Vuxa 0 Posted November 6, 2009 Stavi sliku, pa bum ti trubunl dok te vidim pjeske Share this post Link to post Share on other sites
Car GTI 0 Posted November 6, 2009 Stavi sliku, pa bum ti trubunl dok te vidim pjeske Moze susjed Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted November 6, 2009 ovake stvari su dosadile i bogu i vragu... Share this post Link to post Share on other sites
smoki 0 Posted November 6, 2009 neki s posebnom motivacijom jedva cekaju neku novu odluku vodstva kluba da mogu pizdit i napadat do mile volje, svi su oni junaci iza tipkovnice koji zele sve najbolje nasem kubu, da bas tako... Srecom puno je vise normalnih clanova Aha, znači ja nisam normalan i jak sam iza tipkovnice...ako ti tako kažeš, valjda me ti poznaješ! Opet ću ponovit da sam revoltiran ISKLJUČIVO činjenicom da smo primorani napraviti nešto bez opravdanog razloga, u ovom slučaju je to avatar..i opet ponavljam - hebe mi se za sličicu, rekoh nisam zbog nje ovdje..meni je zbog prava odabira A ja roka nisam nigdje prozvao jer ga poznajem i znam da je super lik..Fog je JEDINI dao odgovor na moje pitanje, no i to je nedorečeno ali opet ne prozivam ni njega.. Dakle šta se mene tiče može lock jer ovo ne vodi nikuda, samo sam htio vidjeti reakciju drugih a sve je otišlo u OT u smislu - tko sam ja da s*rem! Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted November 7, 2009 ......i uvik če otić u OT,jer puno ljudi = puno mišljenja i stavova.....zato postoje pravila i moderatori A ovaj avatar ne traži od vas nikakve financijske izdatke,nit vam otkida kruh od usta,znači u 2-3 klika mišem prilagodili ste se pravilima i to je cila filozofija A vi prozvani odrastite u snažne i čvrste ljude,ne dajte da vas par redaka s internet foruma u virtualnom svijetu skrene i omete s vašeg životnog cilja Share this post Link to post Share on other sites
smoki 0 Posted November 7, 2009 A vi prozvani odrastite u snažne i čvrste ljude,ne dajte da vas par redaka s internet foruma u virtualnom svijetu skrene i omete s vašeg životnog cilja ja u biti nemam životni cilj nego živim samo u virtualnom svijetu i jak sam iza tipkovnice.. tako su mi drugi rekli! Share this post Link to post Share on other sites
jady 5 Posted November 7, 2009 roko....nema smisla nekome jednu te istu stvar objasnjavati kad ne zeli razumjeti.....ili ne moze....ne kaze se bez veze "pametniji popusta".....ja odustajem od objasnjavanja Share this post Link to post Share on other sites
Guest voda-os Posted November 7, 2009 ja mislim i javno kažem da ovaj forum ima ono nešto, a da je sloboda pisanja u velikoj mjeri veća nego na bilo kojem drugom forumu, te da osobno sam trebao pobrati warna kazna i ostalog za neviđen broj puta, pa se to toleriralo... uostalom funkcija PM je koliko ja znam još uvijek u pogonu...te ja osobno ako nešto imam reći ili pitat nadležne pošaljem poruku dotičnoj osobi i u kratkom roku dobijem sve odgovore i ja happy, bez da smetam ostatku ekipe na ovom forumu ili podižem neke tabu teme... na forumu ima mali milion osoba kojima nevaljaju avatari ili potpisi...i to nije isprika da se GAZDI kaže e tebi nevalja avatar, ok nek mu nevalja, nitko nije savršen, al onda TI i ostali pokažite neku kulturu, i nemojte mislit ako je netko ovdje glavni da mi to mora biti uzor!!!! avatari i sami potpisi definitivno daju određenu sliku i karmu forumu, i činjenica da na nekim forumima nemaš mogućnost staviti osobni avatar a potpis mora biti striktno vezan uz tematiku foruma (tako da ovdje imamo ajme slobode)... pobogu pa danas ima toliko mobitela, fotića i ostalih uređaja, i da se od tolike tehnike nemože složiti neki uredan avatar pa nije mi jasno... ps-pogledajte moj avatar i potpis, koji je složen iz drek slika, uz malo igranja u photoshopu i sve izgleda uredno...toliko od mene Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted November 8, 2009 vidim da vecina dobro shvaca problematiku, ne samo konkretno s avatarima, nego opcenitu konstrukciju vodjenja bilo cega i postojanje populacije koja nece bit zadovoljna takvim vodjenjem. za one koji ipak to i dalje ne shvacaju, mislim da su potrebne neke dodatne zivotne skole i iskustva prepirke izmedju matea i roka smatram osobnima, no ako je mateo ipak toliko uvjeren u svoje mogucnosti, pomoci cu da roko ostane od rijeci, pa mogu ponuditi mateu rokovu ulogu moderatora na probni rok. Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted November 8, 2009 Ja san svoje reka......ako če ga to umirit nek obavlja tu dužnost Dakle ostajem čovik od riči Share this post Link to post Share on other sites
