1 1
filip

Hitno trebam pomoć

Recommended Posts

Nalazim se trenutno u Zagrebu, pokido mi se auto. Imam Golfa 3 1,9 TD. Ajd molim vas da netko ostavi broj mobitela da ga nazovem tko bi mi mogao pomoći. Inače nisam iz zagreba i trebao bih sada krenit kući, a nemogu. Molim vas, što prije!!!

di si zapeo?na kojem području,možda ti je neko blizu od ekipe

di si zapeo?na kojem području,možda ti je neko blizu od ekipe

Zapeo sam kod Jaruna. Točnije, stojim pored znaka na kojem piše "Staglišće i jarun". Pored mene je Jarunska tržnica.

bude ti se sad neko javio od ekipe bez brige budi

Zapeo sam kod Jaruna. Točnije, stojim pored znaka na kojem piše "Staglišće i jarun". Pored mene je Jarunska tržnica.

javi se ledenom g60 on ti je blizu

javi se ledenom g60 on ti je blizu

Aj ako možeš ostavit broj od ledenog g60 ako imaš. Zvao sam sada Lazu pa mi je rekao nešto pomoći. U slušaju da neuspijemo nešto iskemijat da se mogu obratit ledenom. Hvala!!!

Ej ljudi eo mene kod kuće. Uspio sam doći. Ošo je ležaj na alternatoru. Svratio sam jutros do Tomislava u radionu pa je on prerezo remen i reko da mogu sad bez problema ić do kuće samo da ne palim svjetla, ventilaciju, radio.... Eto, još se jednom zahvaljujem puno svima koji su mi pomogli, posebno Lazi i Tomislavu! :D

jel imaš klimu???????ak nemaš ne znam tko ti onda vrti pumpu vode ako ti je prerezan remen alternatora????? naravno ako se radi o g3 td iz profila?

:rolleyes::rolleyes::mellow:

golf 3 td i klima? jel to postoji? td je stari diesel sa 75ks...

da naravno,barem tako kaže AUTODATA,bio swam siguran da remen alternatora pokreće pumpu vode,al reku idem se uvjerit u auto datu dali ima još koja kombinacija i ima s klimom,onda ide remen od serva na radilicu,pumpu vode...

čekam vlasnika da napiše tko mu je vrtio pumpu vode????? :zivio

golf 3 td i klima? jel to postoji? td je stari diesel sa 75ks...

Eto nemres vjerovat al to ga je i spasilo.. Ima klimu :palacg

Uglavnom eto mislio sam da mozda nekaj skombiniramo,dosao sam pogledali smo i dogovorio se sa Sma da mu ostavimo auto ispred ducan.Ja odfurao covjeka kod rodbine na Maksimir i dalje svojim putem.Uglavnom SMA je bez obzira na neradni dan pomogao kao i uvijek!! :respekt

hej oprostite što nisam prije odgovaro, al jučer čim sam ovo bio napiso i jeo, uzeo sam ključ u ruke i bacio se na posao... B) Uglavnom, otišla je samo ona remenica na alternatoru pa se ona okretala a osovina od alternatora praktički stojala u mjestu. Danas moram nabavit ključ da skinem i stavim novu remenicu i sve 5.

Klimu imam tako da sva sreća sve je dobro prošlo do kuće osim što me policija zaustavila usput jer nisam imo upaljena svijetla :D . Iako sam mu sve objasnio i pokazao remena napiso mi upozorenje. :drot:excl:

1 1