matija_vk 0 Posted November 5, 2009 bio na eko testu iii j..... navodno ima previse kisika(auspuh uredu) co2 donekle uredu!! sta napravit,gdje se sta steluje?? Share this post Link to post Share on other sites
Damir 2 Posted November 5, 2009 (edited) E sad, kolko ja znam (drugi neka isprave kaj pričam), na karburatoru kraj vijka za štelanje ler gasa je još jedan vijak za štelanje smjese, tj. omjer gorivo/zrak. To se štela prema eko testu tako da je savjet da odeš do majstora koji ima eko test i da ti to naštela edit: motor treba biti zagrijan na radnu temperaturu Edited November 5, 2009 by Damir Share this post Link to post Share on other sites
vr-turbo 0 Posted November 6, 2009 Reci ti onom tamo na tehničkom da kisik ne utječe na prolaznost na eko testu,bar koliko sam ja skužio frenda... jbg.vozim dizela pa se ne zamaram propisima za benzince a ako ipak utječe, Damir je napisao kaj najbolje napravit Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted November 8, 2009 Bolje visak kisika nego prevelik CO Ja bi toga steral u PM Share this post Link to post Share on other sites