Gogi 0 Posted November 8, 2009 smoki, sta ucini, pobogu??? :lol2 dajte ljudi, sta vam je... kakvo mijenjanje moderatora, kakvi bakraci.... ajte vamo na ladnu pivicu, a moderatorske duznosti ostavite kako jesu jer ovako kako je do sada sve funkcionira kako bog zapovjeda... uostalom, toliko se svi bune oko avatara (i ja sam se bunio, priznajem) ali su ga skoro svi i promijenili tako da.......... Share this post Link to post Share on other sites
Medo-12v-VD 0 Posted November 8, 2009 cccc... ne samo šefa i stanicu nego i 3 kilometra pruge... svašta ćeš pročitat... Share this post Link to post Share on other sites
mateo.split 0 Posted November 8, 2009 mateo je malo reagira vise nego inace! Inace smatram da i ako bi se neke moderatorske i administratorske funkcije dodjeljivale, ima dosta ljudi ispred mene koji su to zasluzili! Mislim da je fer tako, a to ako mene ikad iko pozeli vise nego nekoga drugoga za moderatora naravno necu biti tetkica pa odbiti! pozdrav Share this post Link to post Share on other sites
Gogi 0 Posted November 8, 2009 moze li se napokon lockat ova tema? Share this post Link to post Share on other sites
Medo-12v-VD 0 Posted November 9, 2009 To će Mateo zlockat... Share this post Link to post Share on other sites
Gogi 0 Posted November 14, 2009 mateo ne obavlja svoje duznosti kako treba... ovaj topic je trebalo odavno lockat... btw. moram reci, umro bih da ne kazem...... koliko sam ja primjetio, novo pravilo o avatarima donijelo je to da sad pola osoba vise nema nikakav avatar...... to sam primjetio po primjeru - TheFog-a..... nekad bio avatar, a sad - 0.... Share this post Link to post Share on other sites
mateo.split 0 Posted November 14, 2009 nema mateo nikakve ovlasti svi ti tvrdoglavi sta nemaju avatar ce popustiti nekad a neki su jednostavno lijeni slikati i/ili staviti Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted November 14, 2009 nema mateo nikakve ovlasti svi ti tvrdoglavi sta nemaju avatar ce popustiti nekad a neki su jednostavno lijeni slikati i/ili staviti nisi se izjasnio, zelis li prihvatiti pogodnosti i odgovornosti moderatora? Share this post Link to post Share on other sites
Leo-st 5 Posted November 14, 2009 (edited) Dok ovo čitam jedna stvar mi pada na pamet i to mi je drago....vidim da većina naših članova ovog foruma nema velikih problema u životu, npr. ova recesija, rad, osiguravanje nekih uvjeta za život...... Drago mi je da vam je ovo jedan od većih problema...a i to se može lako riješit Petra za admin Ljudi moji al nemate vaznijih problema oko ovoga,manite se corava posla i prihvatite pravila,tu smo radi druzenja i svega a ne zbog svadje oko toga kako bi neka slika tribala izgledat. Gledajte projekte clanova i ubijajte vrime tu a ne ovdje na ovaj nacin!!!!!!!!!!!! Edited November 14, 2009 by Leo55 Share this post Link to post Share on other sites
Carlito 0 Posted November 16, 2009 nikad nisam razumijo svade oko pravila i smatram ih potpuno nepotrebnima.ljudi uzivajte u drugim temama i ne trosite vrijeme na bedastoce. Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted November 17, 2009 :zder Kasniš,odavno smo i poili i popili Share this post Link to post Share on other sites
Wild child 0 Posted November 17, 2009 Kasniš,odavno smo i poili i popili Kod mene za cugu i klopu ili ti ,ilo i pilo nikad nije kasno!!!! Aludirao sam na to da me ovi "pravilo-mrzci" dobrano zabavljaju..... Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted November 18, 2009 Kod mene za cugu i klopu ili ti ,ilo i pilo nikad nije kasno!!!! Aludirao sam na to da me ovi "pravilo-mrzci" dobrano zabavljaju..... Au,bash ljepo da si se i ti javio i prikljucio ovoj prljavoj raboti sto je odavna trebala biti lockana jer nema smisla,nego da priupitam,sta bi bilo da si se ti pokrio usima kad si se uclanio i predstavio svoj nick ''Wild child'' uz ostalo u ''Clanovima'' sto je zasmetalo Fogu pa ti je ne bas indirektno umjesto dobrodoslice i osnovnih uputa sta si eventualno falio (ne kazem da jesi!) sugerirao da mu se to nesvidja ''po njegovom''? Kako bi te danas poznavali (Pussy maybe?) da onda nisi mislio da imas pravo na nick po svom izboru i usprotivio se,a,''pravilo-postivacu?Lako se moglo desit da umjesto fuckin avatara bas MORAS imat nick kako se nekom diglo! Shame on you! PS:i ja samo aludiram,NHF!;ali vjeruj mi da si me sad zabavio vise nego svi postovi u ovom topicu! Live and prosper my friend!Peace... Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted November 18, 2009 mrkica, kakav si mi nocas ? Share this post Link to post Share on other sites