topic o nevažnim sličicama :rotfl:rotfl

Samo dajte, vidimo se :vopi

dada evo ja uletio ko budala ali stvarno...roko moderator ima pravo u svoj ovoj priči ša se tiče s moga gledašta..evo tako nisam dugo postao lol čak 2 dana pa sam moro malo...:P

dada evo ja uletio ko budala ali stvarno...roko moderator ima pravo u svoj ovoj priči ša se tiče s moga gledišta..evo tako nisam dugo postao, lol ,čak 2 dana pa sam moro malo... :vozi

lol sori umjesto edit ovo evo pardon da se vidi da koristim edit pardon..

Edited by *Bela Zver*

I ja sam se na pocetku poceo bunit zbog nekih stvari,admini su za mene bili zlocesti decki koji meni hoce stetu napravit i potjerat me s foruma,sram ih bilo :rotfl:rotfl:rotfl

Al sam skuzio da su oni samo dobri ljudi koji nebi trebali provodit svoje dragocijeno vrijeme ovdje kako bi odrzavali red i disciplinu,al ipak to rade i svaka im cast. :palacg Zato im nemojte otezavat ionako tezak i nezahvalan posao :palacd

Moraju postojat neka pravila,zamisli si na sta bi forum licio da ih nema.Sigurno nebi bio jedan od jacih VW foruma u ovom dijelu europe.Osim toga nasi admini su jos i blagi kakvi su na ostalim forumima.Nasi ne kazljavaju za puno stvari koje bi trebali.

I da imam auto bilo bi mi drago da me neko na ulici skuzi i blicne ili trubne u znak pozdrava i to zahvaljujuci slici u mom avataru pomocu koje me prepoznao.Zahvaljujuci tom avataru i ja sam prepoznao par auta s foruma :)

3 3