0
Guest voda-os

e ovo je kec aždaja

Recommended Posts

Guest voda-os

prava vw snaga, vrijeme sve govori, uživajte

prava vw snaga, vrijeme sve govori, uživajte

Isusa ti vidim, e to je prava stvar, ma to je zver monstrum na kotacima.

Ima ko malo vise inf o tome????

Ne davno prije je unutra bio VR6 TURBO onda su isli dalje stavili R36,turbina je GT42 ,TT 4motion pogon sa haldex controllerom,sadasnje top vrijeme je 9.93

ja ga pratim bar 2 mjeseca,i svaki dan pogledam bar jedan video :zivio ali nista ljuće nisam vidio.. :palacg

Edited by IVAN_VXR

Ne davno prije je unutra bio VR6 TURBO onda su isli dalje stavili R36,turbina je GT42 ,TT 4motion pogon sa haldex controllerom,sadasnje top vrijeme je 9.93

ja ga pratim bar 2 mjeseca,i svaki dan pogledam bar jedan video :zivio ali nista ljuće nisam vidio.. :palacg

Ukucaj AME racing polo na gugl ili jutjub

R30 motor (R32 sa drugom radilicom) 1200KS na 800kg u 4motion.

Gledao sam ga u Njemačkoj na 300m mu se rasuo motor i tako je odvozio 10.1 inaće vozi 9 nešto sitno

Ukucaj AME racing polo na gugl ili jutjub

R30 motor (R32 sa drugom radilicom) 1200KS na 800kg u 4motion.

Gledao sam ga u Njemačkoj na 300m mu se rasuo motor i tako je odvozio 10.1 inaće vozi 9 nešto sitno

znam za njega,gledao sam dosta videa,mora ici opako,ali u njega ne ide sigurno OMV 100 :) mora nesto jace,a GT40 sa 2.75 bara je prica za sebe,naravno u pozitivnom smislu...

u svakom slucaju oba su pojave :palacg

ideee hebeno...

ali ovaj perin polo je joz zanimljiviji..kako baca auto po stazi strasno...

DA DA VR6 POWER to je ta njihova web stranica , strasna kompanija , sa jos strasnijim auto projektima...

mali of:

ALI NEMOJTE ME KRIVO SHVATIT ALI MISLIM DA NIJEDAN VW NA SVIJETU SE NEMOZE POREDIT DA DAHLBACK CETVORKOM, mada i ovaj polo je strahota od auta.... :palacg

Meni je kec brutalniji...zvuk kolje!!! :palci

da covjece vristi ko motor :)

Guest voda-os
mali of:

ALI NEMOJTE ME KRIVO SHVATIT ALI MISLIM DA NIJEDAN VW NA SVIJETU SE NEMOZE POREDIT DA DAHLBACK CETVORKOM, mada i ovaj polo je strahota od auta.... :palacg

ma sve su to zvijeri, nisam te krivo shvatio, ali mislim da je dahlbackov golf neki drugi svijet, prvenstveno zato što je auto rađen za stazu, zavoje itd...istina i za drag može, izvlači koliko nekih 900ks, ovisi o turbo postavkama, što je fascinantno, međutim kec prvenstveno je za mene autina, s tim stat u grad pa mlatit tatine sineke - neprocjenjivo :rotfl

ma sve su to zvijeri, nisam te krivo shvatio, ali mislim da je dahlbackov golf neki drugi svijet, prvenstveno zato što je auto rađen za stazu, zavoje itd...istina i za drag može, izvlači koliko nekih 900ks, ovisi o turbo postavkama, što je fascinantno, međutim kec prvenstveno je za mene autina, s tim stat u grad pa mlatit tatine sineke - neprocjenjivo :rotfl

dahlback je nekad davno imao 900ks, sad ima jako jako 1200+, ma slazem se sa tobom jedan je napravljen za 402, drugi za stazu i zavoje , sve ima svoje,

e to je to , PUHAT SA TIM KECOM BABINE Q-7-CE, X5, I SLICNO , BRAVO CARE MOJ FAKAT

NEPROCJENLJIVO :palacg

0