HgsDodo 0 Posted November 24, 2009 Poz.. Ovak trazim prijedloge sta da mu radim.. nest sam negdje procito i ljudi kazu da na tom motoru neke stvari vriste za promijenom. I sad mene zanima sto da mu radim da bude malo veseliji!! Zahvaljujem! Share this post Link to post Share on other sites
Guest kimi1.8t Posted November 24, 2009 Poz.. Ovak trazim prijedloge sta da mu radim.. nest sam negdje procito i ljudi kazu da na tom motoru neke stvari vriste za promijenom. I sad mene zanima sto da mu radim da bude malo veseliji!! Zahvaljujem! Olaksaj zamasnjak, stavi druge bregaste i auspuh 4u1 ili 4-2-1 sa fi 60mm, izbaci katalizator, stavi regulator pritiska goriva od 4bara i na kraju..........chip. Sa svim ovim ce biti puno veseliji Share this post Link to post Share on other sites
Petar 001 0 Posted November 24, 2009 ABF samo Chip i vec ce bit veseliji ! Ima tema po forumu da su zaguseni ITD Share this post Link to post Share on other sites
Bolc 0 Posted November 24, 2009 Mislim da kod abf-a dođu ispušne grane 4 u 1 staviš mu čip koji kolega prodaje i bit ćeš više nego zadovoljan http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....mp;#entry339601 ima ga kolega na svom mk3 i više je nego zadovoljan Share this post Link to post Share on other sites
HgsDodo 0 Posted November 24, 2009 granu imam katalizatora nema stovise ausfuf je skroz otvoren sve protocno.. brege od cega??? to me zanima. i regulator dal ima bas njegov od 4 bara il moram kemijat? Share this post Link to post Share on other sites
LamaMk1 0 Posted November 24, 2009 granu imam katalizatora nema stovise ausfuf je skroz otvoren sve protocno.. brege od cega??? to me zanima. i regulator dal ima bas njegov od 4 bara il moram kemijat? samo cip stavi bit ces zadovoljan... Share this post Link to post Share on other sites
Guest kimi1.8t Posted November 26, 2009 granu imam katalizatora nema stovise ausfuf je skroz otvoren sve protocno.. brege od cega??? to me zanima. i regulator dal ima bas njegov od 4 bara il moram kemijat? Regulator tlaka od VR6, a bregaste Schrick: http://cgi.ebay.de/VW-Golf-16V-Sport-Nocke...=item518be3f3a7 Chip mozes kupiti kod mene. Share this post Link to post Share on other sites
Al_Galone 0 Posted January 14, 2010 Znaci regulator goriva na VR6 je 4 bara i to bude odgovaralo ba ABF koliki je fabricki FPR na ABF? Do koje granice je sigurno ici sa olaksavanjem zamajca? Do koliko KG? Share this post Link to post Share on other sites
G-Unit 32 Posted January 14, 2010 (edited) Regulator seriski na abf-u je 3 bar, a zamajac po potrebi ( zavisi za koju namjenu ) mislim da ispod 3 kg netreba Edited January 14, 2010 by G-Unit Share this post Link to post Share on other sites
Al_Galone 0 Posted January 15, 2010 Super znaci VR6 FPR na 4bara i naravno mapiranje shodno tome! Jel neko ima neku preporuku za izduvnu granu na ABF-a ali u golfa dvojku? Isplatili se kupovati ove sa ebay-a ili ima neka provjerena varijanta. Share this post Link to post Share on other sites
Petar_im 0 Posted January 15, 2010 Hm....ja imam sve lonce na autu katalizator i serijskog ABF-a i dovede me od točke A do točke B Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted January 15, 2010 Petar.... On ti nevoli taj čuning i te fore.... Samo ti stavi bregaste, čip, map i ispušnu i cepaj! El sam pametan..... Share this post Link to post Share on other sites
green devil 0 Posted January 15, 2010 (edited) Regulator seriski na abf-u je 3 bar, a zamajac po potrebi ( zavisi za koju namjenu ) mislim da ispod 3 kg netreba ako je abf i mjenjac na sajle zamašnjak ima 10kg nebude išao na 3kg!! a kod mjenjaca na poluge ide s 5kg na 2.5 bez beda!! Edited January 15, 2010 by green devil Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted January 15, 2010 Nevalja se s zamašnjakom igrat, ako se razleti može ozljedit i tebe i ljude oko tebe... Nedaj Bože! Dali ti to stvarno treba? Share this post Link to post Share on other sites
