tony_os 0 Posted April 3, 2014 imam ja vcds i kabel, povremeno sam u Os, možda čak i idući tjedan pa mogu ponijeti vcds i napraviti ti to, naravno ako ne riješiš do tada Saljen PM Share this post Link to post Share on other sites
MarkoTDI 0 Posted April 6, 2014 Pozdrav dečki.. Planiram si kupiti taj kabel za dijagnostiku pa me zanimaju neki stvari što se tiće toga.. Kao prvo da li neznalac ko ja koji baš o dijagnostici nezna preporucuje se da prčka oko toga ? Tj dal mogu uništiti kompjutor i da auto ne mrdne ? Koji kabel se preporucuje, vidim pise se nesto o kkl kablu ? Vidio sam po ebayu kablovi od 20 eura pa do 300 €. Moze posluziti ovaj od 30 € za brisanje intervala servisa i brisanje greski ? Share this post Link to post Share on other sites
gti-tdi 0 Posted April 7, 2014 Pozdrav dečki.. Planiram si kupiti taj kabel za dijagnostiku pa me zanimaju neki stvari što se tiće toga.. Kao prvo da li neznalac ko ja koji baš o dijagnostici nezna preporucuje se da prčka oko toga ? Tj dal mogu uništiti kompjutor i da auto ne mrdne ? Koji kabel se preporucuje, vidim pise se nesto o kkl kablu ? Vidio sam po ebayu kablovi od 20 eura pa do 300 €. Moze posluziti ovaj od 30 € za brisanje intervala servisa i brisanje greski ? Bilo koji kabel ce ti radit i sa ebaya i taj najskuplji.. samo ka uzimas pa zi da uzmes za win7 ili win5 jel ti nece raditi..neces nista zaj.. po kompjuteru..ja svoga redovito spajam Share this post Link to post Share on other sites
MarkoTDI 0 Posted April 7, 2014 Bilo koji kabel ce ti radit i sa ebaya i taj najskuplji.. samo ka uzimas pa zi da uzmes za win7 ili win5 jel ti nece raditi..neces nista zaj.. po kompjuteru..ja svoga redovito spajam Preporuka ? KKL kabel ? u pitanju je win7 Share this post Link to post Share on other sites
gti-tdi 0 Posted April 7, 2014 obd 2 kkl kabel bude neki bijelo plavi kabel, jer je tvoje auto obd2..mozes na ebayu kupit ali napisi kada trazis za win7 kabel inace ti nece radit. Share this post Link to post Share on other sites
Penic91 0 Posted April 7, 2014 jel ima neko da popravlja te kablove? moze i na pm se javit Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted April 8, 2014 Moze se i meni. imam kabal trazi da kupim licencu Share this post Link to post Share on other sites
gti-tdi 0 Posted April 8, 2014 To ti vag com trazi? Imas crackiranih na torrentu i radi onda odlicno Share this post Link to post Share on other sites
Dario_7R 34 Posted April 8, 2014 imam 10.6 sa kablom za prodat ,radi savrseno ,može se isprobat prije kupnje sebi sam uzeo orginal jer mi treba za mk7 Share this post Link to post Share on other sites
Dario_7R 34 Posted April 8, 2014 imam 10.6 sa kablom za prodat ,radi savrseno ,može se isprobat prije kupnje sebi sam uzeo orginal jer mi treba za mk7 nemam više prodan maloprije Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted April 8, 2014 To ti vag com trazi? Imas crackiranih na torrentu i radi onda odlicno daj me mal uputi. malo sam smotan sto se tog tice Share this post Link to post Share on other sites
gti-tdi 0 Posted April 8, 2014 daj me mal uputi. malo sam smotan sto se tog tice Vag ti trazi da ga registriras, al ti to nemozes jer ga nisi kupija ko ni ja Zato odes na google i trazis cracked vag com ili key tj kljuc..imam ja negdi upute za registraciju na usb-u pa mogu potrazis pa cu ti poslat na pm Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted April 8, 2014 Vag ti trazi da ga registriras, al ti to nemozes jer ga nisi kupija ko ni ja Zato odes na google i trazis cracked vag com ili key tj kljuc..imam ja negdi upute za registraciju na usb-u pa mogu potrazis pa cu ti poslat na pm pa hajd moze pa da probam. steta kabla da ga bacim hvala unaprijed Share this post Link to post Share on other sites
