Golf Mk1 1.6d 0 Posted November 13, 2009 (edited) Znaci kompletan za djelove,motor 1.6benzinac,84god,5vrata....bla bla bla vidite i sami,ako nekome nesto treba neka samo javi Edited May 17, 2010 by Golf Mk1 1.6d Share this post Link to post Share on other sites
Golf Mk1 1.6d 0 Posted November 13, 2009 Ja se ispricavam zbog PREVELIKIH slika po neznam koji put,ali borim se sa njima i nikako da nadjem pravu rezoluciju,mjenjam po neznam koji put stranice u nadi da cu dobit manje,ako nije problem smanjih ih onda bi zamolio da ostanu slike vidljive ali u manjem formatu jer ja neznam,a ako ne onda cu se i dalje borit dok neshvatim kako Share this post Link to post Share on other sites
Vix 0 Posted November 13, 2009 (edited) rezerviram: Prednja maska sa krom rubom 75kn Pretinci za prednja vrata sa utorom za zvucnike 40kn/kom i ratkape Edited November 13, 2009 by Vix Share this post Link to post Share on other sites
vwfreak 0 Posted November 13, 2009 to Golf mk1 1.6d.kolega armatura ti je već stigla al nikako ti poslat pm,javi sam ti se na oldschool.hr.sorry na OT-u Share this post Link to post Share on other sites
matija_cip 0 Posted November 13, 2009 e majstore kolko si dijelova prodao ? kolko je to trulo ? ima papire i el bi islo u kompletu, i cijena naravno... Share this post Link to post Share on other sites
Golf Mk1 1.6d 0 Posted November 14, 2009 nebi islo u kompletu jer papiri nisu cisti Prodana maska i pretinci sa zvucnicima-vixu Share this post Link to post Share on other sites
kico-ratstyle 0 Posted November 14, 2009 moze koja slika,.... i pozdravio te matej,.... bio u mom kraju danas.... rekord srebreni,... Share this post Link to post Share on other sites
Golf Mk1 1.6d 0 Posted November 14, 2009 alo kolega evo bas sam na tel razgovaro s njim a cega slika? jel dajes siceve samo za cash ili moze i neka zamjena? Share this post Link to post Share on other sites
kico-ratstyle 0 Posted November 15, 2009 eee to cemo se dogovorit,... zanima me kaj imas... rado bi vidio ukupnu sliku,.. mozda mi kaj upadne u oci,... Share this post Link to post Share on other sites
Golf Mk1 1.6d 0 Posted November 15, 2009 pozzz kolega,ma imam ti ja dva keca u djelovima pa mi moras rec kaj bi poslikam sutra detaljnije jer sad je mrak pa nemogu Share this post Link to post Share on other sites
Golf Mk1 1.6d 0 Posted November 15, 2009 doslo jos djelova Zadnja vrata bez brisaca,znaci stariji model sa zadnjim staklom 200kn Suvozaceva vrata 150kn hauba 100kn prednji farovi saturnus 75kn par maske prednje (nisu sa crom rubom) zadnje siroke lampe 100kn (saturnus) par prekidac brisaca+zmigavci 50kn DJELOVI ZA TRANSPORTERA (ovo je iz usluge) zadnja vrata sa sajbom 500kn prednja i zadnja sajba 150+100 prednji farovi 150 kiler 250 prekidaci zmgavaca i brisaca 100 da naglasim da auto ima crom rubove oko sajbi...do danjega pozzz Share this post Link to post Share on other sites
mika 0 Posted November 15, 2009 Zanimaju me neki djelovi, daj osposobi si PM. Share this post Link to post Share on other sites
Golf Mk1 1.6d 0 Posted November 15, 2009 salji kolega Share this post Link to post Share on other sites
kico-ratstyle 0 Posted November 15, 2009 (edited) nece ti poslat pm,... zadnja hauba me zanima??? Edited November 15, 2009 by kico-ratstyle Share this post Link to post Share on other sites
Golf Mk1 1.6d 0 Posted November 15, 2009 nece ti poslat pm,... zadnja hauba me zanima??? pa prazan mi je pm,zadnja hauba nije trula ni nista zelene je boje ima staklo ali nije predvidjena za brisac Share this post Link to post Share on other sites
mika 0 Posted November 15, 2009 salji kolega This member has chosen not to be contactable by the board Messenger This personal message has not been sent Share this post Link to post Share on other sites
Golf Mk1 1.6d 0 Posted November 15, 2009 This member has chosen not to be contactable by the board Messenger This personal message has not been sent pa nekuzim prazan je,nekuzim,nikad nije ni bio pun Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted November 15, 2009 netko od vas dvojice je blokirao onog drugog i nemozete si medjusobno slati poruke... Share this post Link to post Share on other sites
Golf Mk1 1.6d 0 Posted November 15, 2009 netko od vas dvojice je blokirao onog drugog i nemozete si medjusobno slati poruke... ma nisam nikoga blokiro,niti neznam kako se to radi Share this post Link to post Share on other sites
mika 0 Posted November 15, 2009 Odabrao si u postavkama opciju da te se nemože kontaktirat preko PM. Share this post Link to post Share on other sites
Golf Mk1 1.6d 0 Posted November 15, 2009 istina upm,neko je zblokiro par ljudi sa foruma,nis mi nije jasno,daj sad posaljite Share this post Link to post Share on other sites
kico-ratstyle 0 Posted November 15, 2009 jel bude koja slika za haubu zadnju?? Share this post Link to post Share on other sites
KR3MN1 van den BOSCH 0 Posted November 16, 2009 200kn za sve 4 nosače motora? Share this post Link to post Share on other sites
Golf Mk1 1.6d 0 Posted November 16, 2009 200kn za sve 4 nosače motora? vidjet cu jer treba skidat masinu a nemam bas mjesta ni mogucnosti kod frenda to radit Share this post Link to post Share on other sites
Golf Mk1 1.6d 0 Posted November 17, 2009 Prekidaci brisaca i zmigavaca isto smedje boje 130kn Rukohvati smedji 100kn i imam smedje plastike koje idu oko bravice za paljenje (gornja+donja) 50kn Share this post Link to post Share on other sites