Al_Galone 0 Posted January 15, 2010 Auto je za SR prvenstveno ali je every day car mjenjac je od golfa 2 dizel (4brzine) na polugice tako da sam miran sa 3,5kg Niko nista ne govori za ispusnu?????? Share this post Link to post Share on other sites
Typhoon 0 Posted January 17, 2010 Izduvna grana: http://siteground143.com/~raceland/eshop/c...9d16d27d5baa5de ABF-ov zamajac je težak 9,7 kg i teško da se može skinuti ispod 5 kg... Koliko se sjećam u Auto data-i stoji da VR i ABF imaju isti regulator pritiska goriva. Prijatelj vozi ABF-a sa SLS-ovim chip-om i auto zaista ide extra. Chip je već predviđen i za jače bregaste, blok je dignut na 7900 obrtaja. Luda kuća je kako se auto vrti... Share this post Link to post Share on other sites
Guest kimi1.8t Posted January 17, 2010 (edited) Izduvna grana: http://siteground143.com/~raceland/eshop/c...9d16d27d5baa5de ABF-ov zamajac je teak 9,7 kg i teko da se moe skinuti ispod 5 kg... Koliko se sjećam u Auto data-i stoji da VR i ABF imaju isti regulator pritiska goriva. Prijatelj vozi ABF-a sa SLS-ovim chip-om i auto zaista ide extra. Chip je već predviđen i za jače bregaste, blok je dignut na 7900 obrtaja. Luda kuća je kako se auto vrti... Regulaturi nisu isti. ABF - 037 133 035C - 3bara VR - 078 133 534C - 4bara Edited January 17, 2010 by kimi1.8t Share this post Link to post Share on other sites
Al_Galone 0 Posted January 17, 2010 Izduvna grana: http://siteground143.com/~raceland/eshop/c...9d16d27d5baa5de ABF-ov zamajac je težak 9,7 kg i teško da se može skinuti ispod 5 kg... Koliko se sjećam u Auto data-i stoji da VR i ABF imaju isti regulator pritiska goriva. Prijatelj vozi ABF-a sa SLS-ovim chip-om i auto zaista ide extra. Chip je već predviđen i za jače bregaste, blok je dignut na 7900 obrtaja. Luda kuća je kako se auto vrti... KOd mene nece biti zamajac od ABF-a,vec imam od 16v KR zamajac koji je 3,5kg Sto se tice cipa ja cu ici na live mapu tako da ce to biti bolje nego SLS Share this post Link to post Share on other sites
Typhoon 0 Posted January 17, 2010 Kod koga ćeš raditi remap? Share this post Link to post Share on other sites
Al_Galone 0 Posted January 17, 2010 SM Chip Tuning Gradiska Share this post Link to post Share on other sites
Bolc 0 Posted January 17, 2010 Sto se tice cipa ja cu ici na live mapu tako da ce to biti bolje nego SLS Zbog čega si zaključio da je bolji od sls-a Share this post Link to post Share on other sites
LamaMk1 0 Posted January 17, 2010 Sto se tice cipa ja cu ici na live mapu tako da ce to biti bolje nego SLS Zbog čega si zaključio da je bolji od sls-a live mapa je uvijek bolja i tocnija od genericke, jer SLS nezna tocno sta sve on ima u motoru i koje su prerade... btw, ne pise bezveze uz genericke chipove za koje sve stvari je radjen. ne sumnjam da bi sa live mapom mogao bolje raditi i ostvariti vecu snagu. Share this post Link to post Share on other sites
Al_Galone 0 Posted January 18, 2010 Sto se tice cipa ja cu ici na live mapu tako da ce to biti bolje nego SLS Zbog čega si zaključio da je bolji od sls-a Prvenstveno radi ovoga sto je napisao Lama a takodjer radi toga sto vjerujem SM chipu i njegovoj kvaliteti rada i znam 100% da ce ostvariti bolji rezultat nego bilo koji gotovi chip, jer ce ovo biti jedinstvena mapa za moje auto uradjena na valjcima i na pravoj cesti. Na motoru ce biti uradjena glava,olaksani zamajac,FPR na 4bar,ispuh na 60mm i CAI mislim da to najbolje moze objediniti jedna live mapa. Mozda sam preoptimistican ali ne ocekujem nista ispod 180KS kad bude odradjeno sve postavim graphove sa dyno. Share this post Link to post Share on other sites