3 3
smoki

Šta je s avatarima???

Recommended Posts

al mi se vidi auto i svi ga znaju,neznam u čemu je problem

ako se mora vidjet od naprijed stavit ću takvu sliku to je najmanji problem,a mogu ga i s guza ak ti to bolje paše :bleh

Edited by Emma

S druge strane, pred nekoliko mjeseci sam postavio oglas da tražim osobe koje su voljne na takav način pomoći u klubu....bilo bi sramotno da iznosim broj koliko ih se javilo, a još manje koliko ih se takvog posla uhvatilo...

pozdraVW

...a bash sam htio pitati sta je sa time... :rolleyes:

Fog naravno da kužim ja tu preglednost i sve to, ali onda je to trebala biti samo preporuka da se neke stvari poslože a ne naredba da nešto tako mora biti..ja sam osobo revoltiran najviše zbog toga jer nesmijem u svoje ime odlučivati kakakv avatar da stavim..

Opet uzimam kao primjer sebe, Fog ti si vidio moj auto i znaš u kakvom je trenutno stanju..Ova slika na mom avataru je jedna od boljih slika ako ne i najbolja slika trenutnog stanja ovoga auta i kao takvu sam ju postavio..Razlog zašto je na slici dio auta a ne cijeli kraj je zato jer je lijeva strana brušena, kitana, ravnata i tako to i nisam htio da se to vidi, samo sam našarafio štoplampu i slikao. Znači auto je po nečemu prepoznatljiv i avatar je uredan, a opet ne valja-to me najviše smeta!

... okretat avatare naopačke iz napakosti (uzeo sam ovo samo kao primjer revolta, nije ništa osobno ciljano), itd ...

Nisam ni shvatio da je osobno ciljano kao što nisi ni ti shvatio da je to dobra porcija zajebaye jer cilj okretanja avatara na par sati naopačke nije nikakav revolt ni napakost već čisti primjer da se uz malo mašte može napraviti cirkus savršeno poštujući pravila foruma.Osim toga mislim da bi bilo fer da si i ti kao gazda i uzor poslikaš auto iz drugog kuta iako ti avatar kao takav "služi svrsi" ali sjeti se tih 10 drugih koji će ga uzet za primjer i onda recnut svoj još malo.Šta češ,teško je povući crtu gdje počinje CIJELI auto, a gdje prestaje DIO auta zar ne :palacg ?Ja se u načelu slažem u potpunosti s pravilom cjelog auta i imam takav avatar od kako sam ovdje i to nije problem,ali volim slobodu izbora koje je ovdje sve manje. :zivio

Dajem život za forum po špagici! :lol2

fog-avatar ti je prema pravili koma :lol2

smokijev avatar je puno bolje, jer na tvom avataru nije auto ,tamo je maska, branik, farovi i retrovizor

volim slobodu izbora koje je ovdje sve manje. :zivio

E to je i glavna misao vodilja zbog koje sam otvorio ovaj topic! :zivio

Ta vaša sloboda izbora bi dovela do čega?

Ne možete ni u ovom topicu bit složni,mišljenja su podijeljena,svađate se,prepucavate,pod**bajete,i skoro svaki topic s nekim od vaših prijedloga završi svađom,neslaganjem,uvredama i lockanjem,uz par novih neprijateljstava i prijetečih pm-ova

I ne piiidite da nemate slobodu izbora jer imate topice i sa cicama i guzicama i s onim nečim između nogu,i za budne,i za pijane,i za trizne,i s lošom frizurom,i s ružnim autima,i s odvratnim slikama.....i ponavljam se stalno u tom objašnjavanju,al nema smisla.....vi bi 100%-tnu anarhiju

Jel toliki problem u avatar stavit sliku cijelog auta,primjeri su navedeni ovdje

Primjeri

a u signature možete ubacit te neke detalje koji vas napaljuju i očaravaju

automatski sam se javio tom adminu sto mi je izdo "zapovijed" stvarno sam se i ja tak osjeco

de reko sta je ovo,kake su to glupe akcije,frajer mi sam kaze nova pravila foruma

nisu to nikakve gluposti. Teska srca mako staru sliku namjerno zadnji dan..

http://img688.imageshack.us/img688/41/golf2avan.jpg

sliku sam prepravljo sto puta dok nisam doso do ove

admimistratorima svaka cast na odrzavanju foruma i nekog reda

na forumu :palacg Stvarno sam vidio svakake kirvaje od foruma, a kao ozbiljni neki,

ali pitanje te male slikice ovo je cak malo i smijesno

neznam sad ko je spomenio neku anketu ili glasovanje

oko takih stvari,mislim da bi to bilo ok ipak smo svi korisnici

zato je potpis XXL (vald nece i njega srezat) :lol2

I ja sam za anketu ali onda ce se opet naci netko pametan i zabraniti i to..ili ako se izglasa protiv pravila onda se nece nista dogodit... :palacd

ovo je ko u vrticu s nekima.....necu komentirati neke recenice ....al ovakve teme stvarno nemaju smisla....slobode imate kolko vam srce zeli,a smeta vam ovih par ogranicenja kaj svi imamo...na drugim forumima letis nakon 3 upozorenja,na nekima dobis warn radi bumpanja oglasa,na nekima dobis samo glupe komentare,na neke se uopce nemozes regati bez preporuke i mail adrese od providera...a vi tu nama onda tak vracate?????nije tak davno bila jedna revolta od par forumasa,otisli i napravili vlastiti forum gdje je sve dozvoljeno.....ne sjecam se bas....al brzo se ugasio....bas zbog toga jer nema ni reda ni neke discipline....

na vama je dal se budete tih pravila drzali ili ne....a da ne pisem o tome kak dugo bi forum kao forum bio aktivan da neki admini ne trose slobodno vrijeme za forum da uopce u funkciji ostaje,ili mi moderi ...kolko vremena i zivce trosimo da ovo nebu djeciji vrtic...????

hvala s moje strane na takvim kritikama jer vidim kolko vam je do naseg rada stalo.

nemoj tako ruzno, naravno da je stalo i svaka vam cast!