Jankkec 0 Posted June 13, 2014 Ima li neko pouzdani 409.1 vag-com koji ce mi radit na Win7 i biti dobro crackan. Ovaj koji sam dobio sa kineskim kabelom ne radi. Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted June 13, 2014 jbt vise nemos ni sexat bez vag coma Share this post Link to post Share on other sites
Beli 7 Posted June 13, 2014 imam ja jedan kojeg sam davno kupio radio je na xp.. ali sam prešao na licencirane, pa mi stoji u ladici... ako hoćeš javi se Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted June 14, 2014 imam i ja vin 7 i instakiranu virtualki s xp-om (manje mjesta zauzima) Beli daj mi kontakt i cjenu licencirane verzije u HR za kupit.... malo me ovo nervira a eto craftera iz 2010 nije moglo pokazat naziv greske Share this post Link to post Share on other sites
Jankkec 0 Posted June 14, 2014 Hmm zgleda da cu morat na XP. Imam neki stari laptop sa winXP al je brutalno prespor i baterija je mrtva pa bi radje na postenom laptopu to volio slozit. Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted June 15, 2014 Samo treba napravit virtual.machine i tamo inst. xp i na njega vag.com te zabranit pristup netu i radi. Share this post Link to post Share on other sites
sale6666 1 Posted June 15, 2014 a ima li neki vag com koji radi na win7 64bit Share this post Link to post Share on other sites
Jankkec 0 Posted June 15, 2014 Ma slozio sam danas sve na jen laptop koji je designed for win98 ali je gore ipak winXP i sve radi ali mi kod scana javi da imam neregistriranu verziju vag-coma pa bi trebo neki dobro scrackan vagcom 409.1 jer ovaj kaj imam nece da radi. i jos da pitam .... kad idem na scan imam samo (3B) passat B5, a moj je kao (3BG) Passat B5.5 pa dali bi trebao neki vag-com koji podrzava i moju liniju ili je to uredu. Trebo bi si ukljucit opciju da sam spusta i dize prozore kad drzim tipku na kljucu, iskodirat jos jedan kljuc i tak neke gluposti. Share this post Link to post Share on other sites
Beli 7 Posted June 15, 2014 ključ nemožeš kodirati jer nemožeš sa vag-comom dobiti login code i te opcije sa tim vag-comom nemožeš aktivirati.. taj koji imaš je ok za očitati greške i izbrisati i tu i tamo koju kalibraciju kod starijih auta napraviti Share this post Link to post Share on other sites
Jankkec 0 Posted June 15, 2014 Da primjetio sam da sa ovim nemrem nikaj, eventualno vidim neke opce informacije i vjerojatno moze greske ocitat ali u central lock nemrem opce uc veli "no response from controller" Ajmo dalje sto trebam napravit da to sve radi i da mogu sve ??? Ima li opce kakvo rijesenje ili treba pravi kabel ??? Share this post Link to post Share on other sites
Jankkec 0 Posted June 16, 2014 (edited) Oce li mi radit taj plavi kineski kabel (KKL ch341 chip) sa VCDS-lite. Oce li se desit da se zablokira kabel ili takve pzdarije i ocu li sa tim VCDS-lite moci pristupit vecem broju kontrolera ili trebam neki bolji kabel ??? Auto je Passat 3bg 1.9tdi Edited June 16, 2014 by Jankkec Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted June 16, 2014 Sa onim vcdsom iz group buy-a nisam mogo nista mnogo radit i onda je kolega ivan poslao kabel nekome u zg i vracen je kabel i sad su sva polja otvorena i rade ovisno o kojem se autu radi (starost)... beli javi na pp gdje u hr provjereno se moze kupit licencirani vcds Share this post Link to post Share on other sites