TheFog 1 Posted November 27, 2009 VOLKSWAGEN XMAS PARTY 2009 by Volkswagen Club Croatia 19.12.2009. s početkom u 20h u caffe baru "Palma" na Baniji u Karlovcu, kod Bille (isto mjesto kao i svih prethodnih godina). Dragi prijatelji, poštovani članovi kluba, iskrena mi je čast, a jos veće zadovoljstvo, pozvati Vas na posljednji organizirani događaj kluba u ovoj sezoni, a meni osobno najdraži - "VW X-mas party"! Uz prvenstveno zabavu, očekujte i tombole, poklone, te brojna druga iznenađenja! Dođite na tulum koji se ne propušta, druženje s ekipom koja se ne zaboravlja, noć u kojoj nitko ne ostaje trijezan! VOLKSWAGEN XMAS PARTY 2009 by Volkswagen Club Croatia 19.12.2009. s početkom u 20h u caffe baru "Palma" na Baniji u Karlovcu, kod Bille (isto mjesto kao i svih prethodnih godina). Dvije karte koje će vam olakšati traženje kafića "Palma": Karta #1 Karta #2 Ako se netko ipak izgubi, zovite nekog, brojevi su nam u profilu VWidimo se Share this post Link to post Share on other sites
TOMZG 1 Posted November 27, 2009 napokon da ste objavili datum vidimo se Share this post Link to post Share on other sites
Baljulji 0 Posted November 27, 2009 Be there or be square! Dolazim se oduzeti!!!! Share this post Link to post Share on other sites
spoky 4 Posted November 27, 2009 A nego šta neg sam tamo...... Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted November 27, 2009 Pošto mi je datum bio jako bitan da vidim imal avio karata... nasao sam karte al izlet bi me došao 92eura (let sim-tam) + troskovi pijače i meze a to je mao hebeniji izdatak za 12ti mjesec s obzirom da tad imamo mnogo blagdana pa treba darivat neke ljude a i mozda poc na kakav doček van HR. Sad dolazimo do naj bitnijeg. Nadam se osposobit duju i doc do Splita i nekome se tamo uvalit u automobil za na x-mass Pa bi molio poštenu dušu da se javi s ponudom (moralnom ofkors) da me trpi do gore i natrag. Imam neke veze u rent-a caru pa mozda ak bude kakav transfercic al sumljam HVALA Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted November 27, 2009 Nadam se da čmo se mi skupit ove godine i doć, makar se nema lovee......... :\ Share this post Link to post Share on other sites
Ledeni VR6 0 Posted November 27, 2009 dolazim i ove godine,to se ne propusta..a mozda i pratnja :mazi Share this post Link to post Share on other sites
Medo-12v-VD 0 Posted November 27, 2009 Pošto mi je datum bio jako bitan da vidim imal avio karata... nasao sam karte al izlet bi me došao 92eura (let sim-tam) + troskovi pijače i meze a to je mao hebeniji izdatak za 12ti mjesec s obzirom da tad imamo mnogo blagdana pa treba darivat neke ljude a i mozda poc na kakav doček van HR. Sad dolazimo do naj bitnijeg. Nadam se osposobit duju i doc do Splita i nekome se tamo uvalit u automobil za na x-mass Pa bi molio poštenu dušu da se javi s ponudom (moralnom ofkors) da me trpi do gore i natrag. Imam neke veze u rent-a caru pa mozda ak bude kakav transfercic al sumljam HVALA ako nema niko iz splita ima iz šibenika Share this post Link to post Share on other sites
kico-ratstyle 0 Posted November 27, 2009 vidimo se,.................................................... 19.12. Share this post Link to post Share on other sites
audicabrio 0 Posted November 27, 2009 najvjerojatnije ACC ekipa dolazi Share this post Link to post Share on other sites
Jure21_ZD 0 Posted November 27, 2009 sve ovisi opet o poslu... ,ali volija bi doc vise nego ista,ja i cila ekipa iz Zadra...,nadan se da se vidimo... Share this post Link to post Share on other sites
djoka 0 Posted November 28, 2009 ajde da i ja dodjem da vidim kako je to! Share this post Link to post Share on other sites
picek 0 Posted November 28, 2009 Oduzimanje ove godineeeeeeeeeeeee Share this post Link to post Share on other sites
ivwan19 0 Posted November 28, 2009 DOLAZIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Veky_ck 0 Posted November 28, 2009 ČK ekipa se okuplja polako, pa doletimo, da se i mi uneredimo! Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted November 28, 2009 Ako ulovim vremena eto i mene Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted November 28, 2009 Naravno da se dolazi i ove godine, malo se oduzeti opet i podruziti se sa najboljom ekipom btw rajkec dofuraj one curice Share this post Link to post Share on other sites
corrador 0 Posted November 28, 2009 ajme, NE opet...... Share this post Link to post Share on other sites
Trojan 0 Posted November 28, 2009 Ajde da i to vidim Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted November 28, 2009 Speedy, o čemu ti to možda svratim... Share this post Link to post Share on other sites
Luka_R32 0 Posted November 28, 2009 Ove godine bio sam prvi put na Wortherseeu, prvi put u Karlovcu, prvi put u Šibeniku.. bilo bi šteta da ne nastavim tradiciju.. Share this post Link to post Share on other sites
audidriver 0 Posted November 28, 2009 (edited) najvjerojatnije ACC ekipa dolazi :cuga naravno, kaj uopće u to sumnjaš ???? Edited November 28, 2009 by audidriver Share this post Link to post Share on other sites
drake 0 Posted November 28, 2009 Sad dolazimo do naj bitnijeg. Nadam se osposobit duju i doc do Splita i nekome se tamo uvalit u automobil za na x-mass Pa bi molio poštenu dušu da se javi s ponudom (moralnom ofkors) da me trpi do gore i natrag. Imam neke veze u rent-a caru pa mozda ak bude kakav transfercic al sumljam HVALA Ma druze bit ce bar 5-6 auta iz Splita, imam mista koliko oces, ne boj se! Ma lipo je i na VWTS-u i na svakom meet-u, ali x-mass party je nesto posebno i nesto sta se ne propusta! Ekipa vidimo se za sankom! p.s. Nek se jave dobrovoljci za dovest moj auto nakon party-a do sobe kod naseg Šace u Mostanjama Share this post Link to post Share on other sites
Ivan-ED30 0 Posted November 28, 2009 p.s. Nek se jave dobrovoljci za dovest moj auto nakon party-a do sobe kod naseg Šace u Mostanjama milicu mogu ja?????? naravno da se dolazin oduzet, to je nesto sta se ne propusta jos ona onobarica di su sobe khm khm Share this post Link to post Share on other sites