"zaposlite" jos moderatora i unaprijedite par moderatora i bit ce vam lakse, jer doti jedan se zali kako to radite free + satirete se!?

Ne žalimo se nego nas vi napadate ko da imamo plaću ko u saboru......ne tražimo ništa za uzvrat a dobivamo samo uvrede.Nemojte nas hvalit ni kudit.Pustite nas da radimo,provodimo pravila

Ne žalimo se nego nas vi napadate ko da imamo plaću ko u saboru......ne tražimo ništa za uzvrat a dobivamo samo uvrede.Nemojte nas hvalit ni kudit.Pustite nas da radimo,provodimo pravila

to "vi" nisu svi!

zalosno bi bilo da eto cim nesto nalozite sa su svi poslusni psici, forum cine clanovi a ne par administratora i moderatora

uvrede sankcionirajte prema svome pravilniku i ako nekome smeta pohvala onda nesto nije uredu s njim!

Amo do ujutro ovako

Pravila su jasna,treba ih se pridržavat i amen

Evo javno nudim zamjenu mog i tvog statusa na forumu,znači budi moderator umisto mene

Meni smeta pohvala i nešto nije u redu samnom,pošalji me psihijatru

Amo do ujutro ovako

Pravila su jasna,treba ih se pridržavat i amen

Evo javno nudim zamjenu mog i tvog statusa na forumu,znači budi moderator umisto mene

Meni smeta pohvala i nešto nije u redu samnom,pošalji me psihijatru

netribamo do ujutro, imam pametnijeg posla, nigdi na svitu nepostoji sistem rada ljudi koji savrseno pravilima funkcionira!

Jesi siguran da nudis zamjenu, ako si siguran ocekujem u narednih 24 sata da umisto clan pise moderatori i tebi obrnuto.

evo, neki ljudi kazu da je dobar, dobre preporuke, dobar status...MATIJEVIĆ VELJKO, dr.spec.psihijatar

Adresa

HR-21000 Split, Ljubićeva 10A

Telefon

+385 (0)21 460836

Djelatnosti

Psihijatar, Psihoterapeut

pozdrav

lockajte topic i gotovo... pravila su jasna i kraj price... za neke su pametna za neke nisu i svi znamo da ce se uvijek netko naci kome nece pasati...

roko naj se zivcirati... :zivio:zivio

ne dirajte mi rocca i jadya bem vam sunašce!

čim neko otvori ovakvu temu samo se svađate!

nevjerovatno al uvijek ih isti napadaju,pa dajte si mira više,kaj vam je,iz dana u dan se samo svađate,bit će od pomanjkanja seksa!

emmu za moda :rotfl

i još jednu aktivnu da nebude sama :)

Edited by rajkec

@ rajkec....imas nepropisni sig i avatar :lol:

zasto se radi avatara uvijek samo par javljaju a ne cijeli forum????vecina nema nis protiv kolko se vidi...

lockajte topic i gotovo... pravila su jasna i kraj price... za neke su pametna za neke nisu i svi znamo da ce se uvijek netko naci kome nece pasati...

roko naj se zivcirati... :zivio:zivio

Zaš bi odma lokot pa imaju ljudi pravo da se jadaju ako smatraju da stvari ne štimaju!

Zaš bi odma lokot pa imaju ljudi pravo da se jadaju ako smatraju da stvari ne štimaju!

imaju pravo na zalbu....al kad se netko samo na jedno te isto zali onda to vec postane dosadno...

emmu za moda :rotfl

i još jednu aktivnu da nebude sama :)

e da sam ja mod bilo bi dečkića preko koljena i po guzi :grrr:rotfl

al nemam ja živaca za to zato im se i divim :care

netribamo do ujutro, imam pametnijeg posla, nigdi na svitu nepostoji sistem rada ljudi koji savrseno pravilima funkcionira!

Jesi siguran da nudis zamjenu, ako si siguran ocekujem u narednih 24 sata da umisto clan pise moderatori i tebi obrnuto.

evo, neki ljudi kazu da je dobar, dobre preporuke, dobar status...MATIJEVIĆ VELJKO, dr.spec.psihijatar

Adresa

HR-21000 Split, Ljubićeva 10A

Telefon

+385 (0)21 460836

Djelatnosti

Psihijatar, Psihoterapeut

pozdrav

Na VWCS si pokaza umjetnost moderiranja i provođenje pravila,nema šta :palacg šta se mene tiče nek minjaju odma funkcije mene i tebe al ja ne odlučujem o tome

Ako imaš/imate primjedbi na moj rad slobodno se žali/žalite

Psihijatar nema slobodan termin za mene,zva san,tako da če me opet morat liječit šank i žene,pomaže,provajte koji put ako niste :palacg

Potvrđena je moja teorija da ovakvi topici završavaju svađom i stvaraju loše odnose među članovima

Sad zamislite kako bi završilo glasanje o avatarima......

3 3