Guest voda-os Posted November 13, 2009 prava vw snaga, vrijeme sve govori, uživajte Share this post Link to post Share on other sites
Denis_TDI 0 Posted November 13, 2009 prava vw snaga, vrijeme sve govori, uživajte Isusa ti vidim, e to je prava stvar, ma to je zver monstrum na kotacima. Ima ko malo vise inf o tome???? Share this post Link to post Share on other sites
Guest voda-os Posted November 13, 2009 eo ovako, na njihovoj stranici sam uspio naći informaciju da je to R38!!! turbo unutra, podvozje od audi tt-a, felge također... eo i par slikica te aždaje: a tko zna njemački link na njihovu stranicu: http://kuehnel-concepts.de/index.php?optio...6&Itemid=56 Share this post Link to post Share on other sites
IVAN_VXR 0 Posted November 13, 2009 (edited) Ne davno prije je unutra bio VR6 TURBO onda su isli dalje stavili R36,turbina je GT42 ,TT 4motion pogon sa haldex controllerom,sadasnje top vrijeme je 9.93 ja ga pratim bar 2 mjeseca,i svaki dan pogledam bar jedan video ali nista ljuće nisam vidio.. Edited November 13, 2009 by IVAN_VXR Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted November 14, 2009 imaš topic za filmiće! Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted November 14, 2009 Ne davno prije je unutra bio VR6 TURBO onda su isli dalje stavili R36,turbina je GT42 ,TT 4motion pogon sa haldex controllerom,sadasnje top vrijeme je 9.93 ja ga pratim bar 2 mjeseca,i svaki dan pogledam bar jedan video ali nista ljuće nisam vidio.. Ukucaj AME racing polo na gugl ili jutjub R30 motor (R32 sa drugom radilicom) 1200KS na 800kg u 4motion. Gledao sam ga u Njemačkoj na 300m mu se rasuo motor i tako je odvozio 10.1 inaće vozi 9 nešto sitno Share this post Link to post Share on other sites
smoki 0 Posted November 14, 2009 Meni je kec brutalniji...zvuk kolje!!! Share this post Link to post Share on other sites
IVAN_VXR 0 Posted November 14, 2009 Ukucaj AME racing polo na gugl ili jutjub R30 motor (R32 sa drugom radilicom) 1200KS na 800kg u 4motion. Gledao sam ga u Njemačkoj na 300m mu se rasuo motor i tako je odvozio 10.1 inaće vozi 9 nešto sitno znam za njega,gledao sam dosta videa,mora ici opako,ali u njega ne ide sigurno OMV 100 mora nesto jace,a GT40 sa 2.75 bara je prica za sebe,naravno u pozitivnom smislu... u svakom slucaju oba su pojave Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted November 14, 2009 ideee hebeno... ali ovaj perin polo je joz zanimljiviji..kako baca auto po stazi strasno... Share this post Link to post Share on other sites
Ivx 0 Posted November 14, 2009 Kaj nije taj polo bio 1.8 16v? Isto je išao 9.5.. Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted November 15, 2009 WEEEEE HAAAA!!!! Share this post Link to post Share on other sites
DOHC 16 V 0 Posted November 15, 2009 taj polo AME RACING OD 1200KS JE 1.9 TDI A ONAJ DRUGI JE MOTOSO R36 Share this post Link to post Share on other sites
VR6 POWER 0 Posted November 15, 2009 http://www.ame-racing.de/dragracer/galerie..._Dragster.shtml Share this post Link to post Share on other sites
DOHC 16 V 0 Posted November 15, 2009 DA DA VR6 POWER to je ta njihova web stranica , strasna kompanija , sa jos strasnijim auto projektima... mali of: ALI NEMOJTE ME KRIVO SHVATIT ALI MISLIM DA NIJEDAN VW NA SVIJETU SE NEMOZE POREDIT DA DAHLBACK CETVORKOM, mada i ovaj polo je strahota od auta.... Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted November 15, 2009 Meni je kec brutalniji...zvuk kolje!!! da covjece vristi ko motor Share this post Link to post Share on other sites
Guest voda-os Posted November 27, 2009 mali of: ALI NEMOJTE ME KRIVO SHVATIT ALI MISLIM DA NIJEDAN VW NA SVIJETU SE NEMOZE POREDIT DA DAHLBACK CETVORKOM, mada i ovaj polo je strahota od auta.... ma sve su to zvijeri, nisam te krivo shvatio, ali mislim da je dahlbackov golf neki drugi svijet, prvenstveno zato što je auto rađen za stazu, zavoje itd...istina i za drag može, izvlači koliko nekih 900ks, ovisi o turbo postavkama, što je fascinantno, međutim kec prvenstveno je za mene autina, s tim stat u grad pa mlatit tatine sineke - neprocjenjivo Share this post Link to post Share on other sites
DOHC 16 V 0 Posted November 27, 2009 ma sve su to zvijeri, nisam te krivo shvatio, ali mislim da je dahlbackov golf neki drugi svijet, prvenstveno zato što je auto rađen za stazu, zavoje itd...istina i za drag može, izvlači koliko nekih 900ks, ovisi o turbo postavkama, što je fascinantno, međutim kec prvenstveno je za mene autina, s tim stat u grad pa mlatit tatine sineke - neprocjenjivo dahlback je nekad davno imao 900ks, sad ima jako jako 1200+, ma slazem se sa tobom jedan je napravljen za 402, drugi za stazu i zavoje , sve ima svoje, e to je to , PUHAT SA TIM KECOM BABINE Q-7-CE, X5, I SLICNO , BRAVO CARE MOJ FAKAT NEPROCJENLJIVO Share this post Link to post Share on other sites
MarkoŠb 0 Posted November 27, 2009 Meni je ovo jeben video Share this post Link to post Share on other sites