cheeboo 0 Posted November 11, 2009 Zanima me jel se da ogulit ova ''guma'' sa plastike iznad volana pocela se ljuštit valjda od sunce sta da se radi?? slika: http://i38.tinypic.com/359dah4.jpg hvala unaprijed na savjetima Share this post Link to post Share on other sites
tihca 0 Posted November 12, 2009 najbolje da ovu skineš,ošmirglaš grubljim pa finim papirom,te ju ofarbaš u sjajno crnu boju i odmah skineš onu oko radija i prekidača grijanja,tj. na središnjem grebenu ili kupi ovu iznad volana novu u servisu Share this post Link to post Share on other sites
cheeboo 0 Posted November 12, 2009 kaj su tak lose plastike? kak se skida ova iznad volana ukratko? i ove ostale? Share this post Link to post Share on other sites
Marco Polo 0 Posted November 12, 2009 (edited) Krivu plastiku sam ja zabrijao ovo ti nije baš lako skinut i da loše su plastike iako za ovu iznad volana još nisam čuo da je nekom se sjebala, al oko radia je standard jer je neka guma navučena na plastiku pa se guma sjebe Edited November 12, 2009 by Marco Polo Share this post Link to post Share on other sites
cheeboo 0 Posted November 12, 2009 ima ko neki link sa shemom skidanja plastika? nesto? help:) Share this post Link to post Share on other sites