filip 0 Posted November 14, 2009 Nalazim se trenutno u Zagrebu, pokido mi se auto. Imam Golfa 3 1,9 TD. Ajd molim vas da netko ostavi broj mobitela da ga nazovem tko bi mi mogao pomoći. Inače nisam iz zagreba i trebao bih sada krenit kući, a nemogu. Molim vas, što prije!!! Share this post Link to post Share on other sites
Emma 0 Posted November 14, 2009 di si zapeo?na kojem području,možda ti je neko blizu od ekipe Share this post Link to post Share on other sites
filip 0 Posted November 14, 2009 di si zapeo?na kojem području,možda ti je neko blizu od ekipe Zapeo sam kod Jaruna. Točnije, stojim pored znaka na kojem piše "Staglišće i jarun". Pored mene je Jarunska tržnica. Share this post Link to post Share on other sites
Emma 0 Posted November 14, 2009 bude ti se sad neko javio od ekipe bez brige budi Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted November 14, 2009 Zovi,da vidim kaj se moze 098480046 Share this post Link to post Share on other sites
TOMZG 1 Posted November 14, 2009 Zapeo sam kod Jaruna. Točnije, stojim pored znaka na kojem piše "Staglišće i jarun". Pored mene je Jarunska tržnica. javi se ledenom g60 on ti je blizu Share this post Link to post Share on other sites
filip 0 Posted November 14, 2009 javi se ledenom g60 on ti je blizu Aj ako možeš ostavit broj od ledenog g60 ako imaš. Zvao sam sada Lazu pa mi je rekao nešto pomoći. U slušaju da neuspijemo nešto iskemijat da se mogu obratit ledenom. Hvala!!! Share this post Link to post Share on other sites
TOMZG 1 Posted November 14, 2009 092-2404-120 tomislav Share this post Link to post Share on other sites
frenki sdi 0 Posted November 14, 2009 Filipe javi kako je prošlo! Share this post Link to post Share on other sites
filip 0 Posted November 15, 2009 Ej ljudi eo mene kod kuće. Uspio sam doći. Ošo je ležaj na alternatoru. Svratio sam jutros do Tomislava u radionu pa je on prerezo remen i reko da mogu sad bez problema ić do kuće samo da ne palim svjetla, ventilaciju, radio.... Eto, još se jednom zahvaljujem puno svima koji su mi pomogli, posebno Lazi i Tomislavu! Share this post Link to post Share on other sites
Dac 1 Posted November 15, 2009 jel imaš klimu???????ak nemaš ne znam tko ti onda vrti pumpu vode ako ti je prerezan remen alternatora????? naravno ako se radi o g3 td iz profila? Share this post Link to post Share on other sites
RS G60 0 Posted November 15, 2009 golf 3 td i klima? jel to postoji? td je stari diesel sa 75ks... Share this post Link to post Share on other sites
mateo.split 0 Posted November 15, 2009 svaka cast na pomoci momku..ovde se vidi dobrota i milost ljudi vwscene! Share this post Link to post Share on other sites
Dac 1 Posted November 15, 2009 golf 3 td i klima? jel to postoji? td je stari diesel sa 75ks... da naravno,barem tako kaže AUTODATA,bio swam siguran da remen alternatora pokreće pumpu vode,al reku idem se uvjerit u auto datu dali ima još koja kombinacija i ima s klimom,onda ide remen od serva na radilicu,pumpu vode... čekam vlasnika da napiše tko mu je vrtio pumpu vode????? Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted November 15, 2009 golf 3 td i klima? jel to postoji? td je stari diesel sa 75ks... Eto nemres vjerovat al to ga je i spasilo.. Ima klimu Uglavnom eto mislio sam da mozda nekaj skombiniramo,dosao sam pogledali smo i dogovorio se sa Sma da mu ostavimo auto ispred ducan.Ja odfurao covjeka kod rodbine na Maksimir i dalje svojim putem.Uglavnom SMA je bez obzira na neradni dan pomogao kao i uvijek!! Share this post Link to post Share on other sites
RS G60 0 Posted November 15, 2009 vidis to nisam znao sa td-a Share this post Link to post Share on other sites
KR3MN1 van den BOSCH 0 Posted November 16, 2009 LAZO ti si moj CAR! Share this post Link to post Share on other sites
filip 0 Posted November 16, 2009 hej oprostite što nisam prije odgovaro, al jučer čim sam ovo bio napiso i jeo, uzeo sam ključ u ruke i bacio se na posao... Uglavnom, otišla je samo ona remenica na alternatoru pa se ona okretala a osovina od alternatora praktički stojala u mjestu. Danas moram nabavit ključ da skinem i stavim novu remenicu i sve 5. Klimu imam tako da sva sreća sve je dobro prošlo do kuće osim što me policija zaustavila usput jer nisam imo upaljena svijetla . Iako sam mu sve objasnio i pokazao remena napiso mi upozorenje. Share this post Link to post Share on other sites